Keresés

Részletes keresés

hero0101 Creative Commons License 1 napja 0 3 5540

Free_Lupa Creative Commons License 2 napja 0 0 5539

A kínai méretre csak 4 (lásd kép, szöveg). Elírtam (Ctrl-C Ctrl-V).

Free_Lupa Creative Commons License 2 napja 0 0 5538

Hmm...nézzük szám szerint is, bár ezek ugye szubjektív dolgok.

 

Fleshlgiht - Pink Lady Original

Anyagminőség érzetre: 9

Tartósság: 7

Méret: 10 (kétirányú)

Realisztikusság: 6 (ez a leg tágabb)

Esztétika (szeméremajkak): 6

Orgazmus:7

Bővebben: a nagy betét lassan melegszik fel, viszont jól tartja a hőt.

A simafalú belső miatt lassabban lehet elérni a csúcsra, az azonban mégsem mindig kielégítő

(mivel nem változatos az inger amit létre tud hozni és a bejáratis túl szoros néha). Legfőbb előnye azonban a nagy méret.

 

-Lilith uterus - soft

Anyagminőség érzetre: 10

Tartósság: ? (már van rajta pár ránc 2 hónap után)

Méret: 8 (pózfüggő)

Realisztikusság: 10

Esztétika (szeméremajkak): 5

Orgazmus: 10

Bővebben: a méret 16 centis méretig kb ideális. Bizonyos pózoknál talán még jó lenne egy centi, de minél rugalmasabb egy betét, annál többet tágul (nem úgy mint a kínai).

Brutáljó orgazmusok. Realisztikusabb márcsak akkor lehetne ha többféle anyagból készülne és állítható lenne hol mennyire szorítson és persze a szeméremajkakat terén is lehetne nagyobb választék. Persze jelenleg örülhetünk ha egyáltalán be lehet szerezni európában..:(

 

Kínai

Anyagminőség érzetre: 6

Tartósság: 6

Méret: 8 (pózfüggő)

Realisztikusság: 3

Esztétika (szeméremajkak): 10

Orgazmus: 7

Bővebben:  a 15 centi körül lehet a mérete, de ha egy kicsit is összenyomódik, már felütközöl benne. Ráadásul ha beleszorul a levegő, ahelyett, hogy áramlana benn szelepként visszanyom. Ha nagy nehezen rácuppantod magad, akkor csak a legvégében tudsz szurkálni és alig van hely. Szűk és kemény. De a szeméremajkak tényleg szépek.

 

Tenga DT cup - ultrasize

Anyagminőség érzetre: 7

Tartósság: 1

Méret: 8

Realisztikusság: 2

Esztétika (szeméremajkak): - (nincs kialakítva)

Orgazmus: 7

Bővebben:  Hasonló érzetre a kínaihoz, de talán egy picivel jobb: puhának puha, de akkor is nagyon műanyag érzete van (orvosi szilikon). A sok kis textrúra nem érezhető külön, inkább egyben "horzsolják" a hímtagot, a nagyobb csomók meg rúgóznak. A kínaitól annyiban jobb, hogy nagyobb; viszont a tartóssága borzalmas (egyszeri használatra szánták). Ez a termék a franciás szex (sz*pás)-t próbálja szimulálni, de szerintem az nem ilyen. Az igazi száj puha ölelését és változatos "hegyezést" nem adja meg. (A nő kiszámhatatlan incselkedéseiről nem is beszélve).

 

 

 

 

 Free_Lupa Creative Commons License 2 napja 0 0 5537

 

Hello,

 

Nem csak az Omocha-nál van, múltkor egy berlini szexshop kínálatában találtam, de sajnos elvesztettem a linket.. Itt egy másik EU üzlet, de nekik épp nincs raktáron

https://www.motsutoys.de/lilith-uterus.html

Ha jól állnék anyagilag, akkor most rendelnék talán egy újabbat Lilith uterus-ból, de másféle keménységgel. Belső kialakítás, méret, anyag szerintem tökéletes. Ettől jobb nem kell.

 

 

 

iprhino Creative Commons License 5 napja 0 0 5536

Sziasztok!

 

Akit érdekel, az omochadreams.com-on ismét kapható az Tomax Lilith: Uterus :-)

 

deep79 Creative Commons License 2019.11.07 0 0 5535

Sziasztok!

Prosztatavibrátorom egyszer használtam, eladnám, természetesen teljesen sterilizálva..

Nekem nem jött be ez a fajta gyönyör.. 3 motoros, akkus, tölthető..

Free_Lupa Creative Commons License 2019.11.03 0 0 5534

Újabb élmények Lilith uterus soft-tal, néhány hónap után. Kb folyamatosan keményen áll benne a farkam, hiába nagyon puha, valahogy pont jó. Orgazmusra is könnyen el lehet jutni, mert a bejárat utáni részen simogat, bent pedig puszilgat, ahogy kattog a makkomon a méhszáj rész. Főleg ha sok a síkosító (és egy kis levegő is marad benne), akkor mindig lesznek új érzések amiket kivált. A bonyolult belső alakzat miatt elég ha egy picit változik a behatolási szög (így a hossz).. De azt is csinálom, hogy pihenek benne és amikor már kicsit csillapodna az erekció, akkor megmozdulok és ismét teljesen keménységgel járatom a szerszámom. Van, hogy körzök is benne a csípőmmel, vagy csak  végét rögzítem le és hagyom, hogy kövesse a mozgásom. A bejárat is tud cuppogni lent...így megy egy darabig.

Az első orgazmusig mindig könnyű eljutni. Csodás élmény. Most azonban tovább mentem.

Kipróbáltam milyen a második benne. Hát kb 120%-os élvezést sikerült összehozni, pedig csak kb 15 perces menet lehetett. Lüktetett az egész alhasom és hangosan felnyögtem vagy 4-szer! :)

Ez egy "ördögi" találmány. Egyszerűen túl élethű, de legalábbis van olyan jó fizikailag. (Hangsúlyozom: pusztán fizikailag.)

xadam1981 Creative Commons License 2019.10.23 0 0 5533

Fleshlight Pink Lady - The Stamina Training UNIT Vagina a márkája 15.000 Ft az ára minimálisan alkuképes

 

 

 

xadam1981 Creative Commons License 2019.10.23 0 0 5532

Sosem használt (bontatlan) Fleshlight eladó. Eredeti ára 21.999 Ft. Nem rég lett vásárolva viszont meggondoltam magam a webshop ahonnan rendeltem már nem veszi vissza. A termék személyes megtekinthető , megvásárolható Szolnokon, postázni is tudom akár után vételel is.

MASZTURBÁTORRR Creative Commons License 2019.10.07 0 0 5530

Sziasztok!

Eladó az alábbi, teljesen új, csomagolássérült maszturbátor 35.000 forintért!!!!


https://szeresdmagad.hu/Kokos-Samanda-Big-Hip-noi-altest-maszturbator

Morgah Creative Commons License 2019.10.07 0 1 5529
Nem rossz, nekem is kicsi. Azt hittem nagyobb lesz. Viszont a fleshligth közelébe se érhet érzésre szerintem.
Előzmény: Maszti Marci (5527)
dreamxxx Creative Commons License 2019.10.05 0 0 5528

Én egy ilyet vettem kipróbálásként: Tracys Dog 3D Stroker

 

Simán hozza a Fleshlight szintjét.

 

Na meg egy prosztatavibrátort,nem próbáltam,még nem volt ilyesmiben részem,de nagyon régóta kíváncsi vagyok arra az érzésre,amit írnak róla.

Előzmény: Maszti Marci (5527)
Maszti Marci Creative Commons License 2019.10.04 0 0 5527

Varom a beszamolot.

 

Előzmény: Morgah (5526)
Morgah Creative Commons License 2019.10.04 0 0 5526

Nekem eddig csak Fleshlightem volt, meg egy pénisz vibrátorom (OCTOPUSS), de felkeltette az érdeklődésemet a leírásod. Utána néztem ennek a Tenga spinernek, tetszett a videókon ahogy csavarodik, szóval rendeltem is egyet, ma jön meg. Kíváncsi vagyok milyen, főleg a fleshlight után. A tenga 3d viszont így képek meg videók alapján nem nyerte el a tetszésemet.

Előzmény: Maszti Marci (5525)
Maszti Marci Creative Commons License 2019.10.02 0 0 5525

Most vásároltam egy Tenga Spinner.

Tulajdonképpen nem szeretem az élethű genitáliakkal készült maszturbátorokat. Most vagy Puncit basz az ember vagy maszturbátort. A kettő együtt nekem bizarr.

Így nekem tökélete választás a Fleshligh Flight vagy Pilot és a Tenga sorozat.

A Spinner egy elég egyedi megoldást tartalmaz. A pénisz szára mentén az maszturbátor anyagán belül fut egy spirális merevítés.

Ami használat során nem csak szorító hatást vált ki hanem csavarodik is ami plusz élményt is nyújt (igaz ettől még messzebb kerül az igazi puncitól ami mint ahogy írtam abszolute nem zavar)

Jól meg kell síkosítani és a végén tartva lehetne használni. Viszont nekem ez nem megy mivel annyira vastag a cerkám hogy nem tud ez így működni, csak úgy ha a szárán fogom meg és mozgatom.

Elég intenzív és idegen élményt nyújt de az orgazmus ha nem figyelsz hamar megtalál.

Én elégedett vagyok vele.

Bár még mindig a Tenga 3D Spiral vezeti toplistát. Sajna már nagyon elkoptattam :D

 

 

 

Free_Lupa Creative Commons License 2019.10.01 0 0 5523

Off. Most olvasom, hogy mire is megy a pénzed. Hát erre csak a régi igazságot tudom mondani: a rendes nő sem ingyen van (drága ruhák, programok stb). Viszont a rendetlen is ad egyfajta élményt.

Én valahol örülök, hogy nincs még 100%-os valósághű maszturbátor, mert így legalább egy kicsit is motiváltak maradnak a férfiak...

De sajnos a tendencia egyre rosszabb, mint a nők terén, mint a lehetőségek kapcsán. Az igazi, tehát nem mű nő (merthogy sokaknak ugyanaz az anyag van a mellében mint a mi kis játékszereinkben) egyre ritkább, ezért nehezebben lehet rátalálni, netán összejönni vele. De nem szabad feladni.

Előzmény: zol1976 (5520)
Free_Lupa Creative Commons License 2019.10.01 0 1 5522

Helló,

 

Nemrég kapható volt Lilith uterus úgyhogy gyorsan vettem egyet. Nekem már "csak" soft jutott.

A doboza nagyon szép és a hozzáadot síkosító is minőségi termék (jó híg, nem kell nyálazni).

 

Maga a betét elsőre nem is volt kimagasló, de kb a 2 vagy 3 használat után már rájöttem, hogy nem is hülyeség ez..

 

Először is nem igaz amit mások írtak, hogy kizárólag hosszú aktushoz való mondván túl kevessé intenzív. Dehogyis, inkább kellemes. Engem (farkam) olyan jól cirógat, hogy 10 perc után is már csőbe kerül a patron...és kis szüneteket kell tartani, hogy ne élvezzek el.

 

Puhább mint a fleshlight - a kínai vackokkal meg össze sem lehet hasoníltani - viszont elég sűrű és "szűk" belül. Ha nem lenne ilyen puha, talán túl szűk is lenne, de legalábbis hiányolnám a korábban leírt hüvelyboltozatot.

Így viszont teljesül a régóta vágyott dolog: végre orgazmus közben is jó érzés mozogni benne (legalábbis eddgi sikerült eltatlálni benne ilyen helyet). Ekkor sem stimulált túl, sőt, inkább incselkedik,hogy ne hagyjam abba amíg ki nem fogyok... Jó siklani benne előre hátra ilyenkor is.

 

De, hogy valami "negatívot" is írjak:

-nincs házikója. Általában kéz nélkül használom egy párnához rögzítve vagy alá téve, VISZONT tudtam a saját súlyánál fogva jojóztatni is a farkamon, hogy csak a betét végét fogtam kézzel.

-ha egy-két centivel nagyobb lenne az jól jönne a mélyebb döfésekhez, mert ilyenkor hosszában is összenyomódik az anyag, ezáltal rövidül a csatorna

 

Hát kb ennyi.

 

Lesz még összehasonlító tesztem fleshlgiht lady originallal, de abból nekem több mint 5 éves példány van és az nem annyira mérvadó.

(Viszont arra szerintem inkább igaz amit erre írtak másutt: hosszabb aktushoz való.)

Előzmény: zol1976 (5520)
zol1976 Creative Commons License 2019.09.24 0 1 5520

Micsoda..?

 

Ég és föld a különbség a fleshlight javára?

 

Ezt ugye nem gondoltad komolyan. (?)

 

Mert akkor biztos velem van valami qrva nagy baj.

 

Méghogy nagyon hasonló érzés? Hát végülis hasonló, de ez összességében azért elég nagy túlzás.

 

Kétségkívül jó érzés, hogy az ember farka benne van valamiben, ami valami hasonló, mintha punci lenne. De ez közel sem az, amire vágytam. Nem mondom, hogy rossz, de a kezem ettől többet tud.

 

Mondjuk én nagyon kevés puncit dugtam, és csak ahhoz tudok viszonyítani.

 

Hogy hogyan, és miképp trükközöl, hogy az igazihoz hasonló élményt nyújtson, ezeket a dolgokat jó olvasni, és remélhetőleg ezek az információk sokat segítenek azoknak, akik most vásárolták meg a terméket, és kísérleteznek vele.

 

De az én öreg 40+ os fejemmel, nekem ez nem jön be. Nekem igazi punci kell.

 

Tudom, tudom, hol lehet találni erre a célra szakosodott hölgyeket, csak szomorú vagyok, hogy az összes pénzem erre vagyok kénytelen "elb@szni". :(

Előzmény: marónátron (5519)
marónátron Creative Commons License 2019.09.18 -1 0 5519

Nos, már vásároltam egy Teagan Presley ánusz nyílású Fleshlightot Bulletproof betéttel.

Ez az első meszturbátorom, mivel ahogy olvastam hozzászólásokban a Fleshlightot javasolták legtöbben.

Én abban a tévhitben voltam, hogy az ánusz, és punci nyílások között az a különbség, hogy az ánusz az belül szűkebb, amire rájöttem már, hogy ez tévhit.

Amin meglepődtem, hogy nagyon puha, valóban mint az emberi bőr tapintása lenne, a kézimunka és a fleshlight között ég és föld a különbség a fleshlight javára. Igaz nem olyan, mint egy igazi punci, de nagyon hasonló érzés.

Lehet vele különböző pózokban is tolni, én legjobban azokat szeretem, amikor lerakom egy stabil helyre és úgy dugom, például asztalra, vagy az ágyra lefektetem, és oldalfekvő pozícióban állva lerakom az ágyra, egyik kezemmel támaszkodok, másikkal fogom, és úgy mozgok benne.

A legelső használatnál nem volt akkora élmény, viszont mikor így a felsorolt pózokban csináltam kb olyan 15 percig bírtam, a végére még kicsit le is izzadtam, és hatalmasat élveztem tőle úgy, hogy előtte már kétszer kivertem magamnak kézzel. (!!!)

Jelenleg van barátnőm, és szerintem a Fleshlight használata is az Ő jelenlétében lesz a legjobb.

Majd most akarjuk kipróbálni, hogy lerakom az asztalra, én dugom a fleshlightot, ő pedig közben csókolózik velem, nyalogatja a melleimet, fogdossa a heréimet, és a fenekemet. Szerintem így még jobban lehet fokozni az élvezetet, kicsit olyan lehet, mintha két nővel szexelnél.

A Bulletproof betéttel meg vagyok elégedve, nem is szorít túlságosan, pont kényelmes benne mozogni, viszont más betétet még nem próbáltam, de terveznék még egyet venni.

Az a betét érdekelne konkrétan, ami a kínálat közül a legszűkebb, amivel nagyon erős, különleges stimulációt éreznék.

Tudom nem bírnám vele olyan sokáig, de az érzés szerintem kárpótolna.

Szóval aki használt már több betétet, az leírhatná, hogy melyik a legszűkebb, és ami a legerősebb stimulációt váltja ki.

A tisztításáról még nem írtam, sokan írják, hogy körülményes, ezzel én nem értek egyet.

Ha bele is élveztem, csak kiszedem a betétet, csapnál kimosom, utána rárakom egy törülközőre, és ráirányitom a kis szobai ventillátort kb 30 percig, aztán néhány órát még hagyom szellőzni, és meg is száradt.

Kicsit körülményesebb igaz, mint a kézimunka, viszont az élvezet sokkal nagyobb, és ennyi erőfeszítést bőven megér.

Előzmény: zol1976 (5518)
zol1976 Creative Commons License 2019.09.17 0 0 5518

Ha szeretnéd tudni milyen az anális szex, azt pár ezer forintért kipróbálhatod az út szélén. Remélem tudod mire gondolok.

 

A Fleshlight végülis egy jó dolog. De ne remélj realisztikus élményt!

 

Sok évig gondolkodtam rajta, hogy megvegyem.

Elhatároztam és megvettem. Hát, nem az az élmény fogadott amit vártam.

 

De ha hajt a a kíváncsiság, akkor nyugodtan vegyél egyet! Az önkielégítést változatosabbá lehet vele tenni.

 

Nem akarok nagyon okoska törp lenni, de mióta megvettem az első Fleshlightomat, azóta tudom, hogy az igazi puncit nem pótolja semmi.

 

Magan részétől szomorú vagyok, hogy jelenleg ez a legjobb férfiaknak készült maszturbátor.

Előzmény: marónátron (5515)
nagy makk Creative Commons License 2019.09.16 0 0 5517
Sziasztok!
Eladó vadonat új crazy bull vagina és ánusz maszturbátorom! Egyszer volt használva, el sem élveztem vele. Nekem nagyon szűk, és a külseje sem tetszik annyira. Ez természetesen csak az én véleményem, egyébként esztétikus és puha, jó anyagú a kialakítása. Gyakorlatilag egy női alsó felet ábrázol. Ismétlem, vadonat új, semmi baja nincsen, alaposan tisztítva, karban tartva, tárolva van!! 22.000Ft-ért vettem a szeresdmagad.hu oldalon, 16.500-ért bárki elviheti! Számlával bizonyítani tudom! :) Képért írjatok a nagymakk997@gmail.com címre :)

Üdv, nagymakk
Jack's Creative Commons License 2019.09.12 0 0 5516
Sziasztok!

Elado új Fleshjack, Brent Corrigan popó. Csak a dobozából volt kibontva! Ajándék sikosítót adok hozzá!
23000-ért vettem, 14000Ft-ért adom. ;)

Várom érdeklődéseteket!
marónátron Creative Commons License 2019.09.09 0 0 5515

Sziasztok!

Nagyon szeretném kipróbálni, hogy milyen érzés az anális szex.

Melyik Fleshlight hasonlít érzetre leginkább egy végbélhez?

Esetleg más típusú maszturbátor?

Köszönöm előre is!

erichek Creative Commons License 2019.09.06 -1 0 5514

!!! Nem tudom ez mennyire releváns, de érdemes megnézni. ;)

Maszturbátorok tömkelege... :P

 

 

https://m.startapro.hu/#hirdetes/erotikus-alkalmi_szexpartner_kereses_18-ferfi_ferfi_szexpartnert/maszturbatorozz_ingyen/xiii_kerulet/5738433

 

Levikemio Creative Commons License 2019.09.05 0 0 5513

Igaz

zol1976 Creative Commons License 2019.09.03 0 0 5512

Ezen eddig nem gondolkoztam el, de kétség kívül igazad van.

 

Egy kínai műpunci után, amibe cipőkanállal kell beleerőszakolni a farkam, aztán az szinte lepattan róla mert annyira feszes, az után sokkal jobb a FleshLight, De de ha egy jó punci után nézzük, akkor elég messze van a valódi élménytől amit nyújtani tud.

 

Ráadásul az a rücskös textúra amit beletettek, az szerintem rémes. Sokadik használat után is az a véleményem, hogy ez egyértelműen kellemetlen. Eszembe is jut erről egy nagyszerű Ford Fairlane idézet: "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." Persze ez ebben az esetben túlzás, de lényegében valami ilyesmiről van szó.

 

Sajnos ez a cucc is szűkül befelé, pont ott, ahol inkább tágulnia kellene. Azzal szoktam "javítani" a dolgon, hogy közvetlen a bejárat utáni részben próbálom a makkom mozgatni, mivel ott még tágabb, és kellemesebb érzést nyújt. De hát az is olyan dolog, hogy többet vesz el az érzésből, mint amit hozzátesz. Ugyebár ott elég kicsi a játszótér, meghát jó lenne tövig benyomni. :)

 

 

Szóval nagy valószínűséggel az általad felvázolt dolog okozhatja a problémát.

 

Ezúton kérjük a forgalmazókat, hogy továbbítsák ezen információkat a gyártók felé! :)

Előzmény: Free_Lupa (5511)
Free_Lupa Creative Commons License 2019.08.20 0 1 5511

Szerintem nem biztos, hogy a puhasággal van a gond (lásd szűk csajok VS puhább művagina betétek).. de a Marokmarcsánál még mindig jobb egy nem túl stimuláló műcucc, mert a fiúknak erős  kezük és egy igazi nő tuti nem úgy fogja szorítani ott lent. Akkorhát jöjjön

Egy pár gondolat a műpunci gyártóknak (bár úgysem olvassák, de talán majd egyszer megírom nekik is angilali nyelven). :)

Az utóbbi időben végre sikerült megérteni saját kis szerszámom működésének részleteit és rájöttem miért nem voltak kielégítők az orgazmusok műpuncival (és ritkábban igazi nővel sem). :(

A gond az, hogy orgazmus közben/után (amibe a részleges/multiorgazmus is beleértendő) a makkom túlérzékennyé válik. Ha kevés (pl szűk) a hely, akkor a keletkező enyhe fájdalom inger már gátlólag hat vissza, hiszen az élvezés pillanatban az ember ösztönösön próbálja tovább fokozni az egészet; de mivel be vagy "szorulva" már nincs idő kihúzni sem, mert elindult a magömlés, vagy már túl vagy az x-edik részlegesen..

A legtöbb maszturbációra szánt betét túlstimulál: textúrája, szűkössége vagy az anyaga (keménysége) miatt. Ez jó annak aki gyorsan fel akar jutni a csúcsra, esetleg vmi különlegeset keres, de aki ott szeret hosszabban tartózkodni (pl. nagyokat élvezni vagy multiorgazmusos mint én) annak nem jó...

A megoldást persze már rég feltalálta a természet, amit úgy hívnak: női hüvely kiboltosodása, orgazmusplatform. A linkelt képen is látszik, hogy a nőknek orgazmushoz környékén kitágul a hüvelyük felső szakasza. Pont ez a tér csökkenti az ottani szorítást, de ugyanakkor a beszűkülő alsó szakasz mégis megadja az érzést, hogy bent vagy a nőben, illete a lehetőséget az extra stimulációra ha épp mégis kell. (És ez egyúttal jó ok arra is, hogy miért kell alaposan felizgatni a nőt, heheh.) :P

https://obgynkey.com/wp-content/uploads/2016/06/f307-1.jpg

Miért nem látni olyan maszturbátort ami ezt próbálja lemodellezni?

Megjegyzés: eddig a Tomax féle Lilith uterus volt ami leginkább közelítette képről, de sajnos az ázsiai (méretű), itthon nehezen beszerezhető, valamint eddig csak egyetlen modell a sok élethűbbnél élethűbb külsővel tervezett, formás(abb) játékszerek küzöl. Csepp a tengerben !!!

Előzmény: zol1976 (5510)
zol1976 Creative Commons License 2019.07.25 0 1 5510

Nagynehezen rászántan magam, hogy negvegyem életen első ( és valószínűleg az utolsó ) Fleshlight maszturbátorát. ( Alexis Texas / Outlaw. )

 

A kidolgozás gyünyörű, és ez egy igazi punci méretű műpunci. ( nem úgy, mint amik kínából érkeztek. )

Csodásak a szeméremajkak, és teljesen rendben van. Szóval esztétikailag príma, kitűnő, és első osztályú, meg ilyenek. 

 

Amikor levettem róla a kupakot, és megtapintottam, az kicsit csalódás volt. Valami lágyabb anyagra számítottam, ha már világelső a maga kategóriájában.

Tapintásra szerintem sokkal jobban hasonlít a kínai vackokra, mint egy igazi női nemi szervre. Na de mindegy is.

 

Nekiláttam a szakszerű használatnak, de a puhaságot tekintve nem változott a véleményem. Szerintem nem elég lágy.

A benne lévő textúra meg inkább kellemetlenné tette a használatot. Szerintem raktam bele elég síkosítót, mert a végén már az egész tocsogott kívül belül.

 

Ami pozitívum, hogy nem szotít, kényelmesen elfér benne a szerszám.

 

A szeresdmagad.hu-n vettem, ha esetleg az eredetiség kérdése felmerülne valakiben.

 

Akinek van barátnője, felesége, stb... Aki hetente legalább egyszer hajlandó szexelni, az inkább tartsa bent a cuccot addig, és az igaizi punciba lőjje be!

 

Amúgy nem mondom, hogy ez nem jó, de szerintem nagyon távol van a valóságtól, és erősen túl van árazva.

 

A maszturbációt változatosabbá lehet tenni vele, de aki olyan szerencsés, hogy lehetősége van ezt a dolgot egy nővel elintézni, és ezek az esetek nem túl ritkák, annak nem igazán ajánlom.

 

Végszükség esetén ingyen segít a Marok Marcsa. :)

 

 

 

 

Zaingu Creative Commons License 2019.07.21 0 0 5509

Biztos a kínai 12esekhez tervezték:)

Rendeltem én is Aliról többször de minőséggel nem voltam megelégedve.

Vagy a fleshlightra esküszöm bár az elég drága.

A Doc Johnson Lexi Belle, amit most aprítok.

Ez nagyon selymes, nem szorít és elvileg tényleg Lexi Belle-ről mintázták.

Bár ezt sajnos nem tapasztaltam még élőben:D

Kis sikosítót szoktam még bele tenni, hogy élethűbb legyen az érzés, vagy ha nincs betestápolózom a végtagom.

Előzmény: zol1976 (5483)
pkl Creative Commons License 2019.06.26 0 0 5507

superlove.hu? már-már gyanusan olcsó árak. valaki info?

Előzmény: Maszti Marci (5506)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!