Keresés

Részletes keresés

Lunatic Creative Commons License 2000.08.28 0 0 8
Hogy vajh mért nem örül annyira az Index ennek a topiknak? Szvsz nem érdemes csodálkozni..:-)

Csekk disz:
Vajon ez mennyibe került?


L.

eMM Creative Commons License 2000.08.28 0 0 7
Hmm és ha összevetjük a kóla árát az életszínvonallal?
Kint mennyit dógozik a dógozó, 2 lityi cukros vízért/és itthon mennyit?
Az eredmény még siralmasabb.
Előzmény: surfking (6)
surfking Creative Commons License 2000.08.28 0 0 6
Magyarországon csúcs körüli helyet foglalja el a kólafogyasztásban. Pár hete volt benne vmilyen újságban.
Magyarországon több kólát fogyasztanak egy főre vetítve,mint USA-ban. A szégyen az, hogy Magyarország lekörőzte az USA legjobban fogyasztó tagállamát, Kaliforniát is.
eMM Creative Commons License 2000.08.28 0 0 5
Azért én maradom az ásványvíznél,a lyókis klórós csapvíz helyett.
A többi nagylyából ül.
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.27 0 0 4
Helló Mindenki!

Nos naná, hogy van véleményem:

1. Van egy topic az Exxx élelmiszer szinezékekről és adalékokról itt a tasztalon, nos abban lehet ellenőrízni azoknak az üdítőknek az 'összetételét' melyekre rá van írva kb., hogy mi van belepottyantva - DE A COC AÉS A PEPSI COLA ESETÉBEN EZEKET HIÁBA IS KERESED!

Nem véletlenül: ugyan a receptjük titkos, azt azért józan paraszti ésszel be lehet látni, hogy nincs annyi kólalevél az egész földön, mely egy heti termelést is kiadna a bármilyen colából!

tehát van benne jó sok 'természetazonos aroma' meg egy jó adag KÁTRÁNY! Meg coffein.

És a szénsav sem semmi ezekhez - együtt jelentős pusztítást okozhatnak. Gőképp kisgyermekek esetében, ahol komoly elvonási tünetek lépnek fel (nagy százalékban, ezért nem írtamfeltételes módot) a hosszabb távon (1/2-1 év) történőő rendszeres fogyasztás után.

2. Az összes marketing-kampány ma Mo-n csak és kizárólag a megrendelő számára üzlet! Elég szégyen, hogy rá tudták szoktatni ezt a jó nagy (marha) magyar népet még a 80-as évek végén (!) a beinduló kereskedelmi rádió(k) segedelmével arra, hogy pl. egy Juventus-os pólóért eltelefonáljanak többszáz forintot!

3. A reklámot minden esetben MI fizetjük meg a termékek árában - ehhez képest a legdrágább autó vagy akár egy repülő is lófütyi.

4. A bírósági utat kizáró -apró betűs - rendelkezések a kiírásokban eleve gyanút kellene keltsenek a játék tisztasága tekintetében: tessék má' valakinek nyilvánosan is végigszámolni, hogy mekkora nyerési esélye van szerencsétlen fogyasztónak egy-egy ilyen lónyál-ivó-akcióban!!!!

Amíg a szerencsejátékokra komoly törvények vonatkoznak - a PR-esek gyakorlatilag ott csapják be a 'földönfutókat', ahol akarják!

5. Egyébként elég szomorú, hogy pl. a 2milliós Budapesten elfelejtik az emberek, hogy Európában talán nálun van a legjobb ivóvizünk és ugyanúgy isszák a vitatható minőségű üdítőket (de ide sorolnám a különböző ásvány vagy szikvizeket, melyek sokszor több szemetet tartalmaznak, mint hasznos nyomelemet! és a szénsav igenis káros a népességre!!!).

Ésa nyári kánikulában épp a NSZ Budapest mellékletében egy ORVOS ír a VÍZÉRGEZÉS lehetőségéről!!! És persze teát meg rostos üdítőt ajánl (maga a víz tényleg lehet az egyoldalú sóveszteség miatt rossz, de ahhoz legyengültnek kell lenni, vagy 10-15 litert meg kellene inni), ahelyett, hogy pl. citromlét (limonade) ajánljon.

A tea egy külön biznisz - magam nem iszom és nem is hiszek az ICE TEA mesében... de ez már magán volt!!!

Üdv mindenkinek

Maus Róbert Péter

Előzmény: csl (3)
csl Creative Commons License 2000.08.25 0 0 3
És ha más nevén van a bolt, vagy átírják más nevére, pont eladják, válófélben van a férj a feleségtől, el is válnak, vagy hivatalosan házasok, de amúgy külön élnek, vagy csak élettársi viszonyban vannak az illetők, szóval lehetne tovább bonyolítani az ügyet még tovább is. Ezeket a helyzeteket hogyan lehetne kezelni?
Gofry Creative Commons License 2000.08.25 0 0 2
Azért az elég furcsa, hogy egy bolttulajdonos nincs tisztában azzal, hogy egy ilyen akcióban nem vehet részt....
Előzmény: buggseee (-)
Topicgazda Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1
Nem tűnt el, előhoztam neked. Csak lehet, hogy nem érdekel mindenkit annyira, mint téged...
Előzmény: buggseee (-)
csl Creative Commons License 2000.08.25 0 0 0
Remélem ez a topik hosszabb életű lesz, mert nagyon izgalmas a téma.
buggseee Creative Commons License 2000.08.25 0 0 topiknyitó
23.-án nyitottam 1 topicot amiben témaként felhoztam a Megane ügyet. - Kuka cola kontra Megane - Hogy-hogynem "elvtársak" a Topic eltűnt, mint ama miniszterelnök a ködben.
A lényeg egyébként az volt, hogy valaki – egy vegyesbolt tulaj - nagy nehezen megnyerte a kocsit, de a területi képviselő vagy a cég hibájából, mint kereskedő nem kapott hivatalos szabályzatot tehát nem tudhatta, hogy mint szerződött partner hiába vedeli a család azt az ócska lónyálat, nem kaphatja meg az autót.
A véleményetekre lettem volna kíváncsi, mert szerintem a cég preztizse legalább 1 getupáááááá Clio-t megért volna ez esetben.
A topic viszont még aznap eltűnt a közlemények rovatban nem találtam indoklást a dologra.
Nos úgy tűnik a Matáv, a Gyula, a Viktor, sőt a Microsoft is mehetnek, de coca cola az szent és sérthetetlen.
Emlékeztet ez a dolog arra mikor a Villám Gézát kirúgták 1 kereskedelmi rádióból szintén a lónyál cég miatt „Hajrá az aranyér” kampánya kb. 4 éve…

Vélemények?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!