Amennyiben a nincs pártja, vagy az agyikres sem szavazás érvényes lenne, az jelentősen befolyásolta volna a szavazatok arányát. Egyszer sem lett volna 2/3-da 1/3 os támogató szavazásssal egyik pártnak sem.
A mai napon tiltottam meg a személyes és nyilvántartott adataim felhasználást a Választási Névjegyzékből. A gödöllői népességnyilvántartásnál kell végezni. (Gödöllő, Petőfi tér, ami ott utca jellegű - Kossuth Lajos utca sarki épület, bejárat a Kossuth utca felől) Töröltetni az adataimat sajnos nem sikerült, amit már 13 évvel ezelőtt is próbáltam elérni.
Kis és apró lépés a valódi és nem csak a vetített/átverés demokrácia felé.
Készítettem az erkölcsi és tudományos elvemről, nem csak angol, de magyar variánst is. Tehát többek közt ezért sem járok politikai szavazásokra kb negyed évszázada.
Már 2013-ban kértem hivatalosan hogy töröljenek is a választási névjegyzékből. Aminek neki futok most majd a hetekben még egyszer és legalább azt szeretném elérni, hogy titkosítsák és ne adják ki senkinek sem az adataimat. Így választási leveleket sem kérek és a helyi választásnál a választást lebonyolítók se láthassák sem a nevemet, sem mást.
Kedves Országos Választási Bizottság! Kérem a választási névjegyzékből való végleges törlésemet, vagy ha úgy jobban értik, akkor a leiratkozásomat. Indokom erre az, hogy álláspontom szerint, minden választás lényegét tekintve választási csalás, ahol nincs lehetőség az érvényes tartózkodom, vagy listás szavazásnál az egyiket sem akarom, szavazat megtételére. Választási csalásban való bármilyen részvételemet, vagy ahhoz való bármi kapcsolódásomat, tiltják a saját erkölcsi szabályaim. A választói névjegyzékről való törlésről kérem hivatalosan is értesítsenek.
Üdvözlettel: Iván Gábor IGe az Egyik Pártra Sem Mozgalom elindítója
Ezeket meg még nem látom, de az MI / AI -k szerint már felvétel alatt van náluk a könyvem:
Chicago Public Library (Illinois) Los Angeles Public Library (Kalifornia) San Francisco Public Library (Kalifornia)
Toronto Public Library (Kanada)
National Library Board (Szingapúr)
Magyarázat lehet a nem látásra; több könyvtárba csak bejelentkezés és tagság után lehet mélyebben kutatni és szétnézni is. Elavultak a számítógépem programjai.
egyre több helyen tekintik ajánlott oktatási segédanyagnak is.
Megemlítek néhány amerikai és nem amerikai könyvtári gyűjteményt is:
Elyria Public Library System (Ohio)
Evansville Vanderburgh Public Library (Indiana)
Medford Public Library (Massachusetts)
Helen Plum Library (Illionis)
Jacksonville Public Library (Florida)
Colorado Mountain College (Colorado)
Chicago Public Library (Illinois) Los Angeles Public Library (Kalifornia) San Francisco Public Library (Kalifornia)
Toronto Public Library (Kanada)
National Library Board (Szingapúr)
A Gödöllő Városi Könyvtár (ahol már szerepel egy korábbi magyar nyelvű nyomtatott könyvem) 2026 februárban nyitó digitális részéhez felajánlottam, de eddig még nem jeleztek vissza, hogy élni szeretnének vele. Lehet az angol nyelv zavarja őket? Vagy el vannak havazva a munkával? Mert a digitális könyvtári résszel már hosszú évek óta kínlódnak, de eddig nem sikerült megvalósítani.
Más magyarországi könyvtárba nem tervezem elhelyezni.
Még jó, hogy nem szivárványos lett, de azért ... majdnem az. Nos szerintem soha sem késő korrigálni és egy új pályázatot is kiírni a korábbit meg érvényteleníteni.
Rákérdeztem a Copilot MI-nél és rögtön adott ennél két jobb tervet is:
Logóötletek a 60 éves jubileumra
Életfa szimbólum
Egy fa, amelynek gyökerei a múltat (nagyközség), lombkoronája a jelent (város) jelképezi. A levelek között a „60” szám, arany színnel kiemelve.
Körmotívum – múlt és jelen
Kör alakú logó, két félkörrel: egyikben régi épület vagy mezőgazdasági motívum, másikban modern városi sziluett. A kör közepén: „60 ÉVES VÁROS”.
Gödöllő társégben is lehet tudni, hogy kit indít majd a NagyF Párt. Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a várományos a ráutaló magatartások alapján. Már olyan szép demagóg propaganda szónoklatokat tart a Gimnáziumokban, meg a Kastélyban, hogy csak ihajja. Mert a régit (Vécseyt) lapátra tették, mert kétszer sem tudta levezényelni az ős polgármester(Gémesi) leváltását. Pedig nem lett volna nehéz, mert az is csak kis mini OVi. Persze a mi lányunk meg egy konténer osztályteremben járt 2-3 évig általános iskolába, ami még most is használnak. Pedig most már érettségizett. Tehát lehet előre borítékolni a 10-20 %-os max szavazati arányát.
Az Új Kezdet Párt 2016-ban alakult, és akkor sokan azt hitték, hogy a gödöllői polgármester, Gémesi György áll mögötte, aki egyébként 1990 óta a település első embere.
Viszont a kétkedés nehezen oszlott el, mert a párt elnöke a Gémesi által irányított Magyar Önkormányzati Szövetség főtitkára, Fábián Zsolt lett. Célként tűzte ki a demokratikus értékek képviseletét, a magyar állampolgárok jólétének növelését, a magyar nemzet összetartozásának erősítését. Egyidőben együttműködött az LMP-vel, amelynek listájáról Hohn Krisztina, a párt újabb elnöke 2018–2022 között országgyűlési képviselő volt – írja összeállításában a hvg.
A párt jelenlegi elnöke, Sértő-Radics István viszont a szervezet megszűnését jelentette be a Hivatalos Értesítőben. Sértő-Radics orvos, tiszabecsi háziorvos, aki 1994 és 2019 között 25 éven át volt az ukrán határ közelében fekvő Uszka polgármestere.
Az első ciklusokban az inkább nagyvárosi pártként ismert SZDSZ jelöltjeként győzött, ami egy távoli kis faluban szokatlan volt.
Most közzétette pártja tavalyi pénzügyi beszámolóját, amely szerint 24 ezer forint tagdíjon kívül kizárólag az ő 652 ezer forintos befizetése jelentett bevételt. A kiadás több volt, 789 ezer forint. Részben működésre és eszközbeszerzésre költöttek, 243 ezer forintot pedig politikai tevékenységre.
Az ehhez csatolt közlemény szerint az Új Kezdet Párt februárban jogutód nélkül feloszlott, sem tartozása, sem vagyona nincs, és egyesületi formában sem kívánják fenntartani.
Elnézést, ha nem kifejezetten ide illő posztot dobok ide, de szeretném a segítségeteket kérni. Egy egyetemi kutatáson dolgozom a szakdolgozatomhoz, ami a dezinformációval kapcsolatos(ami elég súlyos probléma napjainkban). Ehhez tartozik egy anonim, online kérdőív. Semmilyen személyes adat megadására nincs szükség! Nekem minden darab számít és segítség! A kitöltés körülbelül 10 percet vesz igénybe. Megköszönném, ha kitöltenétek és esetleg tovább is osztanátok.
"Feloszlott és megszűnt a Gémesi György nevéhez (is) köthető Új Kezdet Párt."
Gondolataim ezzel kapcsolatosan:
Korunk társadalmára legveszélyesebb két áltudomány a POLITIKA és a belőle fakadó JOG. Ezen két dolog miatt van a legtöbb igazságtalanság és emberi szenvedés a Földön. Magyarországon és Gödöllőn is. Megoldás? Van. A Párthatalom nélküli Állam. Rövid lényege: Pártok csak törvényeket készítenének elő, de azt párton kívüliek 10-20 ezres tömege szavazná meg elektronikusan.
Az Önkormányzati Üléseken igencsak aktív Kocsi Tamás és Kovács Barnabás is. Ez dicsérendő, hogy rendesen dolgoznak. Kérdeznek és érvelnek. Én ezt bírom!
Az érvelési hibák tanításának az egyik legfontosabb tantárgynak kellene lennie már általános iskola felsőbb, mondjuk 7-8 osztályaiban ... de akkor a kiderülne, hogy a politika és a jog a két legnagyobb áltudomány, így átverés.
Péterfi Csaba már réges-rég szálka minden normális gödöllői ember szemében. Messze túlterjeszkedett a tanácsadói feladatkörén, pökhendi, magamutogató stílusa sok ember zsebében nyitogatta a bicskát.
A képviselők felébredtek, ha későn is. Kísérleteik, hogy a polgármestert jobb belátásra bírják, sorra kudarcot vallott. Éltek azzal, amivel tudtak. A szavazás eredménye és az utólag tett nyilatkozatuk már nem lesz mindenhonnan kitörölhető. A sok ellentmondás, a sok kudarc után szinte hihetetlen volt a választáson aratott hatalmas siker. A szálloda projekt, a szemétszállítás, a hivatal bontása, majd a Luca székeként épülő új hivatal mellett a kabinetvezető volt a hab a tortán.
Most hullhatott az utolsó csepp a pohárba, nem csak megtelt a pohár, ki is borult. Nehéz lesz a szart visszalapátolni a lovakba. Érdeklődve várhatjuk a folytatást. A bili ki van borítva.
" Az előterjesztés tárgyalása előtt Bárdy Péter alpolgármester – helyszínen kiosztott – módosító indítvánnyal élt, miszerint: további hét képviselőtársával (Kissné Weisz Beáta, Kristóf Etelka, Molnár Gergely, dr. Jeney László, Varga Gyöngyi, Fábián Bertalan és Szedmák Ágnes) együtt nem tartják szükségesnek a jövőben az önkormányzati főtanácsadói és tanácsadói munkakört, ezért annak megszüntetését szorgalmazzák." ...
" A módosító indítványt a képviselőtestület tagjai 12 igen és 2 nem szavazattal elfogadták" ...
"Bárdy Péter alpolgármester minden hatáskörét a mai nappal visszavontam. Alpolgármesteri tisztségét és képviselő mandátumát természetesen megtarthatja, de munkájára alpolgármesterként a továbbiakban nem számítok."
- Ez azt is jelenti, hogy megvan Gödöllői következő komoly polgármester jelölt.
Magam nem sok különbséget látok a GDL Pelikán és a Lokálpatrióta Klub álcivil szervezetek között. Maximum annyit, hogy időben jelentősen eltólva alakultak.
Nem raktam el és nem is nagyon érdekelt. Nem az volt a lényege, hogy az adott civilnek álcázott jelöltek szűrét, akkor kitegyék. Hanem az, hogy a jövőben ezt már ne lehessen megtenni. Az meg meg is valósult.
A Fidesz-KDNP, saját civil fedőszervezetet alapított magának a GDL Pelikánt.
"Szeptember 23-án Kolozs Csaba, a GDL Pelikán Szövetségben a Városért Egyesület polgármester-jelöltje lemondott"
...
Minek ez a (kamu) civilnek álcázás, amikor pontosan tudják, kellően sokan, hogy milyen két koaliciós párt valós támogatásával indultak? Ez a választók becsapása. Vagy 8-10 éve hivatalosan is megóvtam, a gödöllői önkormányzati választást, ezen ok miatt. Akkor a Lokálpatrióták közé bújtak még, az egyértelmű párt emberek.