Keresés

Részletes keresés

Mijo Creative Commons License 2000.09.20 0 0 46

Érdeklodéssel várom, hogy milyen állásfoglalást képvisel az alábbi MTI hírrel kapcsolatban a Város, azaz Baja polgármestere és annak helyettesei, valamint a képviselo-testület tagjai ?

Mijo

__________________________________________________________________________________________________

Vádat emeltek Atyánszky György ellen
2000. szeptember 20., szerda, 13.21

Csodbuntett miatt a Szolnok Városi Ügyészség vádat emelt Atyánszky György bajai lakos, a Független Kisgazdapárt országgyulési képviseloje ellen. Atyánszky György, a Martfun pékséget üzemelteto kft. tulajdonosa és ügyvezetoje ellen tavaly nyáron tettek feljelentést. A feljelento szerint a cégbol a felszámolási eljárás megkezdése elott a vagyon egy részét kimenekítették, és a cégvezeto részére jogtalan kifizetés történt.

Atyánszky György 1998 novemberében maga kezdeményezte két évvel korábban megvásárolt martfui vállalkozása felszámolását, miután a felhalmozott mintegy 29 millió forintos köz- és egyéb tartozást nem tudta kifizetni. A péküzemet bezárták, vagyontárgyait a felszámolás megkezdése elott néhány héttel elárverezték, a közel 20 alkalmazottat pedig járandóságuk kifizetése nélkül utcára tették.

A kisgazda képviselo ellen csodbuntettének gyanúja miatt azért indult eljárás, mert felmerült, hogy a felszámolás bejelentése és maga az eljárás megkezdése közötti idoben a pékség vagyonának egy részét jogszerutlenül értékesítette, a cég vezetoje pedig akkor vett fel úgynevezett tagi kölcsönt, amikor már javában tartott a felszámolás.

A parlament Atyánszky György mentelmi jogát tavaly novemberben függesztette fel. A képviselot ezt követoen hallgatta ki a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Ügyészségi Nyomozóhivatal. Atyánszky György több alkalommal kijelentette: "Semmiféle törvénytelen dolgot nem követtem el."

(MTI)

Mijo Creative Commons License 2000.09.14 0 0 45

De mellettem, velem egyetértésben, neked többször is volt már "igazad", most viszont nincs !

Amúgy meg: milyen karakán módon foglaltál ismét állást, a "bárkinek csontig benyalniság" jegyében :(((((((((((((((....., nem fog az az ürge téged/a könyvtáradat egy fillérhez sem már juttatni, de rendkívül sajnálatraméltó hogy a pakliban benne hagyot, a bárki által kilóra megvehetőséged lehetőségét .....

Mijo

Előzmény: Matkovits (44)
Matkovits Creative Commons License 2000.09.14 0 0 44
Sándorom!
A Mijóval szemben soha senkinek nem volt, nincs és nem lesz igaza.
Egyébként jó ez a kunbajai szüret és még jobb innen olvasni Benneteket.
Kornél
Előzmény: S.TAJCS (43)
S.TAJCS Creative Commons License 2000.09.13 0 0 43
Miért gondolsz rögtön a legrosszabbra, amikor rólunk képviselőkről beszélsz?
Véleményem szerint(!),aki nem vesz részt az "aktuson" az is egyfajta állásfoglalást fejez ki távolmaradásával. Persze, lehet, hogy megint nincs igazam, de ezt lassan megszokom.
Sanyi
Előzmény: Mijo (41)
Thernitibi Creative Commons License 2000.09.13 0 0 42
Mijo

Ne rajtam töltsd ki a tehetetlen mérgedet, csak azért, mert én bizonyos dolgokat másképp látok.
Talán azokat nevezd meg név szerint, akiket meg akarsz szólaltatni ez ügyben.
Tévedsz. Én nem vagyok megalkuvó, csak próbálom több felöl is nézni a dolgokat (tudod, mint idiótáéknál szokás). És próbálom azoknak az embereknek a helyébe képzelni magam, akiket esetleg egy rossz beszólás egzisztenciálisan tehet tönkre. Tehát hiába érvelünk, leírhatjuk ezerszer, a testület tagjai nem hozzád fognak igazodni, hanem egy országgyűlési képviselőhöz. Még ha pénzen vette, akkor is. És abban sem lehet reménykedni, hogy kidobják a parlamentből.
Azért írtam, hogy szerintem írj egy emlékeztetőt a mai nap vendégeiről, és nem egészen két év múlva nézzük vissza. De ez áll minden témára, ami a város életével összefüggésben van.
Belenéztem a tükörbe, és tényleg bilifületört ürgének nézek ki. Hát ez van.

DE:Tudod mi a kár, hogy ilyen ürgékbol, mint ez az atyánszky egyáltalán képviselo lehet ebben az elbasszorintott országban, és ez köszönheto az ilyen bilifületört állásfoglalású polgároknak is, mint a tiéd ! Ilyen hülyeséget ne írjál!!

Mijo Creative Commons License 2000.09.13 0 0 41

"De azt ne várd, hogy egy országgyüllési képviselőre egy városi képviselő bármit is mondjon."

Nagyon bizonytalan vagy és kishitu, drága barátocskám ! Márpedig éppen hogy ezt várom el, mint ahogy minden normálisan gondolkodó polgár ezt kéne, hogy elvárja "saját", hasonképpen normálisan gondolkodó képviselojétol adott körülmények között. Az atyánszky körüli történések pedig éppen ezeket a körülményeket jelentik ! Ne misztifikálj, o is csak ott kakil és pipil ahol te, emberileg egy dekát se nagyobb nálad, legfeljebb méretében .....

Mijo

Előzmény: Thernitibi (39)
Mijo Creative Commons License 2000.09.13 0 0 40

Csicsikém, ha meghunyászkodást valakitol nem várnék, az éppen te vagy :((((!

Mi az, hogy "Ez miatt kár erőszakoskodni." ?

Tudod mi a kár, hogy ilyen ürgékbol, mint ez az atyánszky egyáltalán képviselo lehet ebben az elbasszorintott országban, és ez köszönheto az ilyen bilifületört állásfoglalású polgároknak is, mint a tiéd ! Ha valaki eroszakosan nyomul nap, mint nap, akkor ez pont o a végtelen gátlástalanságával !
Nem tudom, mit vársz attól a szántóvetotol, aki mint Istent smacizza Pubit, és nincs olyan rálátása a guánóhalmokra, mint neked, ha még te is ekként vélekedsz ?
Amúgy kösz' a biztatást, rondítsunk föl, és álljunk alá ....., persze ettol még maradjunk tiszták és büszkék :(!

Mijo

Előzmény: Thernitibi (39)
Thernitibi Creative Commons License 2000.09.13 0 0 39
Mijo

Szerintem írj egy emlékeztetőt a mai nap vendégeiről, és nem egészen két év múlva nézzük vissza.

De azt ne várd, hogy egy országgyüllési képviselőre egy városi képviselő bármit is mondjon.
Ez miatt kár erőszakoskodni.

Mijo Creative Commons License 2000.09.13 0 0 38

"Nem is fogsz a jelenségre politikusoktól választ kapni, mivel számukra most az esemény a fontos és nem a körülmény."

Nos, ellenére, hogy szerintem is a politikusok zöme galád egy fajta, és általában nem túl finnyás, de azért a helyiek közül legalább egy párnak illene a "körülmény" viszonylatában némi álhatatosságot prezentálni !?

Ahogy egy templomi szertartásra sem illik disznószaros gumicsizmával becsörtetni, úgy atyánszkynak sem lenne semmi keresnivalója egy sokak által rangosnak hitt/vélt nemzetközi híru személyiség társaságában ! Ez egyaránt minosíti a Habsburg-udvar udvaroncait, mint a mi Városunkat, mint ünneplo, fogadó felet !

Csak figyeljétek meg, hányan fognak rövidesen szembetalálkozáskor elfordulni azok közül, akik ma még nyalják atyánszky ülepét, mihelyt ráhúzzák a vizes lepedot ! Ha ráhúzzák egyáltalán !? Mert nálunk minden és mindennek az ellenkezoje is lehetséges, és nemzetközi megítélésünkben ez tesz olyan NAGGYÁ bennünket, mint ahogy fog tenni a Habsburg látogatás is, ha ebben a koreográfiában zajlik le !

Éppen ezért kéne nekünk, a civil társadalomnak nagyobb józanságot és személyekkel szembeni igényességet mutatni, felhíva erre minden ismerosünk figyelmét is ! Tudom, hogy a tévében nem a távolmaradók látszanak, hanem a megjelentek, de miután mi itt már felhívtuk/felhívjuk a figyelmet erre az aspektusra, így oket fogja megjelenésük minosíteni, még ha élni is fognak a másokra mutogatás módszerével !

Az atyánszky féle bajai rádiós frázishalmaz is megérne egy külön misét, amit tegnap eme esemény apropójából hintett szerencsétlen hallgatósága fejére :(((!

Mijo

Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.13 0 0 37
Mijóka!

Igen a téma kényes!

Nem is fogsz a jelenségre politikusoktól választ kapni, mivel számukra most az esemény a fontos és nem a körülmény.

Nyílván az lenne a tisztességes, ha valamelyik házigazda a hires vendéggel megosztaná az általad felvázoltakat és a vendég eldönthetné, hogy ezek után vállalja-e a közszereplést a körülmények függvényében!

Ezeket a dolgokat külföldön nagyon komolyan veszik!

Javaslom ennek meggondolását nálunk is!

Zoli

Mijo Creative Commons License 2000.09.12 0 0 36


Érdekes, senkinek nincs hozzáfüznivalója a dologhoz ill. a jelenséghez?

Kérdésem: kényes a téma?

( Copyright: Maros ! )

Mijo

Mijo Creative Commons License 2000.09.12 0 0 35

Kedves Bajai régió Fórumot látogató barátaim, alábbiakra tekintettel tisztelettel kérlek mindannyiótokat, hogy távolmaradásotokkal tüntessetek afölött a rendezvény fölött, melyen ugyan egy, a nemzetközi életben tisztelt és ismert egyéniség is részt vesz, Dr. Habsburg Ottó személyében, de legnagyobb felháborodásomra egy tisztsége betöltésére méltatlan egyén, atyánszky györgy kisgazda képviselo társaságában, aki ellen egyéb kétes ügyei mellett, még nem lezárt büntetoeljárás van folyamatban ! Meggyozodésem, hogy Habsburg Ottó nincs minderrol tájékoztatva, de ha kiderülne hogy mégis, azt rendkívül elkeserítonek és lehangolónak tekinteném a jövobe vetett hitünk vetületében !

Muity Mijo
Baja

Mijo Creative Commons License 2000.09.12 0 0 34

Lehet, hogy régi és elcsépelt, mindenesetre örökérvényu: Bunösök közt cinkos, aki néma !

Ennek jegyében muszáj az alábbiakat ide is átmásolnom:

Hát kérem, mondjon ki mit akar, de afölött a helyi önkormányzati és politikai karaktertelenség felett ami felénk vagyon, megáll az ember esze !

Tessék összevetni ezt a két hírt, mindketto napjainkból való, és mindketto igaz !

Az egyik:

"Fekete Jenőtől, Jász-Nagykun-Szolnok megye főügyészétől megtudtuk: a nyomozó hatóság tegnap csődbűntett miatt vádemelési javaslattal továbbította az aktákat az ügyben illetékes szolnoki városi ügyészségre. Itt az iratok áttanulmányozása után harminc napon belül döntenek arról, hogy a bíróság előtt vádat emelnek-e Atyánszky György ellen."

A másik:

"Szeptember 14. csütörtök 14 óra 

A IV. Károly király-lépcső és emlékmű felavatása a Duna-híd bajai hídfőjénél.

Köszöntőt mond: Széll Péter polgármester 

Ünnepi műsort adnak a Szent László ÁMK tanulói. 

Az emlékművet felszenteli: Dr. Bábel Balázs érsek 

Emlékező beszédet mond: Dr. Habsburg Ottó 

16 óra 

"Magyarország jövője és lehetőségei az Európai Unióban" címmel előadást tart Dr. Habsburg Ottó,  a Nemzetközi Páneurópai Unió Elnöke.

Köszöntőt mond:  Atyánszky György országgyűlési képviselő 

Helszín: József Attila Művelődési Központ és Ifjúsági Ház nagyterme (Baja, Árpád tér 1.)"

__________________________________________________________________________________________________

Az elso egy rangos honi lap autentikus tudósítása, a második a szintén rangos www.baja.hu honlap híre, a "MEGHÍVÓ" rovatból.

Az, hogy szegény Habsburg Ottó ceremónia-mesterei felettéb figyelmetlenek, és nem hívják fel hajlott korú prominensünk figyelmét azokra a tényekre, amelyek nyilvánvaló és közismert módon körül veszik atyánszky györgy kisgazda képviselot, az részint rendkívül elszomorító, részint már szinte nevetséges ! De ami mégdöbbenetesebb az az, hogy a mi városvezetésünk egy ilyen személyiséget nem tájékoztat annak a kétes személynek a szalonképtelenségérol, akivel blama módon nem hogy köszöntot nem mondatnék, hanem még a közelébe sem engedném :((( !

Vajon ki szervezi mindezt ? Ki teszi nevetségessé nemzetközi porondon városunkat ? Ki az, aki nem tudja, hogy mi itt a világhálón már hónapok óta froclizzuk atyánszkyval kapcsolatban mindazt, amit a helyi médiák vagy egyáltalán nem mernek publikálni, vagy - snassz módon - más lapból átvéve ( lásd fenti idézet ! ) teszik azt ? Ki az, aki ezek ellenére mégis felvállaja, hogy akár botrányba is fulladhat az ünnepélyes aktus ? Vagy ha akad olyan polgár, aki nyíltan hangját adja atyánszky ügyei miatti felháborodásában véleményének, azt majd láncba verve - és amúgy is egy kicsinyt verve - elcipelik az ávósok ? Hol van Zsigó Róbert, hogy megóvja városunkat, a régiót az egyértelmu lebogéstol ? Egyáltalán ki megy el erre a rendezvényre ? Nekünk éppen semmi miatt nincs szégyenünk ? Kedves - ábécé sorrendben - Dancsa Bálint, Fábián Sándor, Kemény Attila, Kristóf István, Matheisz János, Márfai Péter, Pausch Róbert, Széll Péter, Tajcs Sándor, Várhalmi Miklós, csak hogy egy pár önkormányzati és ahhoz közeli prominenst, pár politikust kiragadjak, ti efele az Európa fele akartok közeledni, ebbe az irányba akartok bennünket vezetni/terelni ? Köszönöm, kedves uraim, én kétes egzisztencia által köszönteni szándékozó Európából nem kérek, én tagadom, hogy részem lenne abban az emlékmuavatásban, ami a nagy dírrel-durral és pátosszal eloadott atyánszky monológ szerint a bajai rádióban ( a Marton nem igazán jutott szóhoz ! ) nem az o nevéhez, nem más nevéhez, hanem magához a bajai néphez fuzodik ! Engem, mint a bajai nép apró részecskéjét egy atyánszky ne emlegessen fel a beleegyezésem nélkül, valószínusítheto akaratom ellenére ! Én erre ot nem hatalmaztam fel anno, amikor még, mint geodéta, betonutat terveztem a kis tappancsai alá a bokodi sertéstelepen !

Dr. Habsburg Ottó nem érdemli meg ezt a szégyent, talán még most sem késo kollektív akarat demonstrálása mellett visszafordítani a szekér rúdját !? Végre megmutathatná a becsületében megtépázott bajai képviselo-testület, hogy "ki az úr a háznál" !? Ha akarná, és ha karakán lenne ! Majd kiderül, mindenesetre akik ezt szó nélkül turik, nem biztos hogy össznépi popularitással fognak szembetalálkozni !

Nagyon kérek mindenkit, szíveskedjetek a témát nem elbagatellizálni, nem eljópofáskodni, higyjétek el, nemzetközi nimbuszvesztés révén ennek még lehetnek ránk nézve súlyos következményei !

És itt nem kifejezetten azokra az atyánszky által lépten-nyomon hangoztatott, de leginkább "Campari sörözos körökben" ecsetelt fenyegetésekre és azok "következményeire" gondolok, melyeket személyemmel kapcsolatban helyez folyamatosan és fennhangon kilátásba ! ( Jaj istenem, csak nehogy egyszer betévedjen vasárnap délelott a "klubba" egy paparazzo ...:)) ! )

Mijo

Mijo Creative Commons License 2000.09.10 0 0 33

Ácsi !

Fórum >> Bajai régió >>
Nyilvánosság és a Demokrácia kapcsolata
(20 hozzászólás)

S.TAJCS válasz erre | adatok | e-mail 2000-09-10 20:34:56 (20)

Zoli!
Bocs', de azt hittem én balga, azzal, hogy válaszolok már bele is egyeztem a demokráciáról szóló kezdeményezésbe,és várom az errol szóló kérdéseidet, ha másnak sincsenek. Természetesen magam is javasolhatnék témát (mondjuk a kábeltévé eladása elotti manipulációk mibenlétérol...), de errol majd talán késobb, amikor nem bántunk már senkit.
Sanyi

Míg mi pofáztunk errol, le se szarta senki, légbol kapott bulvárhírkénz kezelték, egyértelmuen tiszta körülményket állítva a kábeltévé eladásával kapcsolatban !

Most viszont egy, a véleményalkotás terén tekintélyesnek tekintheto bajai képviselo, Tajcs Sándor állít a nagy nyilvánosság elott, "a kábeltévé eladása elotti manipulációk mibenlétérol" oáltala ismert jelenséget.

Erre, ha most egyetlen kompetens sem figyel fel itt, nem tudom elfogadni, közismert tény hogy
ilyenek folyamatosan figyelemmel kísérik az itt történteket, így most egy legitim képviselo állítását is ! Érdeklodéssel várom az ilyenkor szokásos konkrét intézkedéseket, a szokásos szonyeg alá söpréses elbagatellizását a továbbiakban szinten nem áll módomban korrekt reakcióként kezelni !

Várom Tajcs Sándortól is, hogyha nincs ellenére itt, bovebben fejtse ki az állításával kapcsolatos ismereteit, ugyanis ama állásfoglalását, mint képviseloét nem tudom akceptálni, hogy "errol majd talán késobb, amikor nem bántunk már senkit", lévén az egyértelmuen cinkos bunpártolást jelentene a kábeltévé körüli anomáliák vetületében ?

Muity Mijo
Baja

Törölt nick Creative Commons License 2000.09.06 0 0 32
Gratulálok a testületnek, mert a ma hallottak alapján sikerült pént nyerniük a szenyviztisztitóra!
No, valami lehet, hogy mégis megindult ... ?

Z.

Mijo Creative Commons License 2000.09.06 0 0 31

Megtisztelnél kedves Péter, ha egyéb apróságaimra is alább figyelmet szentelnél, ha már akadnak szentéletuek is a körben :)!
Valamit félreértettél: kapásból tudnék ötöt, de ha jól végiggondolom, lehet, hogy hat is akad :)!

Ezért is tartom üdvösnek mindegyik nevével fémjelzetten a nyitást, hogy azokon belül személyreszabottan kerüljön felszínre a férgese, mert hogy akad, ez ha másért nem, az emberi természettel kapcsolatos matematikai törvényszeruségek miatt is valószínusítheto !

A helyedben engem is bántana, ha egy testületet általánosítva vennének bárkik is egy kalap alá, jómagam a sikert sem tekintem osztatlannak, így a kudarcot sem minden egyes személyre érvényesítettnek !

Aki faszagyerek, derüjön ki az róla, aki szarházi, arról meg az kerüljön nyilvánosságra !

Ugye, ez testületi érdek, Péter ?
Ugye egyértelmu, hogy alapjaiban a jobbító szándék vezérel mindannyiunkat ?
Valószínu, hogy így érzel te is, egyébként nem lennél partner a beszélgetésekben ! Maradj is az, mert állítom, hogy a Marosból is csak a kilátástalanságból fakadó reménytelenség vált ki néha indokolatlannak tüno vagdalkozást, alapjaiban szinte mindannyiunkat - pilitikai és felekezeti hovatartozástól függetlenül ( ugye milyen szépen mondtam ezt :)).. ) - egy cél vezérel, amit már frázis lenne ismételten szajkózni.

Hallé, és ÉLJEN A VALYDAKIRÁJSÁG !

Mijo

Előzmény: marfai (29)
marfai Creative Commons License 2000.09.06 0 0 30
Kedves Zoli!

Elnézésedet kérem, hogy a visszatérő modortalanságra konkrétan reagáltam. Ameddig negatívan beszélsz egy szűk csoportról - adott esetben a képviselőkről - amiben magam is benne vagyok, esetenként az udvariatlanságot messze meghaladó kitételeket használva, számíthatsz rá, hogy nem megyek el mellette szó nélkül.
Ami most itt rám vonatkozik, úgymint "önteltség, kioktatás, lebunkózás" végül is csak kedves jelzés arra, hogy ha szóvá teszem bántó szövegedet abból rám nézve /a lelketlenre/ miféle jelzők származhatnak. Ahogy hallgatlak, tudod Te ezt még karakánabban is.
Megjegyzésedben a szidalmazáson túl ismét nincs semmi konkrétum, hacsak az nem, hogy zavar, ha sziporkáidat minősítem. Jó, akkor nem teszem, csak akkor, ha belekerülök a szórásba, azaz ismét olyanokat támadsz alaptalanul, általánosítva, akik között többen erre nem szolgáltak rá.

Márfai P.

Előzmény: Törölt nick (24)
marfai Creative Commons License 2000.09.06 0 0 29
Kedves Mijo!

Erről van szó! Ha tudsz, és tényleg felsorolsz ötöt, mint montad aki húsz fillérért.... , akkor tedd meg. Nem fogom védeni őket. A többi tizenkilencet pedig hagyjuk végre békén...:-)))

Márfai P.

Előzmény: Mijo (27)
Thernitibi Creative Commons License 2000.09.05 0 0 28
Mijo

Elfelejtetted hozzátenni azt a tételt, hogy sok megélhetési "politikus"
élvezni akarja a föltárult lehetőségeket,
a politika maga nem érdekli őket...

Tisztelet a kivételnek.

Kedves Márfai Péter

Írod:...hogy jó néhány képviselő az ésszerűséget meghaladó mértékben fordít közcélra a jövedelméből. Esetenként a tiszteletdíjat meghaladó mértékben.
Kérlek, a kedvemért, ha egy kicsit bővebben leírnád, hogy mik azok a közcélok.

Mijo Creative Commons License 2000.09.05 0 0 27

Kedves Péter !

Írod: " Pontosan tudod, hogy jó néhány képviselő az ésszerűséget meghaladó mértékben fordít közcélra a jövedelméből. Esetenként a tiszteletdíjat meghaladó mértékben."

Már elnézést, lehet hogy én ezzel kapcsolatban vagyok alulinformált, de ha szabad érdeklodni, honnan tudja ezt a Maros ? Egyáltalán ? Nem is beszélve arról, hogy mindemellett még pontosan is ?

Ha már ez így szóba került, bevallom, számomra ledöbbento új hírként, akkor ugyan már Péter mondjál légyszíves példákat arra, melyik képviseloknél és miben nyilvánulnak meg ezek a közcélúságok ? Meg most miféle jövedelmekrol van szó ? Nem úgy volt, hogy ezek a pénzek - ej be jó is volna már egyszer tisztán látni, hogy mekkorák is azok - nem jövedelmet kívánnak jelenteni, hanem tiszteletdíjat ? Én eddig azt hittem, hogy ezzel a netfertozöttséggel "jónéhányan" mi fordítunk a munkánkért járó jövedelmünkbol "közcélra ésszeruséget meghaladó mértékben" ?
De most össze is vagyok keveredve, mert nem mindegy, hogy a jövedelem a nagyobb, vagy a tiszteletdíj ? Mert ha az elso mellett a második csak aprópénz, akkor a másodikat meghaladó mérték nem is biztos, hogy annyira vénába vágó ? Persze az ilyen esetenkénti "esetek" is nagyon érdekelnének. Még a végén kiderül, hogy akadnak igazi finomlelku és nagyvonalú képviseloink is, persze azon az egy-ketton felül, akikrol már régóta tudjuk ezt :))? Tudom, hogy most meglepodsz Péter, de ha hiszed, ha nem, én aközött a huszonvalahány között kapásból feltudnék sorolni neked minimum ötöt, aki húsz fillérért nemi életet élne önmagával is, ha anatómiailag a dolog stimmelhetne :((!

Ami a Marost illeti, remélem te maradsz józan ítéloképességu és úgy tekintesz a fazonra, mint egy férfiklímax fele közeledo macsóra, akinek jó erosen az orra alá kell vágni a pultra egy korsó fröccsöt, az ilyentol mindig leszoktak higgadni a rabiátus népek !

Mijo

Előzmény: marfai (23)
Mijo Creative Commons License 2000.09.05 0 0 26

Én sem tudom teljes mértékben elfogadni a Péter reakcióját, pontosabban, ha érteném, lehet hogy eltudnám, de szerintem te most méltatlanul durva voltál, mindezt elegánsabban is lehetne - ezzel nem kioktatni akarlak -, én a helyedben emiatt elnézést kérnék tole !

Úgy tünik urak, az ezekkel a hirtelen hidegekkel járó szelek, mintha a szokottnál ingerlékenyebbé tenné a társaságot :)!? Nem igaz, hogy nincs egy nyavajás Apentás üveg a kezetek ügyében :)!?

Mijo

Előzmény: Törölt nick (24)
Thernitibi Creative Commons License 2000.09.05 0 0 25
Húúúú vazzeg!!!
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.05 0 0 24
Kedves Péter!

Most nagyon konktrét leszek!
A leghatározottabban kikérem magamnak, hogy bármiben, bármilyen módon kioktas engem?

Olvasd végig saját soraidat és rádöbbensz, hogy soraidból olyan fokú önteltség árad, hogy az már kibirhatatlan!

Te nem meggyőzni akarsz hanem legyőzni és ez nagy különbség!
Furkósbottal lebunkózni a másikat, nem túl elegáns dolog!
Nos, én ehhez nem vagyok partnered és ezt nem is nagyon csipem senki mással szemben sem!

Remélem, most teljesen világos minden szavam!

Ettől függetlenül NEM haragszom Rád!

Z.

Előzmény: marfai (23)
marfai Creative Commons License 2000.09.05 0 0 23
Kedves Zoli!

Látom a témádnál vagy, a pénznél, a képviselők pénzénél. Biztos egyszer hallok tőled mást is. A nyilvánosság arra való, hogy Veled ezt a kérdést visszatérően megvitassuk. :-(( Pontosan tudod, hogy jó néhány képviselő az ésszerűséget meghaladó mértékben fordít közcélra a jövedelméből. Esetenként a tiszteletdíjat meghaladó mértékben. Neked semmiféle jogalapod nincs arra, hogy konzekvensen, visszatérően besározd őket.

Márfai P.

Előzmény: Törölt nick (21)
marfai Creative Commons License 2000.09.05 0 0 22
Kedves Sanyi!

Örülök, hogy alkalmam van értesülni arról, hogy a választásokon jó elképzelésekkel indultunk. Ez azért is előremutató megállapítás, mert az elgondolások, tervek feladatok csak annyiban változtak, hogy valamennyit elvégeztünk belőle. Semmiféle fordulatot nem látok ebben. :-)) Az általad képviselt, meglehetősen pragmatikus eljárás sem látszik változni: mindegy mivel, mindegy kivel, csak szembe a többséggel, ahol általában mi is vagyunk. Itt sincs semmiféle fordulat. :-)) Néha ugyan meglepődöm, hogy Te és a FIDESZ, de a mi kis vulgárpolitikánk már csak ilyen...
Azért ez jó mondat: "megválasztás után szokott fordulat beállni a jó elképzelésekben, amikor osztják egymás között a pozíciókat". :-) Való igaz, nem helyes, hogy ez Nélküled történik, de mit tegyünk? Egyedül vagy. Itt ülsz a mi oldalunkon, nem szavazol velünk, bizony nehéz lenne rávenni a csapatot, hogy valamilyen pozícióban Rád számítson. Azt hiszem ezt nem is várod el. Mi így kedvelünk ahogy vagy. :-)))

Márfai P.

Előzmény: S.TAJCS (20)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.05 0 0 21
Kedves Sanyi!

Nagyon megdöbbentesz azzal amit írsz!
Még hogy osztozkodás, meg egyéb alantas dolgok!!
Egy frászt: csak munka és szaktudás!
A pénz a mi képviselőinknél huszadrangú kérdés.
Ha mást mondasz, hát esküszöm nem fogok neked hinni!

Z.

Előzmény: S.TAJCS (20)
S.TAJCS Creative Commons License 2000.09.05 0 0 20
Mijó!
Te kérdeztél, éncsak válaszoltam. De ,komolyan, elképzelhetetlen szerinted, hogy valaki a hite érdekében vállalkozzon képviseloségre? Csak zárójelben jegyzem meg, hogy, szerintem a megválasztás után szokott fordulat beállni a jó elképzelésekben, amikor osztják egymás között a pozíciókat. Ugye, Péter?
Sanyi
Előzmény: Mijo (19)
Mijo Creative Commons License 2000.09.05 0 0 19

Drága Sándor, téged azért kedvelünk általában, mert karakánságoddal különbözöl a képviseloi nagy átlagtól.

Ne vedd fel az o módszereiket kérlek, nagyon jól tudod, hogy ez a kérdés nem utolsó sorban a pénzre, a lóvéra, a suskára, a gempára, az egykori foníciai találmányra, és annak elovarázslását elosegíto tuzközeliségre vonatkozott ....., ne lekts csalódást !

Mijo

Előzmény: S.TAJCS (18)
S.TAJCS Creative Commons License 2000.09.04 0 0 18
Mijó!
Nem tudok ellenállni hívó szavadnak,hát elmondom(azaz lepötyögöm), amit a jó üzletrol gomdolok.
Bizony "jó üzlet"képviselonek ,lenni. Foleg akkor, amikor olvasom a Zoli zrikáit!
De félre a tréfával, valóban nem rossz üzlet.Csak belegondolni is, hogy nap mint nap szerepelni a bajaiak imáiban, amikor városunk híresen jó útjain próbálnak kerék-és nyaktörés nélkül eljutni céljukhoz,vagy amikor a parkoló-óráknál néznek a külhoniak a masinára és drága jó anyánkkal együtt kívánnak minket melegebb éghajlatra.
Egyszóval a képviseloség ajánlott foglalkozás midazoknak akik megfelelo mazochista hajlammal bírnak,de még szeretik az embereket és városunkat.(Tisztelet a kivételnek)
Sanyi
Előzmény: Mijo (13)
marfai Creative Commons License 2000.09.04 0 0 17
Kedves Mijo!

Köszönöm a jelzést! Arról van szó, hogy a különböző keresőkbe, nyilvántartásokba be kell jelentkezni. Bizonyára Baja városa nevében bejelentkezett valaki, aki az adott időpontban jogosan gondolta, hogy a netten ő képviseli a várost. A helyzet csak annyiban módosult, hogy ő is képviseli a Várost, szerintem igen jó színvonalon.

Márfai P.

Előzmény: Mijo (16)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!