Keresés

Részletes keresés

Justin Creative Commons License 2000.08.22 0 0 5
Bizony nem őket kell szidni,hiszen a szájukba adják amit el kell énekelniük,vagy mindenféle riportban el kell mondaniuk stb.Ezek annyira ostobák,hogy maguktól nem tudnak elmondani egy összefüggő mondatot.Azokat kell szidni,akik létrehozzák őket,mint sztárcsapatokat.És a legszomorúbb az,hogy nem maguknak keresik a nagyja kenyérrevalót,hanem az olyan trógereknek,mint a bunkozsó,vagy dopi,ők pedig csak néznek nagyokat.
Ha az Évike mondta,akkor a nagyseggű ribanc mondta.
Milyen érdekes,hogy ez az Évike egyre több kollégájába köt bele nem?Valamire készülnek ezek.De nincs kizárva az sem,hogy mesterségesen kreált feszültségkeltés van a háttérben,mert valaki rájött,hogy nagyon kezd elszaporodni ez a sok gagyula formula.És az a valaki csak ilyen lehet,mint kozsó,akinek üzleti érdeke,hogy ne túl sok konkurenciája legyen.
Na hali
Justin
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.20 0 0 4
Hat, azert mutatok en neked olyan enekest, hogy sose enekelned utanna, mondjuk nem ebben a tuc-tuc stilusban. meghat ma mar a ritmuserzeket is keresni kell, a hallast, hogy ne enekeljen hamisan meg meginkabb. De sebaj, mert van studio, ott majd kijavitjak, szinpadon meg eleg tatogni, hallelulya. Szoval, nem mindenki tud enekelni, csak ebben a muanyagizeben megcsinaljak, hogy tudjon:)
De nem is oket kell szidni, ok osszeszedik a kenyerrevalot ebbol lazan, s az a hujje, aki megveszi.
Előzmény: SOWHAT (1)
Vahren Creative Commons License 2000.08.20 0 0 3
Igazad van, nem akartam zenekart írni. Nem ismerem a Baby Sisterst, valami Éva nevű volt.
Én mondom, nagyon jól szórakoztam. Mondjuk hangsúlyozták, hogy ők nem zenekar, hisz ő énekesnő, ő énekelni tud.
A Kiwi énekesnője szimpatikusabbnak tűnt, függetlenül attól, hogy nem vagyok oda a zenéjükért. Ő hallgat rockot is, a bátyja miatt kénytelen. :-) Bár lehet, hogy tetszik is neki.
Sok igazság elhangzott a műsorban, csak szerintem túl személyeskedő volt.

Vahren

Előzmény: Justin (2)
Justin Creative Commons License 2000.08.20 0 0 2
Üdv Vahren!

Érdekes lehetett a műsor.Az ilyeneken szeretek jókat röhögni.Melyik mondta ezeket?A nagyseggű kurva,az idétlen szőke,vagy tán a féleszű fekete?Végülis tökmindegy.
Most nézem valamit elhibáztál.Ezeket nem lehet zenekarnak nevezni,hiszen csak hallomásból ismernek bizonyos hangszereket.Lehet,hogy némelyik el tud játszani ezt azt,sőt lehet,hogy profin zenél vmilyen hangszeren(pl:furulya:-)) ),de ezt az ún. alkotásuk közben nem használják ki.Tehát nem zenekarok,max. együttesek!
Justin

SOWHAT Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1
Baby sisterek tudnak valamien hangszeren jatszani ? mert enekelni barki tud...
Előzmény: Vahren (-)
Siraso Creative Commons License 2000.08.19 0 0 0
Egy nagy 0 az egész szerintem...

Nem vagyok hajlando torodni az ijen zenének nem nevezheto kepzodmenyek eletevel:)

Siraso

Vahren Creative Commons License 2000.08.19 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

A tv kapcsolgatása közben a Z+-ra tévedtem, amit ritkán nézek, ám most érdekes dolgok voltak az Izében.
A Baby Sisters egyik énekese jól elmondta azt, hogy szerinte egy csomóan vannak a szakmában, akiknek se hangjuk, se tehetségük, pl. a Kiwi, akiket még többször is játszanak a rádióban, mint őket. Lényeg a lényeg: az ő álláspontja szerint, ha burkoltan is, de a Kiwi a tehetségtelen, míg a BS a csúcs, mert ők legalább jól énekelnek. A Kiwi meg próbált védekezni persze. Én meg jól szórakoztam. Mondjuk más zenekarra is történtek utalások. (pl. Fresh).
Érdekes, hogy ugyanazon műfaj együttesei elkezdték az egymásra mutogatást (BS-sel az élen), hogy ki tud énekelni, ki playbackkel, ki nem. (Ez utóbbit senki nem vállalja.)Pedig, SZVSZ nagyjábol egykutyák.

Lehet, hogy csak managerek által gerjesztett műbalhé vagy valami más?
Kinek mi erről a véleménye?

Vahren

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!