Eladóvá vált eredeti csehszlovák Amati Karslice Leader Super tenor harsonám. Ár: 80.000,-Ft. Kitűnő állapotban van, az ár tokkal és Vincent Bach fúvókával együtt kompletten értendő.
vennék egy gyakorlófúvókát trombitához, valaki ismeri a rácz-féle szelepes fúvókákat? Mennyire használhatóak? (http://www.racz-brass.hupont.hu/2/fuvoka) Van esetleg más, aki ilyesmivel foglalkozik?
Sziasztok! Székesfehérvári, budapesti (kicsit több mint egy éves) reggae zenekar keres rézfúvóst. Sajátszámokat és feldolgozásokat játszunk, havi egyszer koncertezünk. Szeretettel várjuk mindenki érdeklődését a g-hor@hotmail.com email címre, aki szivesen csatlakozna hozzánk! Love, Peace, Unity
Ha már van rézfúvós tapasztalat, nem kell ansatzfejlesztéssel törődni, akkor szerintem tanulható. Ha jól dereng, még kapható a Steiner-féle Harsona ABC, az egész jó volt
Hello! A zeneiskolából kaptam egy harsonát, de egy tanár sem vállalta el a tanításomat( a"rezes" tanár csak trombitát, kürtöt oktat) és azt szeretném tudni, hogy egyedül érdemes e elkezdeni valamilyen könyvből tanulni? Ha igen, milyen könyvet ajánlotok, illetve milyen szintre lehet eljutni? (2éve tenorkürtön játszom) Előre is köszi mindenféle információt.
Nos, megleptek egy Stagg tenorharsonával, amit ezért az árért jó vételnek tartok. Nem egy csúcsminőség, de az én céljaimra egyelőre megfelel. Ami érdekelne most, az némi kottaanyag, elsősorban zongorakíséretes darabok, esetleg szóló. Klasszikusokat találtam a neten halommal, ami viszont engem érdekelne, az a könnyedebb műfaj, pl ragtime, dixie, ilyesmi. Ilyenből a 8notes.com-on leltem két Joplin darabot, de ennyi. Rendelkezik valaki ilyesmivel? Megköszönném
A legjobb ha Jupitert veszel. 260ezer a ventiles tenorharsona, és fele ennyi a ventil nélküli. Ez árfekvésben majdnem ott van mint a RoyBenson, vagy a Corpus cég hangszere a Fidesz amelyek egytől egyig szarok. Ezeknek nem működik a ventile és a cug is olyan mint ha valami gyúrásra alkalmas erőgép lenne. Egyszóval Jupitert ajánlom!
Hello! Gratula a hangszeredhez!Én is Old's-ot szeretnék venni,de én NR 25 OR-t.Esetleg ha van képed egy ilyenről küldenél egyet email-ben? baksa.bence@citromail.hu Előre is köszi!
Kedvező áron szeretnék harsonaállványt vásárolni, mégpedig olyat, ami megfelelően állítható magasságú tenor- és basszusharsonához, esetleg tölcsérben szállítható.
Valaki tud javasolni helyet, ahol ilyenek vannak? 1-2 helyen néztem már ahol amúgy is jártam (nem volt), de még nem foglalkoztam komolyan vele.
Keresek Bp-i ska bandába harsonást vagy szaxszofonost esetleg trombitást!!! 14-20 év közöttiek jelentkezését várnánk lányok előnyt élveznek de a srácok is irjanak ha van kedvük!! Elérhetőségünk: courage86@freemail.hu
SZIASZTOK ELADÓ EGY BLESSING TENOR HARSONA...MEGKÍMÉLT JÓ ÁLLAPOTBA, FÚVÓKÁVAL TOKKAL EGGYÜTT 90 000 FT-ÉRT HA ÉRDEKEL AKKOR MEGBESZÉLJÜK federo@freemail.hu, jelezz itt vagy a freemailomon, ha érdekel...