Keresés

Részletes keresés

wicca Creative Commons License 2000.09.20 0 0 8
Nekem is detto ugyan ez, azzal a különbséggel, hogy enged a weblapra, csak belépni nem. Ha meg a jelszó segítséget kéred, akkor ugyanazt írja ki, mint az előző probléma esetén, vagyis fehér, viszont a kokusz nem műxik. A tudatom tele van ez egonnal. Persze, el lehet menni, van is máshol címem, de eddig kedveltem az egont...
Előzmény: Jozsef (7)
Jozsef Creative Commons License 2000.09.18 0 0 7
T.Asztaltársak!

Nem tudjátok, mi van (volt) ma az Egonnal?! Sem tegnap, sem ma nem tudtam belépni, megint nem működik a jelszavam. Sőt ma délelőtt el sem tudtam érni az Egont!

Kertitörpe!

Az helyzet, ha az embernek évek óta van mailboxa egy helyen, akkor nem szívesen változtat, mivel elég sok ember ismeri. Másrészt már ugyanazt a nevet nagyon nehéz megszerezni, mint előzőleg volt a másik helyen.

Üdv
József

Kertitörpe Creative Commons License 2000.09.07 0 0 6
Istenem, napkeleti bölcsek, a nagy hálálkodásban nem jut eszetekbe, hogy azonnal el kell menni ez ilyen cégtől, bezárni a postaládát, és aztán minden eszközzel tönkretenni?

pIsTiKe Creative Commons License 2000.09.05 0 0 5
Persze, ez biztos segitseg egyeseknek. De gondoljatok bele, hogy ha uj postafiokot akartok letrehozni, akkor milyen nehez egy olyan azonositot kivalasztani, ami meg nincsen. Szinte az osszes keresztnev, becenev, gyakoribb vezeteknev foglalt. Na most ezek utan talalomra marha konnyu masok leveleit elolvasni, hamis leveleket kuldeni. Es ugye egy postafiok (meg ha ingyenes is) elegge szemelyes infokat tartalmazhat.
realdoko Creative Commons License 2000.09.04 0 0 4
Az én egonos címemmel miért nem volt semmi probléma?
Isten kiskedvence vagyok?
Rsüni Creative Commons License 2000.09.04 0 0 3
Köszönöm a topicnyitónak a hasznos infót. Nagyon sok helyen ismert mail címem lett újra használható.
Kösz még1*
Előzmény: pIsTiKe (-)
trilian Creative Commons License 2000.09.04 0 0 2
pIsTiKe!!
Aldassek a neved,irtoan kozhasznu info volt.Koszi
Jozsef Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1
Kedves pIsTiKe!

Állítólag július 14-én mentek tönkre az Egonos jelszavak, sajnos az enyém is. Azóta többször (kb. 5-6 alkalommal) írtam a belepes@egon.gyaloglo.hu címre, hogy nem tudok belépni. Kaptam valamiféle automatizált válaszlevelet, amit kitöltöttem, aztán semmi.
Az általad írt jelszó tényleg működött, már meg is változtattam a régire. :))

Üdv
József

Előzmény: pIsTiKe (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.04 0 0 0
jelszó a : NULLA!
pIsTiKe Creative Commons License 2000.09.04 0 0 topiknyitó
Most hallottam, hogy az egonon volt egy kis problema (En is tapasztaltam) egy-ket honappal ezelott. Elszallt az a file, ami a jelszavakat tarolta. Erre mindenkinek beallitottak egy alapertelmezett jelszot, mindankinek ugyanazt. Igy annak, aki azota nem lepett be, nem valtoztatta meg, meg mindig ez a jelszava. Mivel eleg sokan vannak, nem nehez talalomra beirni felhasznaloi neveket, es kiprobalni az alapertelmezett jelszot. Biztosan talaltok olyat, ami mukodik En sem hittem el, de amikor olvastam ezt egy terminalos forumon, lattam, hogy az ott megadott jelszo megegyezett azzal, amit en is kaptam, Nevezetesen ez a jelszo a:
kokusz
(Eloszor gondolkoztam, hogy leirjam, de mivel mar mashol megjelent, miert ne?)

Ez mindenhol jellemzo, hogy egy ingyenes szolgaltatasnal ennyire semmibe veszik a szemelyes jogok vedelmet?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!