Keresés

Részletes keresés

GyA Creative Commons License 2000.08.30 0 0 7
Persze, a pénz az úr. De mi érdeke fűződik egy csatornának ahhoz, hogy ilyen képekkel sokkolja a nézőket?! Ennyire vérszomjasak lennénk? Nem hiszem, hogy az ilyen felvételek növelik a nézettséget. Persze az is igaz, hogy én is megnéztem az egyik adást, amiben Amerikában készített rendörségi felvételeket mutattak a gyorshajtókról, és abban is voltak durva karambolok, de a nagytöbbségében mindenki sértetlen maradt, ha pedig nem, akkor sem ment oda a kamera tunkolni... De azért ilyeneket sem szabadna az érintettek beleegyezése nélkül levetíteni.
GroundZero Creative Commons License 2000.08.29 0 0 6
Azt ne felejtsétek el, hogy ezeknek a tévéknek nagyon jó ügyvédeik vannak, és jóval több pénzük, befolyásuk, és nyilvánosságuk, mint a megalázottaknak!

amcsiban volt egy hasonló eset, és az alperes a per közepén hirtelen elállt a pertől. Sokára derült csak ki, hogy a tévések megkeresték, és levetítettek egy kis összeállítást, mit fognak róla közölni adásban, ha tovább szívózik...
A tőke nem ismer erkölcsöt, sajna ez van! És a tőke és erkölcs harcában nagyon ritkán győz a pénz!!! Példát, asszem tengernyit tudna mindenki, elég csak az Atlantai Olimpiára gondolni, az "aranyolimpiára", melyet mindenki szerint Athénnak kellett volna Mckapnia, csakhogy Athénnak nem volt egy Coca Cola Companyja...

Törölt nick Creative Commons License 2000.08.29 0 0 5
Nem mondom meg, de egy állami tv-vel vitatkoztak a névhasználaton ...
Előzmény: Yoo (4)
Yoo Creative Commons License 2000.08.29 0 0 4
Kitarást kivánok! Kiváncsi lennék a per végkimenetelére. Melyik tv-ről van szó?
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.29 0 0 3
Egy volt kollegám beperelte az egyik tv-t, mert egy közeli hozzátartozóját mutatták miután meghalt autóbalesetben, meg a rendszám is látható volt premierben (máshol azt is kitakarják). Évek óta húzódik a per, akkora tetük nincsenek is, mint az a tv, húzzák-halasztják, nem jelennek eg a tárgyaláson, stb. Kíváncsi lennék, ha a tv egyik vezetője kerülne hasonló helyzetbe ...
Előzmény: GyA (-)
A boy named Sue Creative Commons License 2000.08.29 0 0 2
Nem csak a holtak bemutatása sértő,hanem a sérülteké is.Nem biztos ,hogy a lélegeztető gépre kötött ember közölni tudja a riporterrel,hogy húzzon a ...ba.
Yoo Creative Commons License 2000.08.29 0 0 1
Ezen én is rendszeresen kiakadok. Nem szeretnék a hozzátartozók helyében lenni. Nem értek hozzá, de úgy gondolom, ehhez nincs joga a médiának, és egy-két precedens értékű per óvatosabbá tenné őket. Ha milliókról lenne szó, nem hiszem, hogy megtennék. Én biztosan beperelném őket.
Előzmény: GyA (-)
nickwarren Creative Commons License 2000.08.29 0 0 0
nullagyalázás

(nw - bunkó vagy)

Előzmény: GyA (-)
GyA Creative Commons License 2000.08.29 0 0 topiknyitó
A minap láttam egy összeállítást a TV1 hiradójában, amiben halálos kimenetelű baleseteket mutattak be. Némelyik felvételen közelről, felismerhetően mutatták be a halottakat, amint az autóban vagy mellette fekszenek. Milyen érzés lehet a hozzátartozónak így viszontlátni a szeretett családtagot?! A halottaknak már nincsenek jogai? Ha egy élő emberről készült felvételt a televizió a beleegyezése nélkül bemutat, akkor ezért a TV csatorna felelősségre vonható. Valamilyen korlátozásra abban az esetben is szükség lenne, ha valaki már egészségi állapota vagy halála miatt ilyen hozzájárulásra képtelen. Amúgy meg miért kell ilyeneket mutogatni? Elég rettenetes a roncs látványa is, a hulláé pedig egyenesen taszító!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!