sziasztok klipek érdekelnének engem is ha van valakinek probálja feltölteni vvagy elküldeni valahogyan a viva espagnát vagy jó minőségben a mi van velemet ,olyat ami nincs a youtubon:D
Úgy tűnik, meghalt ez a topik, de talán valaki olvassa.
A Milord című számot keresném mp3 formátumban, de MAGYAR szöveggel. Kismillió helyen fenn van a neten, de eddig csak a francia verziót találtam meg. Tudtok segíteni?
Melyik fele érdekelne? Az amelyik tovább vitte a nevet, vagy a Lilla-Czigi duó, vagy Erdész Róbert Cabaret néven futó duója? Ugyanis ennyifelé esett szét az együttes....
Helló, feltudnád rakni azt a képet, amikor a NB szétoszlott 1990-ben. Sajnos akkor még nem születtem meg akkor. De nagyon szeretem az együttest, és Vincze Lillát. Érdekelne ez a téma a szétválás körül, illetve amikor megnyerték az Interpop fesztivált, az első hírekre, cikkekre; a kezdetekről. Ha valakinek van info ezekről, kérem rakja már fel. Köszönöm
"...természetesen nem vagyok hűtlen azért a popzenével, mert azért a Napoleon Boulevard rajongóknak is lesz majd idén, illetve jövőre bocsánat, meglepetésünk..."
Én annak idején, amikor a honlap készült lefotóztam a borítókat, megkeresem őket, de ez időbe fog telni, mert elég rég volt és elég rendetlen vagyok a képek archiválását tekintve..... Ha ez jó lesz és nem életbevágóan sürgős, akkor hamarosan jelentkezem.....