Bizony, már másfél éve, és remekül érzem magam. Nem való nekem a házasság, mindig egyedül szerettem (volna) lenni. Csak későn jöttem rá. És a napokban születik meg az első unokám, kis csibésznek már egy hete kinn lenne a helye, de jobban érzi magát benn.
Rozika nem sokáig volt velem, elütötte egy autó. Azóta hozzámkerült Agáta, a fekete birmanszerűség, ő szobacica. Rozika mellett nálatok voltak még egy páran, ők megvannak?
Szóval minden szép, csak a válság miatt kicsit nehéz, senki nem akar megbízást adni, marad a nyugdíj.
:) Munkacsy kepekert kar, mert sokkal jobb festo volt, mint ahogy kezelik. Mellesleg en igy vagyok a farostra festett kepekkel, bar nem sok remekmu keszult erre az alapra. Mondjuk talan egy se.
Nincs is szebb ennél, majd meglatod. Annak is orulok, hogy nem bakmacskad van. Szoval minden a legjobb mederben. Illetve nem vagyok benne biztos, hogy ezt a nikkemet ismered-é...
Egy év telt el a legutolsó beírás óta. Most már a szinglik nyugalmas életét élem, és kajánul figyelem, anyósom hogyan piszkálja az utódomat. Azt hitték, én nem tudok bánni vele..
Akarok egy Plymouth-t, amibe heten is beférünk, meg van benne amerikai feeling a régi filmekből, egy verdát, ami ha recseg-ropog is, de megy, és engem az sem zavarna, hogy öreg, mert akkor legalább olcsó.
Jajne! Nem kell ezt elemezgetni. A pasi egy FAKE, egy felfújt hólyag, egy nulla. Elég baj, hogy ennyi időt szánunk az elemezgetésére, mikor az élet rövid, néha szép is pár pillanatra és felfsleges ilyen marhaságpkra pazarolni az időt. Persze még így is veri a Mónika show-t, mondjuk...
Csak ne hagyjon benned nyomot, mert akkor tényleg nagy bajban vagy. Mondjuk kedves az arca legalább, mégha ellentmondásos is a tekintete. Amolyan tébolyult.
Miközben gyanútlanul nézelődöm itten, megjelent a kép jobb szélin varnusxavér teljes életképtelenségében courtesy of bookline, remélem, nem ezzel az imidzzsel fogok ma éjjel álmodni. Veszélyes pálya lett ez az index...