Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2022.01.01 0 0 38

Buék.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

blrad Creative Commons License 2002.05.21 0 0 37
Halihó,

most láttam csak a Hamednek egy meccsét: állat a faszi. Nem tud valaki egy-két URL-t ahonnan le lehetne tölteni róla videót????

pok_ussz Creative Commons License 2001.04.10 0 0 36
Köszi, megnézem.
:-)
Előzmény: Tajpan (34)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.09 0 0 35
Hamednak befőtt, nem sajnálom, mert nagypofája volt.
Tajpan Creative Commons License 2001.04.09 0 0 34
Helló,

pok_ussz: a www.profiboksz.hu oldalon teljes elemzés van a meccsről.

L

Előzmény: pok_ussz (33)
pok_ussz Creative Commons License 2001.04.09 0 0 33
Látta valaki a meccset?
Hogyan verték meg Hamedet? Egyhangú pontozást emlegettek, s hogy Barreras már az elején úgy megpofozta Hamedet, hogy az szóhoz sem jutott meccs végéig.
Sajnos a Sky a sportösszefoglalójában semmit sem mutatott, csak a meccs utáni sajtótájékoztatóról adta Hamed szavait (most nem volt olyan "nyegle", mint máskor). Ott elmondta, hogy ez volt az első veresége, ez belefér, s hogy jobb ez a "kid", aztán egy gyors finomítás, ma jobb volt ez a (megint) "kid". S hogy mindenféleképpen váraj a visszavágót, mert abban is megállapodtak, s slussz. Ennyi, ohne kép a meccsről. Szóval? Ki látta?
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.09 0 0 32
Hihi, lenyomták a nagyarcú muszlimot :-D
pocista Creative Commons License 2001.04.08 0 0 31
"Brit arab vagyok. Isten választott ki, hogy az egész földgolyót uraljam."

Az Öreg valszeg meggondolta magát...

ecce homo Creative Commons License 2001.04.08 0 0 30
Nekem soha sem volt szimpatikus ez a nagyképű keljfeljancsi, de idáig majdnem minden meccse őt igazolta. (Bár volt, ahol már nem sok kellett volna ahhoz, hogy alul maradjon...).
Amikor a lemondásával kitért Ko-Ko elől, már nyilvánvaló volt, hogy nem csak a pénz számít, hanem igyekszik elkerülni azt, akivel szemben nem biztos a győzelmében. Most nem volt visszaút, és ez a vereség talán jót tesz neki, mert talán egy kicsit magába száll.
Hogy mekkora boxoló igazából, majd kiderül Ko-Ko ellen...
Előzmény: Tajpan (29)
Tajpan Creative Commons License 2001.04.08 0 0 29
Hamed kikapott.
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.25 0 0 28
Eszméletlen meccs lenne. Őszintén megmondom, számomra a Hamed-Koko mérkőzés szinte történelmi pillanatnak számítana, pedig nem vagyok nagy box-rajongó, vagy hozzáértő. Koko meccseit néztem és nézem, sajnos Hamednek még egyetlen meccsét sem láttam. Viszont sokat hallottam, olvastam róla, és már régóta várok egy Koko-Hamed meccsre. Valójában nem tudnám most megmondani, ki nyerhetne azon a mérkőzésen. Nem tudom. Számomra Koko szimpatikus, egyáltalán nem tartom "besztároltnak", ahogy a sok intelligens mondja. Jó bokszolónak tartom, és szimpatikus is nekem. Ugyanakkor ott van Hamed, aki egy állat!
:-)) Bolond!! Igazából ő sem unszimpatikus nekem. Nem tudom, ki nyerne, a tudásuk között se tudok különbséget tenni. De óriási meccs lenne!! És Kokonak nagyon föl kéne kötnie a gatyáját, ha nyerni akarna!! Na. Az biztos, hogy fölvenném videóra, és meg is tartanám. Mert rettentően kíváncsi lennék erre a meccsre.

Valaki keresett itt Hamed életrajzot.
Akkor hadd írjam le a Men's Fitness marhajó magazinét:
"Naseem egy arab emigráns család ötödik gyermekeként 1974. február 14-én született az észak-angliai iparvárosban, Sheffieldben. Édesapja, Salem, még a hatvanas évek elején települt át Jemenből, majd feleségét és az egész pereputtyát áthajóztatta. Az első bevándorlók között telepedtek meg az iparvárosban, és nemsokára egy kis bolt vezetése szolgáltatta a család mindennapi betevőjét. A már Angliában született "Herceg" nevét gondosan választották ki, ugyanis az arabok hite szerint a név végzetet is hordoz magában: meghatározhatja az ember egész életútját. Nos, a Hamed szülők az arabul "könnyű szellőt" jelentő Naseem név mellett voksoltak. (...)
Naseemot még négy testvér követte a "királyi családban". A nyarakat Jemenben töltötte, ahol az utca porában dörzsöltség tekintetében megfelelő alapkiképzésben részesült. Naseem imádta őshazáját, így nem csoda, ha az angliai iskolakezdésekre csak a nyomatékos atyai rábeszélés vehette rá. Arról azonban különösebben nem kellett meggyőzni, hogy már hétéves korában agyba-főbe püfölje osztálytársait. Későbbi edzője és felfedezője, az ír Brendan Igles is kisebb csetepaté közepette pillantotta meg. Egy iskolaudvaron zajló bunyóban három testes angolszász srác aprítani készült egy vékonyka fiút. A kiscsávó, mindenki meglepetésére, pillanatok alatt leosztott pár figyelmeztető pofont, mire a három behemót jobbnak látta takarodót fújni. Igles döbbenetén kívül talán csak az öröme volt nagyobb, hiszen bokszklubjába már régen keresett ifjú tehetségeket. A sors furcsa játéka, hogy a Hamed család fűszerboltja a klubtól mindössze száz méterre esett. Könnyen előfordulhatott tehát, hogy Igles beugrott némi frissítőért a Hamed-közértbe, és ugyanaz az arab fiúcska szolgálta ki keleti figyelmességgel, aki az iskolaudvaron "hazavágta" ellenfeleit.
Salem, az apa már régebben is aggódott gyerekeiért, mert a hetvenes és nyolcvanas évek Sheffieldjében tevékenykedett a rasszista Nemzeti Front. Salem azt akarta, hogy a fiúk meg tudják védeni magukat. Három fiú, Riath, Nabeel és Naseem csatlakozott a bokszklubhoz, de csak Naseem tartott ki a sport mellett.

A kis Hamed tehát Igles bácsi védőszárnyai alatt kezdte mesés pályafutását. Szemtanúk visszaemlékezése szerint a boksz megszállottja lett. Alighogy hazaért az iskolából, evett egy gyors ebédet, és az apjától rendszeresen folyósított egy font zsebpénzzel a tarsolyában negyed óra múlva már a teremben püfölte a zsákot. Nemes egyszerűséggel találta ki magának a "Herceg" nevet. Már 16 éves kora körül ezen a néven bokszolt. Csoda, hogy hamar elhíresült? Hiszen, mint mondja: "minden hercegből király lesz egyszer." Még csak 12 éves, de a Boxing News munkatársának irigylésre méltó önbizalommal így nyilatkozik: "Össze kellene hoznia egy anyagot rólam, mert én leszek a világbajnok." Arról nem szól a fáma, hogy az újságíró mennyire vette komolyan a kicsi, de fölöttébb nagy "arccal" rendelkező, elszánt bunyós fenyegetését. Naseem túlméretezett önbizalma mögött azonban iszonyatos kemény edzések állnak. Heti hét alkalommal napi hat órát edz, állítólag év közben teljes szünetet sohasem tart. Nem hiába mondják rá, hogy fanatikus. Ő maga így nyilatkozik erről: "Már kissrácként rájöttem, hogy a boksz mennyire nekem való. Hétévesen kezdtem, a bunyónak szenteltem az egész életemet, a gyerekkoromat is feláldoztam érte. Órákat izzadtam a teremben az év minden egyes napján. Állandóan mázsáltak, sosem ehettem degeszre magam. Minden egyes sikert megérdemlek."
(...)

Első profi mérkőzésére 1992 áprilisában került sor: már a második menetben kiütötte Ricky Beardot. Két hét múlva újabb győzelem született, szintén a második menetben állította meg ellenfelét, és ez így ment tovább. Naseem könnyű szellőjéből az évek során sirokkó lett.
(...)

A Herceg az ütközetekben lehet kevély, dölyfös és pompakedvelő, de a ringen kívül egy teljesen hétköznapi srác. Ízig-vérig angol, ha a szabadidő eltöltéséről van szó. Nem iszik, nem dohányzik, nem nőzik, a bulizást még jóval az amerikai bemutatkozást megelőzően abbahagyta. Szereti a focit, a zenét, és brit szokás szerint számos alapítványt támogat. Házassága óta meglehetősen otthonülő lett: "Nagyon ritkán rúgok ki a hámból. Nagy néha elmegyek egy-egy szülinapi bulira, de ennyi. Tini koromban persze én is sok mindent kipróbáltam, de sosem voltam egy csajozós típus. A feleségem előtt nem is igazán volt komoly kapcsolatom."

Naseem a világ negyven legjobban kereső sportolója között van, kilenc autóval rendelkezik, köztük Lamborghini, Aston Martin és Ferrari.

Kevin Kellyt, a kétszeres világbajnok, és 51 meccséből csak egyet elvesztett amerikai bokszolót Hamed szó szerint padlóra küldte a világbajnoki címmérkőzésen, 1997-ben. Ez volt Kelly első KO-s veresége, méghozzá Hamed már a 4. menetben kiütötte őt...

És zárjuk ezt a kis összeállítást egy Hamedre jellemző, és meglehetősen brutális önjellemzéssel: "Brit arab vagyok. Isten választott ki, hogy az egész földgolyót uraljam."

Na, ki mit gondol?
Murdock

L. W. Creative Commons License 2001.01.29 0 0 27

Üdv minden Naz-fannak!

Azt szeretném megérdeklődni, hogy Ti mekkorának látjátok egy idei Naz vs Ko-Ko meccs létreköttének az esélyét?

Laczy

L. W. Creative Commons License 2000.09.28 0 0 26
A George Azar által üzemeltetett Naz-honlap guestbookjában lel7ő a következő bejegyzés:

NEWSFLASH Dear fans I will not be fighting anymore,I will make this public by holding a press conference on Friday, I just thought
the people who visit my website and all my loyal fans should be the first to know. Lots of reasons have forced me to retire but the
main reason is I've just became bored with boxing and feel I should get out at the top of my game, also this will give me more time to
spend with my family. Respect NAZ
Naz
England -

Ilyenkor mi van???

Laczy

L. W. Creative Commons License 2000.09.21 0 0 25

Kedves Hamed fan-ek!

Olvastátok már a PP nyilatkozatát? Tudjátok: azt, amiben George Azar, a _NAAAAAAGY_ Naz Henceg ámerikkai sajtófőnöke segget csinált a szájából, azt.
Ha csak a Boxingpress-féle kozmetikázott (hivatalosn "unedited"!) verziót olvastátok, akkor is kenjétek a hajatokra a kedvenceteket! Ha ismeritek az eredetit, és még mindig Liar Naz számotokra Allah, akkor menjetek is oda köréje örömködni életetek végéig!

(L.)

alexandrosz Creative Commons License 2000.09.21 0 0 24
Gondolom már hallottátok. Hamed Mester megfutamodott... És ez a lekezelő szöveg... Kb. ennyit néztem ki belőle. Végtelenül öntelt és buta. Sportember? Kétlem.
Mbrio Creative Commons License 2000.08.23 0 0 23
Nagy színészkedés lesz szerintem. Kíváncsi vagyok melyik fog támadni?
Előzmény: pók kússz (22)
pók kússz Creative Commons License 2000.08.23 0 0 22
Szeretem Hamed meccseit nézni.

Mindig elképeszt a semmiből indított bikaerős ütéseivel, a "pofátlanságával", győzni akarásával.
Fanatikus, egy percig sem hiszi, hogy kikaphat. S mintha nem is érezné az ütéseket. Akkora sallerokat láttam már kapni, de ő felállt mindig. S vigyorgott utánuk...

Várom Kokó elleni meccsét : két stílus, két személyiség, kétféle múlt, s lehetne hosszan sorolni. Gazdagabbak leszunk majd egy nagy tanulsággal, asszem'.

Ja, a Sanchez elleni meccse végén az interjú során ahogy lesz@rta a kérdezőt, a kérdéseit...
"...Hi mum, I'm looking great..." (közben persze igazgatta a 2 centis haját, miközben a hordágyon volt az ellenfele). Ez is ő. A bicska nyílik a zsebemben, de mégis csípem a pasit.
Miközben az ellenfele a meccs előtt izzadt a ringben, ő elénekelt egy imát. Később elnézést kért a hangjáért...
:-)
Nagy fazon, minden hájjal megkenve.

L. W. Creative Commons License 2000.08.23 0 0 21

Ugyan má' különböztessük meg a beképzeltséget az "átlagnál többre tartom magam" hozzáállástól, ha le7!
Beképzeltnek lenni soha senkinek semikor sincs mire!!! A beképzelt ugyebár az (gyk!), aki minden tettével, megnyilatkozásával utal a mások alsóbbrendűségére, de véletlenül sem mondaná ki, hogy "felküzdöttem magam a középszerből, mert nekem erre van szükségem, és örülök, hogy azon néhányak közé tartozom, akik az átlag fölöttiek ebben, amit művelek".
Lehetséges, hogy Ko-Ko nem győzi le a Te kedvencedet, hiszen akár le7 az is, hogy valóban ő a legjobb a pehelysúlyban és annak az egész környékén, de ezt még egyértelműen nem bizonyította be. Az utolsó igazán jó és felkészült ellenfele Kelley volt (Paulie boy felkészült volt, de nem elég jó; Augie elég jó volt, de nem volt elég felkészült; Bungu sem-sem; Soto határeset, de alulmaradt a pankrációban). Én drukkolok Ko-Ko Pistának, hogy minden szempontból jobbnak bizonyuljon Nagypofa Hencegnél, aki az összes kiemelkedő te7ségével és erejével 1ütt is csúfos vereségre van itélve az elkövetkezendő három (max. négy) mérkőzése egyikén. Nagyon várom, hogy ez már a kovetkező első meccs legyen, de ugyebár biztos csak az, ami már +történt...

(L.)

Előzmény: Hussain (19)
Csülök Creative Commons License 2000.08.23 0 0 20
Hát ez nézopont kérdése...
Én nem tudom ki nyer majd (jó meccs lessz), de azért nagyon remélem, hogy Kokó lepofozza a repüloszonyegérol a párducnadrágos, lángolókezu héroszt!
Előzmény: Hussain (19)
Hussain Creative Commons License 2000.08.23 0 0 19
No érdekeseket írtok, de attól még Kokó jól meg lesz rakva nov. 4-én:). Legalábbis remélem.

Naseemot sokan beképzeltnek tarják, de azért talán van is mire..., nemde? Meg az egész box 1 nagy showbiznisz, sokat kaszálhat a saját sztárolásával. És elég hitelesen is csinálja, hisz tényleg sztár a gyerek!:) Hamed rulez!!!


Csülök Creative Commons License 2000.08.22 0 0 18
Kedves L.W.
A tárgyilagos hangnemet azért választottam, mert ezek olyan tények, amiket nem lehet megcáfolni.
Szívem szerint persze azt írtam volna:
Hajrá Kokó!!!
:)
Előzmény: L. W. (17)
L. W. Creative Commons License 2000.08.22 0 0 17

Végre egy olyan megjegyzés Ko-Ko Pista kapcsán, amiből nem süt sem pozitív, sem negatív elfogultság. Ilyet én nem tudok, Kovács úr elkötelezett rajongója vagyok. Mégis jól esett ilyet olvasni.

Hamed eddig se' is volt éppp szimpatiqs, de egyre inkább émelygés környékez az arrogáns önteltségétől, és az ellenfél súlyosan megalázó semmibevételétől. Na, meg attól, hogy a szabályokat több, mint rugalmasan kezeli, a bírók meg dalolva asszisztálnak neki.

(L.)

Előzmény: Csülök (16)
Csülök Creative Commons License 2000.08.22 0 0 16
Érdekes hírt olvastam. Az HBO (Hamed TV cége) illetékese nyilatkozta az utolsó meccs után: Ok is támogatják mostantól, hogy Hamed kiáljon Kovács ellen, ne csak ilyen gyenge boxolókkal verekedjen, (mint tudjuk a sokak által legjobbnak tartott Morales ajánlatait sorra visszautasította a lángoló kezu hos) legyen végre egy komoly ellenfele! Hoppá! Lesz!
Kovácsról: azért szerepel annyit, mert hívják. Ha nemet mondana akkor meg nagyképü hülye lenne sokak szemében. Kicsiny hazánkban baromi nehéz úgy kiemelkedni a posványból, hogy az alant maradók ne köpködjenek, ennek ellenére Kovács István nem akart és nem akar "német" boxoló lenni, pedig hogy örülnének az állandó fanyalgók, akkor még le is lehetne hazaárulózni. A politikáról: nem Kovács szeret politikusok társaságában mutatkozni, a helyzet fordított. Soha, semikor nem ejtett ki a száján (igen helyesen) egyetlen politikára vonatkozó kijelentést sem.
Kovács István végzi a dolgát! Szerzodést kötött a Universum Box Promotion-nel, hogy megerosödik, a meccsekre, amit leköt neki a munkaadója tisztességgel felkészül, és akit elé állítanak azt a profi box szabályai szerint megveri és ezért felveszi a kialkudott jövedelmet. Nem hiszem, hogy van valaki, aki azt meri állítani, hogy Kovács István nem teljesítette volna, amit elvállalt.
duck Creative Commons License 2000.08.22 0 0 15
Na ezért nem lesz soha egy Tyson a Klicskó-gyerekekhez hasonlitható. Mert orült. Vagy egy Naseem egy Kokohoz hasonló. Elobbiek orültek, utóbbiak sportolók. Nagy különbség.
Előzmény: MuzX (14)
MuzX Creative Commons License 2000.08.22 0 0 14
Most láttam a meccset az HBO-n.
A fickó világklasszis boxoló lehet, de amúgy egy beképzelt, veszedelmes, örjöngô gyilkosnak tűnik nekem... nem legyôzni, hanem megsemmisíteni akarja az ellenfelet.

Baromi ellenszenves.

Bocs.

duck Creative Commons License 2000.08.22 0 0 13
Azé' kétszer megfeküdt a Herceg is a legutóbbi meccsén.... Lehet, hogy ez volt az elso komolyabb meccse? Ugyanolyan hülyeség lenne ezt állitani, mint azt, hogy Kokonak eddig nem voltak komoly ellenfelei. Pl. Robinson azért csak komolynak nevezheto nem? Mindegy, leveri a Herceget novemberben!
Mbrio Creative Commons License 2000.08.22 0 0 12
Mindenesetre érdekes lesz az első élesnek tűnő meccse KoKo - nak. Most elválik plakát- hangember vagy valóban boxol is. Nem tudom de az eddigi ellenfelei nagyon könnyűnek tűntek nekem. Egyébként a legjobb meccs amit néztem amikor idehaza volt az előtte lévő másik magyar VB meccse. Szegényt meg szarták le keményen. Pedig szépen csendben dolgozott és nem is rosszul adta elő a dolgokat.....
sendmailto Creative Commons License 2000.08.22 0 0 11
Hamed rulz!!!koko meg inkább edzem ,lehet hogy a héten már az orbán vikivel karolgatják egymást?vagy a tomival népszerüsitik a magyar sportot?attól tartok hogy koko-ra szép politikai karrier vár,ahogy itt magyarba a dolgok mennek....
Hussain Creative Commons License 2000.08.21 0 0 10
Szia spes!

Sajna ana la atakallamu alohra la arabija dzsejidan. És elég lusta dög is vagyok, csak a Korán olvasást tanultam meg eddig, másra nem futotta:). Majd ha lesz rá időm.

Még nem találtam róla részletes életrajzot, főleg olyat, amit meg is értettem volna, úgyhogy egyenlőre csak ennyi:
A herceg 1974 február 12én született, apja Salem Hamed, anyja Caria. Naseem családja Rada Malah faluból származik, ősei földművesek voltak. Salem nem akarta folytatni a földművelést és ezért vándorolt az Egyesült Királyságba. Így került Naseem is az angolok közé:).
A Naseem szó kb. azt jelenti tudtommal, hogy enyhe hajnali szél.:)


Előzmény: spes (7)
PRINCE Naseem Hamed Creative Commons License 2000.08.21 0 0 9
Mabszut ja seid Spes :).
Előzmény: spes (4)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!