Keresés

Részletes keresés

Mr Reacher Creative Commons License 2 órája 0 0 207533

Előzmény: Mr Reacher (207526)
97ótaArsenalfan Creative Commons License 5 órája 0 0 207532

Azért Traoré faszagyerek. Sokunk nevében rakta odébb a nyomorultat. Ez a kukurikú a legundorítóbb férgek között is élmunkás még abban a közegben is, amit rojkín nevével fémjelezhetünk.

97ótaArsenalfan Creative Commons License 5 napja 0 0 207531

Szerintem meg nem mentális probléma van, hanem taktikai. A támadásépítésben nincs mozgás, nincs kockázatvállalás, oldal- és hátrapasszok tömkelege, lassú labdajáratás van. Low block ellen felállunk 2-3-5-be, majd mindenki tartja a pozícióját, ritkák az elmozgások. Mindenki arra vár, hogy a szélsőink 1:1-ben megoldják. De nem tudják megoldani, mert 10-ből 9-szer leduplázzák őket. Különösen Sakát. Odegaard pedig háramdik éve formán kívül van, alibipasszol oldalra, miután Saka összerántotta a védelmet ahelyett, hogy beindulót keresnek, kockázatot vállalna.

Meglepően sok a technikai hiba is. Egyszerűen azárt - legalábbis szerintem - mert túl akarjuk kontrollálni a játékot. Nincs lendület, nincsenek váratlan megoldások, de még jól megtervezett támadójáték sem. Pozíciós tötymörgés van kockázavállalás nélkül.

Védekezésben pedig vannak periódusok, amikor egyszerűen nem tudunk labdát szerezni. Nyomozzuk, követjük a labdát, de nem támajduk a labdást. Jellemző kép, amikor körbeállják a labdás ellenfelet, de senki nem megy oda hozzá, hogy szerelni próbáljon.

Változtatni kell a csapat szerkezetén, ez világos. A támadáóinkat erényeiknek megfelelően kellene használni a pzíciós játék helyett. Ág kell állni 4-2-3-1-re, új inpulzus kell a csapatnak taktikailag.

Előzmény: apple22 (207530)
apple22 Creative Commons License 6 napja 0 2 207530

Hiába a legerősebb keret a világon, mentálisan sürgősen rendbe kell tenni a csapatot, teljesen egyértelmű, hogy ott a probléma:

Nyernek 3-4 gólt rúgva a Bayernnek, Internek, Atletico Madridnak, Chelseanek, mert a BL alapszakaszban és az EFL kupában egy ekkora klubon semmi nyomás nincsen.

A bajnokságban ez a nyomás és a teher már fordulók óta látszik.  Az utolsó 3 meccsen (Liverpool, Nottingham, MU) 2(!!!) pontot szereztek és 2(!!!) gólt szereztek, ebből volt 1 öngól és egy 30 centiről betuszkolt lövés.

Joggal lehet kritizálni a borzasztó statikus támadójátékot, meg néhány irtó gyenge egyéni teljesítményt az egész szezon során, de pont ezzel a taktikával és játékoskerettel álltak a bajnokságban 20 forduló után 48 ponton (2,4 pont/meccs, a 2.legtöbb rúgótt góllal), és 100%-osan a BL-ben (holtversenyben a legtöbb rúgott góllal!)

A Leeds elleni meccs sorsdöntő, arra úgy kell kimenni, mint egy döntőre, mert azon mentálisan valamelyest egyenesbe lehet jönni, vagy még nagyobbat lehet zuhanni.

adamskij Creative Commons License 6 napja -1 2 207529

édes lófütty, mi a lópikula ez?

3 mérkőzésen veszîtettünk 7 pontot :( különösen a tegnapi fáj; mert ezt a tehenet nem kicsit, nagyon a földbe kell tángálni. ehelyett meg állást adunk Carricknek?

szóval főhet a feje jó Mikelnek, főjjön is.

Mr Reacher Creative Commons License 2026.01.26 0 1 207528

Szerencsére nincs sok rangadónk már.

Előzmény: Fatboy Slim (207527)
Fatboy Slim Creative Commons License 2026.01.26 0 0 207527

ha így fogjuk hozni a rangadókat, akkor ez még sokat változhat negatív irányban. 

Előzmény: Mr Reacher (207526)
Mr Reacher Creative Commons License 2026.01.26 0 0 207526

A vereség után az odds-unk 1,22-ről 1,44-re romlott, a mancié 5,5-ről 4-re javult.

Előzmény: Mr Reacher (207498)
liambrady 63 Creative Commons License 2026.01.25 -5 3 207525

Az  első 25 perc után azt hittem, rúgunk egy ötöst. A kiscsapat szerencséje.

Fatboy Slim Creative Commons License 2026.01.25 0 1 207524

nem voltunk igazan jok ma. A MU nem volt jobb, de hatekonyan jatszott. nem igazan latszott a 15 pontos kulonbseg a ket cspat kozott. persze mas lett a MU Carrick erkezesevel

FreshPrince Creative Commons License 2026.01.25 0 3 207523

Nekem ki ne találja Arteta a sajtótájékoztatón, hogy jobbak voltunk, meg teljesen kontrolláltuk a meccset. 

adamskij Creative Commons License 2026.01.22 -4 1 207522

ManU-t már csak a bajnokság miatt is rendesen el kell gyepálni, nincs mese. ugyanezt a tüzet és gyorsaságot szeretném látni ellenük, ahogy az Inter ellen kezdtünk.

Almaty ellen bizony jöhetnek az ifik, sőt jöjjenek! Annous csatárnak, Marly Salmon és Josh Nichols a védelembe, MLS és Nwaneri pedig kapjanak teljes meccset. a felnőtt keretből pedig a még alacsony játékpercekkel bírók kaphatnak tét nélküli lehetőséget, pl Norgaard vagy akár Kepa, esetleg Setford a kapuban. kíváncsi vagyok Arteta döntésére.

Előzmény: AZ-Fan (207521)
AZ-Fan Creative Commons License 2026.01.21 0 2 207521

Szerintem most minden jól lett kikalkulálva. Manutd meccsre rá lehet pihenni, lesz elég nap. Az Almaty ellen pedig tényleg mehet a C csapat.

Előzmény: adamskij (207518)
deluigi Creative Commons License 2026.01.20 -2 0 207520

huha, veled jol elszaladt a lo

Előzmény: adamskij (207518)
adamskij Creative Commons License 2026.01.20 0 0 207519

tackars, Viktor!

adamskij Creative Commons License 2026.01.20 0 1 207518

tényleg nem értem Artetát; miért játszik most akár egy percet is Rice, Timber, Saliba, Zubimendi vagy Trossard és Saka?
basszus a bajnokságban mindenképp győznünk kellene már és egy már nekünk mindegy meccsen járatja csapágyasra a legjobbjainkat.

az már csak hab a tortán h Saka hamarabb lő, mintsem beadna és ezzel újabb támadás végződik célra tartó lövés nélkül. érdemes lenne agyat is ömleszteni a lyukas fejébe az új szerződése mellé.

p6y8tt Creative Commons License 2026.01.20 0 0 207517

Pörgős kis meccset játszunk az Interrel, tetszik a folyékony támadójáték. A bosszantó helyzetből kapott egyenlítő gól után szerencsére Jesusnak meglett a dupla. 

adamskij Creative Commons License 2026.01.19 0 0 207516

roppant nagy mák hogy Emery ezúttal nem köszönt Good Ebeninggel (eközben Donyell Malen már az AS Romában rúgja a gólokat).

viszont a Forest ellen ott hagyott 2 pont számomra ugyanolyan vereség, mint a tavalyi Fulham, West Ham, stb. ellen vesztett pontjaink voltak. már a Pool elleni döntetlen is kérdéseket vetett fel; nade a tabella alsó felén álló Forest ellen még idegenben is csak a győzelem fogadható el.

Mikel szerintem hibázott a támadó sor felállításakor; Martinelli és a még inkább egyéni megoldásaira hagyatkozó Madueke közé sokkal jobban illett volna a passzjátékban és labda tartásban erős Jesus, mintsem Gyökeres. utóbbi kiszolgálásához szükséges Trossard, Saka (bár ő is inkább lövöldöz mostanában a beadások és passzjáték helyett), illetve Eze 10-esként. aki pedig igencsak hiányzik a 9-es posztról az bizony Kai Havertz.

ősszel is többször lógott a hengerfej a csatársorból, most meg napnál világosabb, hogy egy támadásokat alaposabban gyakorló, arra fókuszáló edzői munka mellett már legalább 2, de akár 4 ponttal állhatnánk feljebb a tabellán. nagy kérdés, mire jut Pep a Guéhi és Semenyo jelentette segítséggel, de nagyon nem kellene több esélyt adni neki(k).
jöhet a Carrickkel épp pattanó MU, tessék alaposan megverni őket, ne csak 1-0ra.

Fatboy Slim Creative Commons License 2026.01.18 0 3 207515

Vegul szerencsenkre egyik konkurenciank sem hozta a szinte kotelezojet, ennyi a jo hir a hetre.

Előzmény: AZ-Fan (207513)
97ótaArsenalfan Creative Commons License 2026.01.17 0 0 207514

Nem ismerem a részletes szabályokat. Az tény, hogy hozzáért a keze a labdához, de a kezét a hátulról jövő nyomta hozzá, előnyt sem szerzett vele. Ha a szabályok szerint ennek ellenére meg kellett volna adni, akkor valóban tizi. De nekem érzetre az "inkább nem" kategória.

Előzmény: setzer (207511)
AZ-Fan Creative Commons License 2026.01.17 0 0 207513

Kár, hogy nem nyertünk, de így is rádobtunk még egy pontot a Mancity-re. De sokat már nem lehet botlani, mert jön fel a Villa is.

97ótaArsenalfan Creative Commons License 2026.01.17 0 0 207512

Odegaard-ral nagyon el kellene beszélgetni. Borzasztóan kevés, amit hozzátesz a csapathoz. Fizikálisan nulla, sebbessége szintúgy. Passzolni szinte már csak alibiket. nincs kreativitás, pedig ez lenne az ő szerepe. Ma konkrétan emberhátrányt jelentett. Ki kellene tenni a csapatból pár meccsre.

setzer Creative Commons License 2026.01.17 0 0 207511

Szerintem 11-es volt a Nottingham-védő kezezése, de én Arsenal-drukker vagyok.

97ótaArsenalfan Creative Commons License 2026.01.17 0 2 207510

Ezzel határozottan vitatkozom. Szerintem sokkal rosszabb, ha téves ítélet születik VAR nélkül. A VAR-ral is születnek rossz ítéletek, de sokkal, nagyságrenddel kevesebb, mint nélküle. A VAR igazságosabbá tette a bíráskodás, ráadásul egy csomó mocskosságot, alattomosságot kiirtott, mert bizony lehet kiállítani VAR-ral.

A VAR messze nem tökéletes, pláne nem az angol bíráskodás kezében, de igazságosabbá tette a bíráskodás, még ha tökéletessé nem is.

Előzmény: Mr Reacher (207509)
Mr Reacher Creative Commons License 2026.01.17 -1 0 207509

A var a ⚽ halála.

Mr Reacher Creative Commons License 2026.01.17 0 1 207508

Ma lehet szurkolni a teheneseknek?

adamskij Creative Commons License 2026.01.14 0 0 207507

félidő a Stamford Bridge-en; eddig egészen pörgő élvezetes a meccs, sok támadó akcióval viszont csak egyetlen szögletgóllal, Benny Blanco letette névjegyét.

Gyökeres erőlködik ugyan, de nem eléggé, pedig kapott pár indítást amire ugorhatott volna. Rice és Zubimendi tanári módon cserélgetik egymás pozícióit, Timber is egészen pazarul mozog ezúttal bal oldalt.

Mr Reacher Creative Commons License 2026.01.14 0 0 207506

Nem ugyanazon a poszton játszanak klubjukban. Szoboszlai válogatottbeli posztja egyezik Ödegaardéval. Egyrészt a két csapat nem ugyanabban a felállásban játszik, és másrészt MacAllister a középső középpályás.

Előzmény: 97ótaArsenalfan (207505)
97ótaArsenalfan Creative Commons License 2026.01.14 0 1 207505

Elvileg igazad van. Csak a gyakorlatban ebből nem sok mindent látunk a pályán évek óta. Amióta Szoboszlai a PL-ben van, jobban teljesít, mint Odegaard.

Előzmény: Fatboy Slim (207504)
Fatboy Slim Creative Commons License 2026.01.14 0 0 207504

Nem ertunk egyet, bar ez nem baj. Szerintem Odegaard lenyegesen komplettebb jatekos, klasszikus iranyito, hihetetlen szeme es esze van a jatekhoz.

Ha Gyokerest mondtad volna....

Előzmény: 97ótaArsenalfan (207503)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!