Sziasztok! Ha szeretnétek nyerni egy nyakkendőt, like-oljátok oldalunkat, osszatok, kommenteljetek bátran! :) Az alábbi linken megtaláljátok játékunkat:
Üzletünkben méretre szabott öltönyöket készítünk, és az elegáns megjelenéshez nélkülözhetetlen kiegészítőket értékesítünk. Bővebb informáci facebook oldalunkon vagy a www.hongkongszabo.hu oldalon.
Ki mondta, hogy 1. a ruha arra való, hogy valaki legeltesse rajta a szemét? Szerintem a ruha az önkifejezés egyik eszköze. 2. Ki mondta, hogy neked legeltetni kellene rajta a szemedet, nem körülötted forog a világ (nem bántóan írom, csak hogy pontosabb legyen, mire akarok kilyukadni)? 3. Ez a topic nem arról szól, hogy a férfi azért hordhasson szélesebb spektrumú ruhatárat a munkahelyére, hogy azzal a férfitársai tekintetét keltse fel. Az másik topicok témája, amihez itt sosem kívántam kapcsolódni.
Rövidnadrág, szandál nemmunkahelyre való? Hány lány jár miniszoknyában, szandálban, egész vállat láttató ruhában, testszínű melltartócsíkkal dolgozni. Sokan. Hacsak nem hostessekről beszélünk, vagy ügyintézőkről. Ellenkező esetben nem a ruha teszi minőségibbé a munkát.
Szerintem igenis kell egy kis előírás vagy szabályozás a munkahelyi öltözködésben, különben előkerülnek a férfiakon a szandálok, papucsok, rövidgatyák, izompólók, hát ezek aztán qrvára munkahelyre valók ám!!!
Elég sok helyen pl. pénzintézetek létezik olyan, hogy dressing policy, tehát megmondják, hogy a szoknya meddig kell, hogy leérjen, vagy a fiúknak kötelező a poló vagy trikó az ing alatt stb.
Aki ezt nem tartja be, először finoman figyelmeztetik, utána lazán kirúgják.
A probléma valós, nálunk, hálistennek nem nagyon kell öltözködni, de oszintén sajnálom férfiú kollégáimat ebben a kánikulában, mert mi nok felveszünk valami laza klepetust, de ezek a fiúk itt hosszúnadrágban, zokniban aszalódnak. Tulajdonképpen átvehetnék az arabok burnuszát, sokkal kellemesebb lenne
originalqszi, király vagy! : ))
de most tényleg úgy van ahogy legelöször irtam és nem is állsz messze a tényektöl - ahogy távolodnak a nök a születéstöl, úgy változik a ruhatáruk is - nemcsak otthon, hanem a munkehelyen is.
De még mindig a kérdés: miért kell konszolidálni a férfiak munkahelyi öltözködését?
Tudom, nem túl sokakat érint ez a topic, hiszen legtöbben az ecseriröl neteznek - akkor viszont legyen költöi kérdés : ))
OK!:(((( bocsánatot kérek, csak a vicc kedvéért volt! Olyan, mint az általam sem szeretett anyósviccek:((((( Tudom, hogy 50 éven felül is vannak remek nők és 30-on alul pocsék és gusztustalan férfiak:((((((((
Mégegyszer elnézést kérek, de annyira csiklandozta az agytekervényeimet, hogy le kellett írni!!!
Szerintem a leírt kategóriákat nevezzük inkább A,B,C,D,E-nek.
Munkába lépéskor hozzáértő ffi zsűri dönthetne az új kolléganő besorolásáról - mely a koron kívül egyéb paraméterekre és a szubjektív megítélésre alapulna -, majd évente felülvizsgálat után megerősítené vagy módosítaná azt.
Az utcai öltözködést végignézném:DDDDDDD No jó, most komolyan! Javaslatom az egyenruhára:
18-25-ig
Tanga, csak alátámasztó melltartó, combfix
Könnyű, áttetsző, erősen kivágott blúz,
Forró nadrág!
26-30-ig
Kicsit felvágott bugyi, formatartó melltartó, harisnyatartós harisnya
Nagyon könnyű, lengő selyemruha, virágos mintával
31-40-ig
Normál bugyi, formatartó melltartó, harisnyanadrág
Fehér jersei pulóver, garbónyakkal
Fekete, testhez simuló kosztüm szoknya
41-50-ig
Combtartó bugyi, a melleket teljesen fedő melltartó
Fehér laza, nem átlátszó blúz
Fekete kosztüm, mindig begombolt kabáttal
50-felett
Földig érő télikabát, minden évszakban
Valaki magyarázza meg nekem, hogy ebben a nagy emancipációban miért nem harcol senki azért, hogy egységesen kelljen a nöknek öltözködni - ugyanúgy mint a férfiaknak...!?
Jó, nem az irigység beszél belölem, nem a nöknek akarok rosszat - inkább a férfiaknak is jót.
Vagyis: a férfiaknál elvárt a sötét cipö, a sötét öltöny és a nyakkendö - mig a nöknek lassan már bármilyen ruhában szabad a pálya, kutya sem szól érte...
Nem tudom nálatok hogy van ez, függ-e esetleg hogy férfi vagy nö a vezetö!?
Már mindennapos az átlátszó ruha, a papusz, a miniszoknya és a top. Tehát ugyanúgy öltözködik minden nö, mint az utcán.
Én nem mondom hogy ez rossz, söt, jó!
Csak mikor fog ez a férfiak irányába is lazulást eredményezni?
Uramatyám, most látom, hogy én is emancipációt szeretnék a férfiaknak.. : )))