Keresés

Részletes keresés

marriottstore Creative Commons License 2013.07.04 0 0 17

Sziasztok! Ha szeretnétek nyerni egy nyakkendőt, like-oljátok oldalunkat, osszatok, kommenteljetek bátran! :) Az alábbi linken megtaláljátok játékunkat:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=159112550941419&set=a.158815420971132.1073741842.138992599620081&type=1&theater

Üzletünkben méretre szabott öltönyöket készítünk, és az elegáns megjelenéshez nélkülözhetetlen kiegészítőket értékesítünk. Bővebb informáci facebook oldalunkon vagy a www.hongkongszabo.hu oldalon.

MaksziMix Creative Commons License 2013.04.03 0 0 16

Látom, rég volt hozzászólás, de itt van öltözködési tanácsok munkahelyre igazítva. 

ratopel Creative Commons License 2005.08.18 0 0 14

Ki mondta, hogy 1. a ruha arra való, hogy valaki legeltesse rajta a szemét? Szerintem a ruha az önkifejezés egyik eszköze. 2. Ki mondta, hogy neked legeltetni kellene rajta a szemedet, nem körülötted forog a világ (nem bántóan írom, csak hogy pontosabb legyen, mire akarok kilyukadni)? 3. Ez a topic nem arról szól, hogy a férfi azért hordhasson szélesebb spektrumú ruhatárat a munkahelyére, hogy azzal a férfitársai tekintetét keltse fel. Az másik topicok témája, amihez itt sosem kívántam kapcsolódni.  

Előzmény: szpsz911 (13)
szpsz911 Creative Commons License 2005.08.09 0 0 13
A lányokon szívesen legeltetem a szememet, de a gacsajtos szőrös férfi lábakra nem vagyok kíváncsi. Igénytelenség.
Előzmény: ratopel (12)
ratopel Creative Commons License 2005.07.07 0 0 12

Rövidnadrág, szandál nemmunkahelyre való? Hány lány jár miniszoknyában, szandálban, egész vállat láttató ruhában, testszínű melltartócsíkkal dolgozni. Sokan. Hacsak nem hostessekről beszélünk, vagy ügyintézőkről. Ellenkező esetben nem a ruha teszi minőségibbé a munkát.

P.

Előzmény: szpsz911 (11)
szpsz911 Creative Commons License 2005.06.18 0 0 11

Hozzuk fel az elpunnyadt topicot!!!

Szerintem igenis kell egy kis előírás vagy szabályozás a munkahelyi öltözködésben, különben előkerülnek a férfiakon a szandálok, papucsok, rövidgatyák, izompólók, hát ezek aztán qrvára munkahelyre valók ám!!!

ratopel Creative Commons License 2004.06.22 0 0 10
Senki nem lázad a dress code-ok ellen?
Előzmény: ratopel (9)
ratopel Creative Commons License 2004.05.11 0 0 9
Egy svéd "BKV"-st egyszer azért rúgtak ki, mert nadrág helyett nyáron szoknyát viselt. Ez még belefér a férfi emancipációba?
Jozsef Creative Commons License 2000.08.24 0 0 8
Tisztelt Nagykövet úr!

Elég sok helyen pl. pénzintézetek létezik olyan, hogy dressing policy, tehát megmondják, hogy a szoknya meddig kell, hogy leérjen, vagy a fiúknak kötelező a poló vagy trikó az ing alatt stb.
Aki ezt nem tartja be, először finoman figyelmeztetik, utána lazán kirúgják.

Üdv
József

Előzmény: embassador (-)
nori Creative Commons License 2000.08.24 0 0 7
A probléma valós, nálunk, hálistennek nem nagyon kell öltözködni, de oszintén sajnálom férfiú kollégáimat ebben a kánikulában, mert mi nok felveszünk valami laza klepetust, de ezek a fiúk itt hosszúnadrágban, zokniban aszalódnak. Tulajdonképpen átvehetnék az arabok burnuszát, sokkal kellemesebb lenne
originalqszi Creative Commons License 2000.08.24 0 0 6
Húúúúúúúúúú, az ecserit nem mertem volna leírni:(((((
Előzmény: embassador (5)
embassador Creative Commons License 2000.08.24 0 0 5
originalqszi, király vagy! : ))
de most tényleg úgy van ahogy legelöször irtam és nem is állsz messze a tényektöl - ahogy távolodnak a nök a születéstöl, úgy változik a ruhatáruk is - nemcsak otthon, hanem a munkehelyen is.
De még mindig a kérdés: miért kell konszolidálni a férfiak munkahelyi öltözködését?
Tudom, nem túl sokakat érint ez a topic, hiszen legtöbben az ecseriröl neteznek - akkor viszont legyen költöi kérdés : ))
Előzmény: originalqszi (1)
originalqszi Creative Commons License 2000.08.24 0 0 4
OK!:(((( bocsánatot kérek, csak a vicc kedvéért volt! Olyan, mint az általam sem szeretett anyósviccek:((((( Tudom, hogy 50 éven felül is vannak remek nők és 30-on alul pocsék és gusztustalan férfiak:((((((((
Mégegyszer elnézést kérek, de annyira csiklandozta az agytekervényeimet, hogy le kellett írni!!!
Előzmény: Kilroy (2)
Mikó Creative Commons License 2000.08.24 0 0 3
Szerintem a leírt kategóriákat nevezzük inkább A,B,C,D,E-nek.
Munkába lépéskor hozzáértő ffi zsűri dönthetne az új kolléganő besorolásáról - mely a koron kívül egyéb paraméterekre és a szubjektív megítélésre alapulna -, majd évente felülvizsgálat után megerősítené vagy módosítaná azt.

Mikó

Kilroy Creative Commons License 2000.08.24 0 0 2
"50-felett
Földig érő télikabát, minden évszakban"

A többi még csak-csak, de ezt én nem biztos, hogy le mertem volna írni... :-))

Kilroy

originalqszi Creative Commons License 2000.08.24 0 0 1
Az utcai öltözködést végignézném:DDDDDDD No jó, most komolyan! Javaslatom az egyenruhára:
18-25-ig
Tanga, csak alátámasztó melltartó, combfix
Könnyű, áttetsző, erősen kivágott blúz,
Forró nadrág!
26-30-ig
Kicsit felvágott bugyi, formatartó melltartó, harisnyatartós harisnya
Nagyon könnyű, lengő selyemruha, virágos mintával
31-40-ig
Normál bugyi, formatartó melltartó, harisnyanadrág
Fehér jersei pulóver, garbónyakkal
Fekete, testhez simuló kosztüm szoknya
41-50-ig
Combtartó bugyi, a melleket teljesen fedő melltartó
Fehér laza, nem átlátszó blúz
Fekete kosztüm, mindig begombolt kabáttal
50-felett
Földig érő télikabát, minden évszakban
Előzmény: originalqszi (0)
originalqszi Creative Commons License 2000.08.24 0 0 0
0 lenne:(((((
embassador Creative Commons License 2000.08.24 0 0 topiknyitó
Gyerekek!

Valaki magyarázza meg nekem, hogy ebben a nagy emancipációban miért nem harcol senki azért, hogy egységesen kelljen a nöknek öltözködni - ugyanúgy mint a férfiaknak...!?
Jó, nem az irigység beszél belölem, nem a nöknek akarok rosszat - inkább a férfiaknak is jót.
Vagyis: a férfiaknál elvárt a sötét cipö, a sötét öltöny és a nyakkendö - mig a nöknek lassan már bármilyen ruhában szabad a pálya, kutya sem szól érte...
Nem tudom nálatok hogy van ez, függ-e esetleg hogy férfi vagy nö a vezetö!?
Már mindennapos az átlátszó ruha, a papusz, a miniszoknya és a top. Tehát ugyanúgy öltözködik minden nö, mint az utcán.
Én nem mondom hogy ez rossz, söt, jó!
Csak mikor fog ez a férfiak irányába is lazulást eredményezni?
Uramatyám, most látom, hogy én is emancipációt szeretnék a férfiaknak.. : )))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!