Az valahol várható volt, hogy végig nem lehet azt a tempót és különbséget tartani amit 60-70 percig csináltak. Én pont ezt vártam, hogy a Franciák amúgy feljebb jönnek és kockáztatnak, és találnak egy gólt. DE azt nem hittem, hogy ettől ennyire "szétszalad a ménes"....a hosszabbításban csinált buta hiba is sokba fájhatott volna, de most tényleg olyan tartása és ereje volt a csapatnak, ami VB címet érdemelt. És igen, amikor éppen úgy volt, akkor a szerencse is velük/velünk volt.
Egyetértek, ez csak egy kis fricska lett volna, mert sokszor lehetett hallani, hogy Messi csak akkor lesz a GOAT, ha VB-t nyer. De persze szerintem sem ettől lett az. És persze nagyon örülök a győzelemnek!
szerintem továbbmennek a gauchók! Azok után, hogy a 2014-és vb legunalmasabb meccsét produkálták -kb mindkét csapat a tizikre ment-, szerintem most egy jó mecset fognak játszani.
Kifejezetten jó, hogy nem sima továbbjutás volt a kenguruk ellen, míg a hollandok simán intézték el usát.
És most Luque is eltávozott a világbajnokok közül... :-( Ha valaki túl fiatal hogy emlékezzen rá, az nézze meg csak ezt az egy gólját. https://www.youtube.com/watch?v=uFqWc3mTWGU