hogyan:
"de jó hogy nyertem, mostantól kabrióval mehetek a kokakóla boltomba dolgozni"
...és erre meg a kokakóla megánsorsoló aszonta:
"akkor egy frászt kapja meg az autót..."
Szerintem meg egy jóakaró feldobta jó magyar szokás szerint.
Megmondjam honnan derült ki a dolog? A pasi benyögte a Coca Colás embereknek...
Egyébként mivel az ilyen játékok szabályzata úgy
keződik hogy a résztvevők elfogadják a feltételeket (amit akár nem is kell részletesen ismerniük), szerintem semmi esélyük hogy megkapják a kocsit.
Szerintem rendben a dolog, hogy kizárják a "partnereket", de azt célszeru lenne elore tisztázni, mégis ki minosül annak. Kicsit úgy muködik ez a játékszabály, hogy utólag lehetoség legyen bárkire kiterjeszteni.
Egyébként engem ez a kupakolás mindig az "egyenlo pálya egyenlo esélyek - én biciglivel megyek" elvére emlékeztetett. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen versenyben a kereskedok és büfések eleve nagyobb eséllyel indulnak, mint a kisteljesítményu magánkupakzók. Ez így elég hülye egy játék.
Az ügy kapcsán lenne azonban még egy észrevételem: honnan tudja a kukakóla, hogy XYné egy kólakereskedo felesége. Nyomoztak?! vagy nyilvántartanak?! Kólagyár a NAGY testvér?! :-o
Nem tudom ki mit hallott a coca cola húzásáról, miszerint nem kapja meg 1 kiskereskedő felesége a kupak-nyeremény Renault Megane cabriot, mivel férje forgalmazta üzletében azt a lónyálat, ezáltal a cég partnere és mint ilyen ő és család tagjai nem vehetnek részt a „kupakolásban”.
Ez eddig szép és jó csakhogy vele ezt senki nem közölte előre, hivatalos szabályzatot nem kapott, sem ő sem még vagy 2 tucat hasonló kereskedő.
Szerintetek ez nem a cég mulasztása?
Nem kéne önkritikát gyakorolni és még is legalább 1 getupáááááááá Clio-t adni a „szerencsés” nyertesnek?
Én a Nap TV-ben láttam egyik reggel a témáról 1 kínpadot és eléggé felháborító volt a sajtó referensük vigyorgós - most jövök a pozitív tanfolyamról tyű de jó érzem magam! – hozzá állása és elzárkózó magatartása.
Vélemények?