Keresés

Részletes keresés

SzaLa Creative Commons License 2000.09.04 0 0 7
Megoldódnak a problémák, ha az emberke fia/lánya odatolhatja a fotelját a jó meleg cserépkályha mellé, és eliszogat ott két korsó hideg söröt majd elbóbiskol...
;)
epri Creative Commons License 2000.08.18 0 0 6
a duna part kivaloan alkalmas ilyesmire...

persze a magamfajta nem tud annyi ideig duhongeni vagy haragudni, hogy tul messze jusson :(

Előzmény: mulder_ (5)
mulder_ Creative Commons License 2000.08.18 0 0 5
most pl bahnhof..most értünk vissza:))

mulder s.a.

Gini Creative Commons License 2000.08.18 0 0 4

off
Ez speciel egy E36-os 320-as Bömös, nem csak hörög megy is és ha széthajtom se eszik 11-nél többet..:-) Szal ha teheted pancsolj bele egy ilyesmibe:-) Meggyógyulsz Wesson:-)
on
Előzmény: Wesson (3)
Wesson Creative Commons License 2000.08.18 0 0 3
Hmmmm...
És milyen típusú ez a "vaddisznó gyors" kocsi?
(Csak azért kérdezem, mert lehet, hogy ez hiányzik nekem...)
Előzmény: Gini (2)
Gini Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2

Nemtom' milyen helyzetben vagy kedves el_mariachi, az én módszerem az, hogy bevágom magam a vaddisznó gyors kocsimba és lenyomok jó pár kilómétert 150 körül és mire kiérek a városból akad néhány "versenytárs" kiürül az adrenalinom általában és képes vagyok hazadöngetni. De előfordult, hogy mekdrávj és dunapart, zaba és punnyadás... hát ilyesmi.
Nem vagyok hive a beülésnek ide-oda mert ragadnak a túlhevült palik az emberre mint a légypapirra. Hát egyenlőre ennyi, de gondolkodom még mi a francot szoktam még csinálni ilyenkor:-)
Előzmény: el_mariachi (1)
el_mariachi Creative Commons License 2000.08.18 0 0 1
Egen... :)) Mindenesetre kérdés, hogy érdemes-e Magyar Hírlapra vadászva – legnagyobb takaródzófelülettel rendelkező napilapunk legalább ebből a szempontból verhetetlen – valahol a külterületen bohócot csinálni magunkból, vagy vesszen a büszekség, berúgni mint az artisták, hogy aztán maradék tartásunk morzsáival óvakodjunk haza még aznap éjszaka?
Előzmény: Köpenicki Kapitány (0)
el_mariachi Creative Commons License 2000.08.18 0 0 topiknyitó
Modellezek egy helyzetet: hová megyünk éjszaka, ha elegünk van az otthon levőből, ha nem jött ki a lépés, ha igencsak összerúgtuk a port a kedvessel... Ha nem ébresztjük fel a barátokat egy szál fogkefével, akkor mi legyen? Marad valami kocsma – ez nem feltétlenül jó megoldás, holnap, azaz ma már megint munka van – , esetleg az autóban ücsörögjünk valami félreeső helyen néhány sörrel – az ellenvetést lásd fenn –, vagy lökjük félre az éjszakai portást a munkahelyen és térjünk nyugovóra az íróasztal mellett?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!