Keresés

Részletes keresés

BC Rich Creative Commons License 2000.09.06 0 0 8
Ugyanaz, mint pár éve, csak még óvodásabb kiszerelésben, nem lehet eleget speedezni, hogy befogadd. Egy biztos: soha, senki nem fogja köszönés helyett üvölteni, hogy a "r. b. sz-t ad!", nyert a gedáppá, irány rönóbót!
Előzmény: paulinamartinez (7)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.09.05 0 0 7
na láttam jól. valami focistásat. de mintha ugyanezt már láttam volna pár éve...hát lehet ez?
Előzmény: Koko123 (5)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.09.03 0 0 6
Nekem begyön, bár az íze tényleg a hajdani Blendi fogkrémre hajaz, de mivel a gyomrom nem bírja a kávét, csak energiaitallal tudom ébrentartani magam, ha arra van szükség. Pedig nem is vagyok diszkópatkány :-)

[ZedIzDead]

Előzmény: Libertine (0)
Koko123 Creative Commons License 2000.09.03 0 0 5
paulina: képzeld el a következő szlogent: "a redbull szárnyakat ad". Utána képzeld el, hogy egy közepesen tehetségtelen, a redbullnál valószűleg nyári gyakorlatát töltő, palackozó és üvegipari szakmunkás tanulót megkérnek, ugyan agyaljon már ki 200 kis sztorit, mely a fenti szlogenre végződik, mert a marketingeseknél a Hans éppen nyaral, a Jürgen meg röhögőgörcsöt kapott amikor meghallotta az említett szlogent, és útközben hazafelé szétvert egy koreai kisábécét, szétlőtt egy mexikoi galerit, egy mcdonalds áruházat, levizipisztolyozott egy nyugdíj előtt álló zsarut, meg ilyenek, és most éppen fizetésnélküli szabadságát tölti a helyi elmegyógyintézetben. Namost ezekután azt képzeld el, hogy ennek a balféknek egy szerencsétlen véletlen folytán a kiskutyája a leadási határidő napjának reggelén jókedvében a reggeli kajus után icipici kis foszlányokra tépi emberünk hónaljizzasztó munkájának gyümölcsét, aki íly módon kénytelen ahhoz a módszerhez folyamodni, melynek már évekkel ezelőtt ki akarta keresni a jelentését az értelmező kéziszótárból, nevezetesen az improvizációhoz. De lehet, hogy ennél sokkal rosszabb a helyzet, csak az én fantáziám ennyire földhözragadt...:)

Koko123

Előzmény: paulinamartinez (1)
Libertine Creative Commons License 2000.09.03 0 0 4
Persze hogy azok, mert lényegében bevallották, hogy eddig vérciki volt a Postabank ügyfelének lenni. Azt meg, hogy mostantól minden megváltozik, ezek után ki fogja elhinni nekik? Az összes új Postabank reklám egyetlen hatalmas öngól.

a libertine

Előzmény: GroundZero (3)
GroundZero Creative Commons License 2000.09.03 0 0 3
Az én kedvenceim ezek az új Postabankosak... Hát, én vagz 15ször láttam mind a 3mat (Fifi, virágládás, bankrablós) de csak akkor esett le, hogy mit is akarnak ezek mondani, amikor a barátném elmagyarázta! Hihetelen hülye reklámok azok, nem?
Előzmény: CWorm (2)
CWorm Creative Commons License 2000.09.03 0 0 2
Szerintem ezt amit Koko123 mondott bármejik reklámról el lehetne mondani...
paulinamartinez Creative Commons License 2000.09.02 0 0 1
én még nem láttam a red bull reklámokat...miből maradtam ki? inkább örüljek?

lehet, hogy azért van, mert mindig itt ülök...:)

na majd ha látom, akkor véleményezek is.

legyetek erősek!

paulina

Libertine Creative Commons License 2000.09.02 0 0 0
A Red Bull-nak rémes íze van, 0 az élvezeti értéke, de azért a sok diszkópatkány csak hadd pörgesse be magát vele az esti Kozsó-Bubble Gum-Picasso Branch koncert és az eksztazi tabletta előtt.

a libertine

Előzmény: Koko123 (-)
Koko123 Creative Commons License 2000.09.02 0 0 topiknyitó
Térdencsúszva, kezemet összekulcsolva rimánkodom:
KÉREM HAGYJÁK ABBA A REDBULL REKLÁMOKAT!!! Ez egyszerűen bűn rossz!!! Vér szar!!! Bár utálom az ízét, megigérem minden nap veszek egy redbullt ha nem kell látnom többet ezeket a kínrím szerencsétlenkedéseket! Fogják már fel, hogy ez a szlogen tipikusan az a róka, amely már eleve csupaszon született!!! Nem volt, és soha nem is lesz neki bőre!!! Reklámozzanak ómósháziasszonyokkal, aktív-sokkomponenses-multi-intelligens-családi-robotmolekulákkal, pelmellesdizsisbugilézereshaddelhaddal, lóháton vagy szimplán nővel, akkor egyszerűen csak jellegtelen szar lesz az egész, és kigúvadt szemekkel bambulok majd tovább a tévére, de legalább nem FÁJ az istenit neki!!!

Koko123

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!