Sziasztok! Találtam egy oldalt, ahol videó nézéssel, like-olással, instás követéssel lehet gyűjtögetni egy kis mellékest. 7 dollártól fizet payeer, , yandex,qiwi pénztárcákra.3 szintes refferálprogram.15, 7, és 3 %-os jutalék osztással.Sok véleményező oldalon utána néztem, és mindenhol pozitív elbirálást kapott, illetve bizonylatokkal van alátámasztva, hogy fizet is!Insta,vk,tik-tok,twitter,youtube amire szükség van hozzá.Egyedül össze kattintgattam napi 80-90 centet is. 1 nap alatt kifizették payeer-re,7$ a min 10 a max! Regisztráljatok itt:https://everve.net/ref/357684/https://everve.net/ref/357684/ Egy tipp: Ha regelsz, bal alsó sarokban katt a zöld téglalapra,telepítsd fel a kis bővtményt,nyitsd meg az instád, és magától gyűjt napi 10-15 centet!Ha kell, teszek fel fizetési bizonylatot!
Sziasztok! Találtam egy oldalt, ahol videó nézéssel, like-olással, instás követéssel lehet gyűjtögetni egy kis mellékest. dollártól fizet payeer, , yandex,qiwi pénztárcákra.3 szintes refferálprogram.15, 7, és 3 %-os jutalék osztással.Sok véleményező oldalon utána néztem, és mindenhol pozitív elbirálást kapott, illetve bizonylatokkal van alátámasztva, hogy fizet is!Insta,vk,tik-tok,twitter,youtube amire szükség van hozzá.Egyedül össze kattintgattam napi 80-90 centet is. 1 nap alatt kifizették payeer-re,7$ a min 10 a max! Regisztráljatok itt:https://everve.net/ref/357684/https://everve.net/ref/357684/ Egy tipp: Ha regelsz, bal alsó sarokban katt a zöld téglalapra,telepítsd fel a kis bővtményt,nyitsd meg az instád, és magától gyűjt napi 10-15 centet!Ha kell, teszek fel fizetési bizonylatot!
az eu támogatásával létrejött projectet meg digd fel magadnak, de tényleg
és ezt ne vedd sértésnek
csak elegem van már abból,hogy mindenki áhitattal emlegeti az eu nagybácsit, mintha valami jótékonysági szervezet volna
te komolyan gondolod, hogy valaki-valakik, tök ismeretlen embereknek csak úgy pénzt, kedvezményeket, lehetőségeket adnak, minden ellenszolgáltatás nélkül, úgy, hogy akik kapják azok jól is járnak?
na, akkor te akkora madár vagy, hogy csak ferihegyen tudnál leszállni.
Ha kérdésetek van internetes pénzkereséssel kapcsolatban, engem nyugodtan kérdezhettek, mert nagyon sokat foglalkozom a témával és talán már elmondhatom, hogy akad némi tapasztalatom ezen a téren.
Elkezdtem írni a saját blogomat is, ami szintén ezzel foglalkozik, azon belül is egyelőre a blogolás és a keresőoptimalizálás a fő témakör. Vessetek rá egy pillantást, ha gondoljátok. Természetesen a véleményetekre is kíváncsi vagyok, amennyiben megosztjátok velem.
Annyit előljáróban mindenképpen elmondanék, hogy azok, akik az internetből szeretnének megélni, mindenképpen keményen kell, hogy dolgozzanak és folyamatosan tanulniuk kell. Ezenkívül sok időbe is tellik, amíg az ember eljut egy olyan szintre, amiből már képes megélni.
Üdvözöllek! Jópár hónapja regisztrálam a rendszerbe és befizettem a regisztrációs díjat. Menetközben szépen gyűltek alattam az emberek. Összejött egy kis lóvé a GMF es számlámon. Gondoltam kikérem a lóvét, lássuk mi lessz belőle. Voltak fenntartásaim mert az[...] Bővebben!Tovább »
Basszus, még mindig nem vagyok gazdag. nem is tudom. de még mindig érdekel a téma. Ami meglepő, hogy ez egy központi téma, és mégis le van halva a topik.
Vagy ha feltesszük a kérdést, kiderül, hogy mégse olyan fontos?
Arra voltam kíváncsi, mit ír a net a célok megvalósításáról. Arra dobta ki a kereső ezt. Érdekes.
Közbe vannak jó gondolataim. Majd leírom. Csak ugyis be van halva a topik. Úgyhogy tök felesleges. Mert ha eccer én is gazdag leszek, nem bisztos, higy ide fogom írni, gyerekek, így kell eszt csinyálni. De az is lehet, hogy ideírom.
hát igen. Azt mondhatnám, hogy engem sem a pénz motivál, azaz csak közvetve. Engem egy családi ház motivál, de az nagyon erősen, az viszont pénzbe kerül, ugye. Tehát végeredményben mégiscsak a pénz motivál.
Az igények ugye mindenkinél mások, van akinek elég egy használt autó+albérlet van akinek nem.
Nem tartom magamat pénzéhesnek. Egyszerűen csak el akarom érni a kitűzött anyagi céljaimat. Ez ma itthon nem könnyű, mert alkalmazott munkásként a minimálbért kapom, ami csak az éhenhalás elkerüléséhez elég. (Nem úgy mint mondjuk Németországban, ahol az ipari munkások nagy százaléka új autóval jár be a munkahelyére, stb.)
Ma magyarországon ettől többet kell tenni, de az a jó, hogy itt még megvan a lehetőség. Például Afganisztánban még a lehetőség sincs meg.
Sokan azért nem állnak ki a saját érdekükben, mert beléjükrögzödhetett az elözö rendszer elnyomása. (elnézést, ha tévedek vagy rosszul fogalmazok)
A másik, hogy egyik volt munkahelyemen én is kiálltam amellett, hogy a napi 8 óra helyett nem fogok a cégnek napi 12 + szombat 8 órát robotolni. Utána már nem sokáig volt gondom ez, mert a cég eloször a többi munkást szivatta meg miattam, akik engem megutáltak, szidtak és egyes emberek pedig a fönököknek azt állították, hogy nem dolgozom (akik amúgy is pipák voltak rám). Így hamar elváltak útjaink.
Az ember azt hinné, ha picit kiemelkedik a melósok közül az eszével, akkor már jó. Fenét. Sok fönök úgy véli, akkor jó a munkás, ha nem gondolkozik, hanem csak robotol. Az elözöekben említett cégnél egy mérnök ismerte el, hogy nem vagyok hülye ember. Ö tanácsolta, hogy ha tehetem, menjek el gépészmérnöknek tanulni, mert érzékem az van. Most is ezen munkálkodom, bár engem nem a pénz motivál. Ha már annyit keresek, hogy egy kis albérletet tudok fizetni, van egy kisebb, régi kocsim, nem kell azon gondolkoznom, hogy mit eszek és néha szórakozni is tudok, akkor nekem megfelel. Persze néha még ehhez is kevés lehetösége van az embereknek.
az iskolákban megtanítják sok értelmes dologra az embert. Egy dologra azonban nem, pedig ez a legfontosabb. Hogy érvényesülj az életben. Úgy látom ezzel kapcsolatban, hogy ezt mindenkinek magának kell kiizzadni. Aki már tudja, az bölcsen hallgat róla, aki meg nem tudja, az úgysem tud érdemben hozzászólni.
Nem is érvényesülés ez, hanem inkább az, hogy financiálisan hogy tudod megvalósítani a céljaidat. De hívhatjuk érvényesülésnek. Mostanában nagyon sokat gondolkozok ezen, főleg reggel séta közben.
(erős tempóban szoktam sétálni, mindeközben igen érdekes gondolataim támadnak)
szóval a helyzet a következő: pillanatnyilag alkalmazottként va szerencsém tengetni napjaimat. Az eddigiek alapján elmondhatom, hogy minden eddigi munakhelyemen sikerült előrejutnom, azaz mindig valamivel többet kerestem, mint az adott munkahelyi átlag.
Mindezek ellenére, ez eddig csak arra volt elég, hogy családommal egyik hónapról a másikra éljünk. Most már nagyon unom azt, hogy egy családi ház és egy új autó évek óta elérhetetlen álom.
Eddig hittem abban, hogy a lehető legtöbbet kihozva magamból elérhetem céljaimat. Ez továbbra is így van, de egy biztos: nem alkalmazottként.
Az alkalmazotti létnek megvannak a maga nagyon jól meghatározható előnyei, de emelett megvannak a hátrányai is.
Ha nem alkalmazott, akkor marad az egyéni vállalkozó (vagy Bt, Kft, mindegy). Ennek a létformának ugyanúgy megvannak az előnyei, de a veszélyei is (nincs szociális háló, stb.).
Most vagyok azon a ponton, ahol nagyon nagyon billeg a mérleg nyelve. Egyre inkább biztos vagyok benne, hogy a jövő az, hogy a saját utamat fogom járni. Ehhez hozzátartozik, hogy én olyan környezetben nőttem fel, ahol miondig azt tanultam/halottam: a biztos munkahely a legfontosabb.
Igen, nagyon fontos a havi fix, ha az embernek családja van. De elgondolkodtató: életem végéig havi fixért dolgozni és megmaradni albérletben, vagy pedig vállani a kockázatot egy szebb jövő reményében?
egyetértek. Amúgy szerintem a magyarok 95%-a semmilyen szinten nem rendelkezik pénzkeresési és érvényesülési képességgel. 5 fillérért eladják magukat és nem állnak ki soha az érdekeikért.
Ami rohadtul idegesít viszont, az az a szellemi színvonal, amit ebben a topicban a szilvi5 képvisel. Hogy írhat bele egy ilyen baromságot egy komoly kérdéssel foglalkozó témába?
Remélem előkerülsz, mert sajnálom, hogy a topicodat lezártad. Igaz érdemi információkat nem nagyon írtak ide.
Nos, ami azt illeti, én is tévedtem abban, hogy több millió kell az induláshoz. EZ ÍGY EGYSZERŰEN NEM IGAZ. Kevesebbel is el lehet indulni. Szinte mindegy milyen területen, ha azt a sajátodénak érzed, és hajlandó vagy maximálisan küzdeni érte. És persze dolgozni.
Ugyanis mindjárt itt a 21. század. Sokan a 20.-ban fognak maradni. Viszont 21. századi céget kell csinálni. És akkor dől a pénz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez tuti.
Most konkrétumokat nem írok, de jó lenne itt még „eszmét cserélni.”
Végigolvatam egyébként a topicot. Az alábbiakkal értek kiemleten egyet:
17 clark
23 Miko
28 Yag :-)
31 Miko
56 Yag
94 Yag
Üdv, Out.
Valóban könnyebb a válasz . Elméletileg.
ugy látszik Cochreen mérlege lesz majd mérvadó.
Ez van . Dehát mit vár az ember ? Ezek az élet apró örömei. :))
Nos akkor gondolkodásra fel. Nekem a témából ennyi elég volt. Utólagosan azt a következtetést vontam le , hogy az emberek csak beszélnek a pénzkeresésröl és arról mi lenne jó nekik . Persze magukban. Nyilvánosan meghuzzák magukat és másra terelik a szót.... hátha akkor kevésbé fájdalmas szembenézni a mindennapi nehézségekkel. Mesterségesen zsibbasztják az agyukat , mindenféle körülményekkel. Rácsatlakoznak minden portjukkal a tömegkommunikációs eszközökre és hagyják , had follyon beléjük a mindenapok hígsága és keserüsége. Sorozatokon növünk fel amik arról szolnak hogyan élnek a milliomosok. Gengszterek , az ügyeskedök és szerelmesek. Észre sem vesszük hogy napjaink a sorozatokon kivül valódi és megfogható. Belevetjük magunkat a virtualitásba és elképzelünk magunknak egy szebb világot és megygyözödünk róla hogy nekünk igy jó minden ahogy van .Minek változtatni rajta. Föleg beszélni. :)) Méghogy érdekli az embereket a pénz ... ? Inkább a pletyka és az kivel miylen rosz vagy érdekes történik. A pénz szó hallatára fülek záródnak és húzódnak minimumra... sebaj annál több jut annak aki nyitvatartja .))
Köszönöm doki a beszélgetést . Voltak gondolatok amiket érdemesnek tartottam hardwerizálni .. .)) Elpályázok más támák felé ..... minden jót.
Nézd, a válasz elméletileg mindig könnyebb, hiszen "csak" ennyi: "Kerüld a rosszat, tedd a jót".
Tehát ha úgy érzed jónak, hogy változtass, akkor tedd meg.
Csakhogy!
Egyetlen döntésünkről sem tudjuk meg, jó volt-e vagy sem, hiszen nem adatik meg a lehetőség, hogy kipróbáljuk ugyanabban a helyzetben a másik uta(ka)t is. Ezzel együtt kell élni.
A nem teheti meg az mennyiben jelent elöitéletbeni döntést,magával szemben, hogy ugysem tudja megtenni -nem képes rá - és elfogadja hogy csak a mostani modszereivel és lehetöségével tudja megoldani a mindennapi dolgait? Vagy megnézi mi az ábra és azt mondja :
Hát ez igy jo volt eddig ,viszont ez igy már tarthatatlan. Hogy valamit változzon a helyzetemen, változtatni kell. Mást -(is)- csinálni ,vagy egyáltalán másképpen azt, mint eddig. Hisz ha mindent ugyan ugy csinálunk mint eddig akkor miért várnánk hogy másképpen történjenek dolgok ?! Nemigaz ?
Ha nyilvánvalóvá válik hogy, változtatni kell , -mert ez igy nem mehet tovább - akkor miért teszi az ember ? Magáért? A kényelméért ? A szakmáért ? A pénzért ? Az elismerésért ?A családért ?
Az elmult 3hónapban ezek a dolgok és téma halmozottan felszinre került nálam. Szeretném ellenörizni a teoriáimat és elképzeléseimet.
Énszerintem az alkalmazottak jó része ma kedvetlenebbül dolgozik, mint régen, aminek oka az, hogy sok munkahelyen ma már kegyetlenül rideg, gépies légkör van. Vö. Kádár-korszak, amikor egy munkahely működhetett úgy is, hogy az emberek szocializálni mentek oda, s mellesleg egy kicsit dolgoztak is.
Lehet-e váltani? Attól függ. A 30-asoké itt a pálya, mert a kezdők már nagyon sokan vannak, az időseket meg nem keresik. Ezért el tudom képzelni, hogy valaki ugyan szubjektíve váltana, de "nem teheti" meg, mert bevállalt bankkölcsönt, gyermekekkel kapcsolatos kötelezettségei vannak stb.
Aki jól tud helyezkedni, az a jó fellépésű profi 30-as korosztály. Ott adott esetben még neki imádkozik a fejvadász, hogy naaa, csak úgy, legalább minden kötelezettség nélkül menjen el az interjúra.
a kaparást átvitten értettem de gondolom ezt ugy is éretted.... mindegy . Sokan vagyunk akik hajtunk a jobb iránt , után .
Az ismerösöd jol aszondott :))Egyetértek vele.
Mi van még a porondon ma az országban pénzkereset területén ? Változik e a szemlélet és érdekli e az embereket hogy alkalmazottként mik a lehetöségei hosszú távon ? Idöben váltanak? Vagy nem mernek? Vagy nem más van jelen mint a srucc effektus . Igazán csak a másik problémáját látja jól az ember . A sajátja nincs látokörében ? ....
Jól fogod az adást. Bár én sohasem kapartam semmiért - minden csak úgy "magától" jött. Én úgy vagyok vele, hogy azért szeressenek, mert jó az, amit csinálok, s ne azért, mert agyonlihegem magam.
A leendő ügyvéd-társam mottója szerint: "A férfiembernek csak két hivatása lehet: vagy pap, vagy családapa. Minden más csak foglalkozás."
Igen, hasonló a hasonlónak örül. S az ilyen emberek is megélnek, nem csak a torzult fejű és lelkű managerek...
A szindroma ismerös . Igaz nem vagyok ügyvéd , de a vezetö pozició valóban kiszoritja a családot az életböl. Kaparsz hogy élen maradj és közben a munka megszálottja leszel , maradsz. Ugyanakkor vigasztal a gondolat , hogy a család miatt csinálod és a pénzt amit hazaviszel, rájuk fordíthatod. Közben elfelejtödik hogy egy kis szabadidö is jol esne a család is látni akar néha ...stb. Ez egy mokuskerék. Sokan hajtják.
Akikkel körül vennéd magad, azok elsösorban munkatársak-partnerek, majd kollegák , és barátok .....ha jol sakkozom amit mondasz. Nem alkalmazottak . (?)hisz az elvileg ugyanarra vezetne mint amiböl kiszakadni vágyol .... vagy rosz uton járok ?
A nagyméretű szervezetekben általában olyanok kerülnek az élre, akiknek az életéből a munka mindent kiszorít.
Kicsiben viszont körül tudod venni magad olyanokkal, akik azért (jó!) ügyvédek, hogy eltartsák a családjukat, és az életükben mindent a családhoz igazítva szerveznek. Ez egy nagy iroda vezetői számára - tisztelet a kivételnek - egy fekete misével mérhető össze...
Azaz a 'kimenekülés' a workaholic-októl ill. a munkahely miatt magánéletileg becsődölt emberkéktől való eltávolodás záloga.