Csak most olvasom a hozzászólásodat.
Félre ne érts, én csak hülyéskedtem, szóval szerintem kábé így lehettek ott 40 ezren.
De a kürtöst azt direkt, vagy csak véletlenül írtad?
Egyszerű! Az idősebb korosztály nem jár sehova szórakozni, ezért várja, hogy este gyöjjön a Lajos. Én is várom a pénteket, de én azért, mert megyünk a barátokkal bulizgatni. Nekik ez a szórakozás. Nem kell kimozdulniuk otthon, mégis "szórakoznak". Nem kell ebben nagy logikát keresni. Egyébként pedig megfigyelhető, hogyha a brigáddal valamilyen buli van, pl: a Hosszú Fekete Haj-ra rögtön beindul a nép. Természetesen csak kellő mennyiségű folyadék elfogyasztása után. :)
Ömlik a szemét a TV-kböl, és a tapasztalatom az, hogy rengeteg ember várja esténként a dagadt izzadtfejü Lakodalmas Lajost.
Nem jövök rá miért szeretik...
Ki tudná megmondani, mit szeret benne az idösebb korosztály???
40000 pedig szerintem kamu. Öntömjén rulez.
Most csak két reagálás az alábbiakra (a töbségetek véleményével egyetértek).
StarDust
"Egyébként SZVSZ ez a népbutítás nem véletlen, tudatos stratégiát vélek mögötte felfedezni."
Ha ez a tudatos stratégia a pénzkaszálás csupán, akkor OK. Ha másra gonoltál, akkor viszont érdeklődve várom a dolog kibontását!
Reficul
"Ez a stílusszegénység mindenhol megfigyelhető, lásd cifra, eklektikus épületek, sivár városok (az kevés, ami egyáltalán városnak nevezhető, a többi inkább sátortábor), ócska öltözetben flangáló emberek...)"
Ezt kicsit erősnek érzem, túl azon, hogy durva általánosítás. Ronda iparváros tényleg van néhány de melyik sátortábor szerinted? És mi a baj az eklektikával? Tudtommal a Parlament is az.
Az öltözet megítéléséről meg már ne is beszéljünk.
Hát ja! Különben is a Domino Day-t a rötölö kreálta. Akkor miért nem magyar fijókintézménye, a rötölöklubb adta le? Ez is elég unklar helyből... Szerintem a két csatorna egy és ugyanaz. Ugyanazt a szart adják, csak más csomagolásban, és - ha már csatornánál tartunk - ugyanolyan sok patkány tenyészik benne... ugye ezért vesznek oly sokan vidijót, vagy dvd-lejátszót...
40 ezer? Ez szerintem tévedés lehet, ennyi igénytelen ember nem létezhet ebben a (...) országban... de ha mégis, akkor már csak az lesz a kérdés, hogy mikor lécelek le innen...
Péntek van, bekapcsolom a TV-t, mi megy? Hát a Dáridó, Lajcsi benyögi, hogy 40 ezer néz? volt kinnt... hát ha még a fele igaz akkor is nagyon sok!
Szörny?! Elnevezhetnék az egészet Péntek Esti Hányásnak! Annyira primitív, még ha él? lenne, de playback! Ki kiváncsi a Romantic zenekar 40 fokban izzadó cigányaira? Hát én nem! De úgy látszik nagyon sokan igen... AGYMOSÁS RULEZ! Gyorsan el is kapcsolom a Eurosportra ahol él? box megy... ez egy valódi dolog nem mint a Dáridó....
Igy van sajnos! Az a sanda gyanum, hogy az amerikai nep sem defaultbol olyan hulye amilyen hanem egyszeruen azza tettek oket.
Ez folyik most itt. Agymosas.
Van 6 TV csatorna, melyik 'daridot' akarod nezni? Tied a valasztas!
Igen en is nem olyan reg sokat idegeskedtem ezen, vegulis a nagy igenytlen atlagnak ez kell, es most a kereskedelmi allomasok kiszolgaljak a neptomegek igenyet, nem erdemes olyan dolgokkal foglalkozni amit nem lehet megvaltoztatni, ez is ilyen.
Nem süllyed, mindig is ennyire lent volt. Legalábbis a többség mindig ilyen szarságokat hallgatott, már amikor tehette hogy egyáltalán mulasson. Egyszerűen tudomásul kell vennünk hogy a magyar átlagember stílusérzéke a nullától nem nagyon távolodott el.
Ez a stílusszegénység mindenhol megfigyelhető, lásd cifra, eklektikus épületek, sivár városok (az kevés, ami egyáltalán városnak nevezhető, a többi inkább sátortábor), ócska öltözetben flangáló emberek, és persze az ilyen elképesztően szar mulatós parádék.
Úgy látszik hogy a magyar történelemben a különböző kultúrák szintézise során mindegyik nép a legrosszabbat hozta magával a közösbe. Meg is látszik.
Szomorúnak tartom, hogy Magyarországon ekkora igény mutatkozik erre a Némethonból átvett, műnépies, tehetségtelen, színvonaltalan giccsparádéra. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy ennyien képesek szeretni ezt a multikulturalizáló, értékhiányos, silány produkciót, amivel Lajcsiék hetente előállnak. Kamu zenészek billegése a háttérben, tehetségtelen táncosok szenvelgése (ezeknél már csak a Koóstolós nők bénábbak) és az igénytelen közönség eufórikus, folyamatos, önszuggesztív tapsa - mindez szerintem bőven elegendő a péntek estét betöltő, permanens hányingerhez, még ha kapcsolgatás közben csak véletlenül pillantom is meg őket.
Egyébként SZVSZ ez a népbutítás nem véletlen, tudatos stratégiát vélek mögötte felfedezni. Sajnos.
Ha Lajosunk nem hazudik, akkor 40 ezer nézoje van a playback shownak. És innen sajnos csak tovább lefelé visz az út, mint az elmúlt 15 évben bármikor. Meddig süllyed az ország szellemi színvonala?