Keresés

Részletes keresés

Biga Cubensis Creative Commons License 18 órája 0 0 83840

részemről:

Skeleton Crew: nem várok tőle túl sokat. Lost in Space-nek tűnik SW színekben.

Acolyte: az éra mindenképpen tetszik, de ez a rendezőnő nem annyira szimpatikus, meglátjuk.

Waititi filmje: nem várom, bár egy esélyt kaphat

Filoni filmje: valószínűleg ez kapja a "nemes" feladatot, hogy összekösse a Filoniverzumot az ST-vel, nem várom

Mangold filmje: kíváncsi vagyok, mit lehet kihozni egy PT jóval előtti korból. persze lehet belőle egy SW idegen szörnyűség.

Új Jedi-rend film(ek) Daisy Ridley-vel: nem várom, nemnézős

Lando: engem annyira nem vett meg Donald Glover és Landója, úgyhogy annyira nem izgat

Rogue Squadron: eddig úgy volt, ez kuka, nem tudom mi változott. egyébként érdekelne, mivel sok űrcsata/űrkaland lenne benne.

Mandalorian 4. évad: túlságosan nem izgat, de belenézek

Ahsoka 2. évad: ebben nem is szerepelt, akkor nem lesz? azért Thrawn, Skoll stb sorsára kíváncsi lennék

Rian Johnson trilógia: nem érdekel, nemnézős

Bad Batch 3. évad: még mindig nem bírtam megbarátkozni a rajzfilmes formátumával, szóval kihagyom.

Előzmény: Biga Cubensis (83839)
Biga Cubensis Creative Commons License 18 órája 0 0 83839

Minden készülő vagy fejlesztés alatt álló Star Wars-film és -sorozat

https://www.youtube.com/watch?v=7V4Y0lIJXp0

Biga Cubensis Creative Commons License 1 napja 0 0 83838

Are The Remnants Of The Seventh Fleet Still Near Peridea?

https://screenrant.com/star-wars-ahsoka-finale-thrawn-forces-peridea

Stratonicus84 Creative Commons License 2 napja 0 2 83837
Bateman Creative Commons License 2 napja 0 0 83836

nekem is fura volt a hír. majd meglátjuk. csak lassan már nem lesz értelmes rendező, akire rábízhatnak egy dizni filmet:)

Előzmény: capacete (83835)
capacete Creative Commons License 2 napja 0 0 83835

Na ezt nem hiszem. Eddig a Disney mindig következetesen ugyanazt csinálta: ha felkért egy rendezőt és annak közben megbukott egy projektje, akkor rögtön dobta. Ez történt Colin Trevorrow-val, Patty Jenkins-szel, B&W-vel vagy Trankkel, és ez fog történni hamarosan Waititivel is. Ennek fényében teljesen kizárt, hogy Gareth Edwardsra filmet bíznak az Alkotó bukása után, főleg úgy, hogy már a Rogue One-t is kivették a kezéből forgatás közben...

Előzmény: Bateman (83834)
Bateman Creative Commons License 3 napja 0 0 83834

csak egy kis érdekesség

...ha minden igaz, akkor a Thor 5.nagyon más hangulatú film lesz, mivel sokkal sötétebb tónusban készül el, és erre talán garancia lehet Gareth Edwards, a Zsivány Egyes és Az alkotó direktorának a neve...

Bateman Creative Commons License 3 napja 0 2 83833

már én is eljutottam ide. katasztrófa-turista vagyok én már a dizni SW földjén.

Előzmény: ka_TARZI_s (83831)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 3 napja -1 0 83832

Jaj már... ! 🙄

Előzmény: ka_TARZI_s (83831)
ka_TARZI_s Creative Commons License 3 napja 0 2 83831

Én már elengedtem a Star Wars-t. Az első 6 epizód, a Zsivány egyes és a Thrawn Trilógia ok a többit meg nézze az akinek tetszik.

Előzmény: Bateman (83796)
Biga Cubensis Creative Commons License 3 napja 0 1 83830

Előzmény: Bateman (83796)
Biga Cubensis Creative Commons License 3 napja 0 0 83829

Igaz, bár állítólag Lucas úgy is beleszólt mindenbe :)

Előzmény: F1 Hierro (83828)
F1 Hierro Creative Commons License 4 napja 0 0 83828

Tudom, így lett mém, de ez inkább Directed by Richard Marquand. ;)

Előzmény: Biga Cubensis (83826)
Biga Cubensis Creative Commons License 4 napja 0 0 83827

Biga Cubensis Creative Commons License 6 napja 0 1 83826

Előzmény: Mlle. Grenelle (83825)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 6 napja 0 2 83825

Jani-wan. Creative Commons License 6 napja 0 0 83824

"Amikor az ál-királynő utasítja Padmét, hogy tisztogassa meg Artut"

Hú az a jelenet nekem is erősen problémás. Semmi értelmét nem látom. Ki is vágtam a saját verziómból. Totál nonszensz.

"Vajon mekkora döntési hatáskörrel van felruházva egy ilyen hasonmás?"

Gondolom azért némi útmutatást átbeszélnek mielőtt átveszi a szerepet az ál-királynő.
Nekem az jött le a filmből, hogy dönthet mindenben amikor ő játssza a királynőt.
De nyilván amikor valami nagyobb döntésről van szó, mint a Coruscantra utazásról, akkor Amidala ad tanácsot.
Lehetséges, vagy inkább valószínű, hogy van köztük valami titkos jelrendszer, ami megmutatja egyszerű választás esetén, hogy igen vagy nem. Esetleg Amidala megmozdítja a hüvelykujját ha igen, és a ha kisujját az meg nemet jelent.
Ha komplikáltabb döntésről van szó, akkor lehet hogy "visszavonul" gondolkodni rajta, és akkor meg is tudják beszélni.
És ha rosszul csinálja akkor Amidala vissza is veheti a szerepet, mint gungáknál.

Előzmény: Stratonicus84 (83819)
Bateman Creative Commons License 2023.11.26 0 0 83823

Jó reggelt! A többinél mem ez lett volna a fő cél?

Thor Ragnarok director, Taika Waititi, discussed his Star Wars project, "I wanna capture that joy and entertainment of those early ones like The Empire Strikes Back and Return of the Jedi and all those ones, so I'm trying to figure that out. It'll happen."

Biga Cubensis Creative Commons License 2023.11.25 0 0 83822
F1 Hierro Creative Commons License 2023.11.25 0 0 83821

Nem, valami olyasmin alapul a szlenges jelentése, hogy az Oreo "kívül barna, belül fehér" (habár nálunk ez a Túró Rudi, ahogy a 100 Folk is megénekelte).

Előzmény: mindenki senkije (83806)
MrJones512 Creative Commons License 2023.11.25 0 0 83820

"(de akkor az utolsót nem értem, hogy miért blurös, pixeles?)"

1.) genderfluid magasetuggyamicsoda

2.) szexuális bűncselekményekért elítélt

3.) csődörpirító ordas nagy fasza van

4.) valamiféle fujjabelemjönki (pedó, nekró, vagy egyéb "queer")

5.) szűz

Előzmény: mindenki senkije (83806)
Stratonicus84 Creative Commons License 2023.11.25 0 0 83819

Amikor az ál-királynő utasítja Padmét, hogy tisztogassa meg Artut, akkor miért pont a királynőt bízza meg ezzel az alantas feladattal? Ki akart cseszni vele? Ez valami kis bosszú lehet egy korábbi sérelméért?

Ráadásul ezáltal elküldi őt arról a helyszínről, ahol a fontos beszélgetések zajlanak és ahol a döntések születnek.

Például, miután Padmé megkapja a droidmosási munkát, csak az után jelenti be Qui-gon, hogy le fognak szállni a Tatuinra alkatrészért. Padmé meg csak ott áll, és meg sem szólalhat.

Vajon mekkora döntési hatáskörrel van felruházva egy ilyen hasonmás?

Persze tudom, a hasonmás az indulás előtt ránézett Padméra, a hangár bejáratánál, hogy most akkor menjünk-e Coruscantra, ahogy a Jedimester javasolja, vagy maradjunk a népünknél, ahogy Sio Bibble mondja. Szóval ott Sabé ránéz Padmére, mintegy válaszra várva, de Padmé válasza teljesen kétértelmű (mi vállaljuk a veszélyt). Igen, de melyik veszélyt? Az itt maradás veszélyét? Vagy az útra kelés veszélyét? Szóval  végső soron nem Padmé, hanem Sabé hozta meg a döntést arról is, hogy elinduljanak a Coruscantra.

Bateman Creative Commons License 2023.11.24 0 0 83818

Daisy Ridley szerint a kovetkezo star wars nagyon mas, mint amire szamitott

ettől félek én is:) még szarabb lesz, ha te még benne leszel.

Előzmény: Biga Cubensis (83817)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.11.24 0 0 83817

https://widescreen.hu/daisy-ridley-szerint-a-kovetkezo-star-wars-nagyon-mas-mint-amire-szamitott/

esetleg felébred, hogy az ST egy rossz álom volt és megy turkálni a roncstelepre?

Bateman Creative Commons License 2023.11.24 0 0 83816

:)

Előzmény: Biga Cubensis (83815)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.11.24 0 1 83815

tényleg megcsinálták a kétfarkúak! :D

május 4-én koszorúzás is lesz.

topiktársak, nem megyünk el, aki BP-n/közelben lakik? lehetne egy topiktali/sörözés utána.

Előzmény: Jani-wan. (83727)
MrJones512 Creative Commons License 2023.11.24 0 0 83814

"Korábban a Sziklát emlegettem, de őt már én sem tartom jó ötletnek."

A Szikla mint jedi? Szerintem túl fonottkalács hozzá.

Őt komolyabb scifiben legfeljebb valamelyik warhammer 40K-s filmben tudnám elképzelni, mint űrgárdistát. Annak megfelelne, SzVSz.

"Viszont mit szólnátok Keanu Reeveshez? Beleért abba a korba, hogy öreg, szakállas Jedit játsszon, szeret harcművészkedni és éppen megfelelő lenne valami akciódús filmhez, ami legalább 100 évvel a Baljós árnyak előtt játszódik."

Nna, ő igen! Szerintem a hét bármelyik napján jobban nézne ki jedinek öltözve, mint Ewan McGregor.

Hát még ha azzal kezdődne a sori, hogy a birodalmiak lelövik a kutyáját.

Vagy mittudomén felrobbantanák a házi groguját. Mondjuk bolygóstul együtt, valami kőből épült, fakerekű, frédibéni-style Halálcsillag v0.001-gyel. Ez még jobb, mer' a mandalorianben egy életre megutáltam azt a nyálas, nyomorult műcukiságot és ez számomra nagy elégtétel lenne.

"Így szabadon lehet kreatívkodni, miközben Yoda személyében bele lehet rakni egy ismerős karaktert is."

Csak ha megfikkan már az elején... a francnak kell még egy lézerbugylibicskás, pattogó, zöld gumicukor.

Elintézhetné mondjuk Darth Vérmes egy lézerhúrozású teniszütővel. Vagy egy légycsapóval. Vagy csak simán rálépne harc közben. Véletlenül.

Egyedül akkor tudnám támogatni, hogy életben maradjon, ha olyan figura lenne, mint a bölcs Zöld Genyó mester.

Úgy akár lehetne saját sorozata is! (Amelyben kiderülne, hogy az egykor délceg, két és fél méteres zöld csávó (lásd még: Szikla) hatszáz év alatt végigvedelte-cigizte-kúrta a galaxist.

Oda-vissza.

Kétszer.)

Mind1.

Keanu +1 szavazat.

Előzmény: kannibál Kovács (83787)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.11.24 -1 0 83813

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.11.23 0 0 83811

Ebből az ausztrált nem láttam jönni, a többi stimmel.

Előzmény: Biga Cubensis (83810)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.11.23 0 0 83810

"Sydney-ben született, édesanyja kínai, édesapja olasz származású"

Előzmény: mindenki senkije (83809)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!