Keresés

Részletes keresés

kilgoretrout Creative Commons License 2000.11.05 0 0 43
Én szekeresimre borítékjára leszek kíváncsi.
Előzmény: texaner (42)
texaner Creative Commons License 2000.11.04 0 0 42
Most miutan a lnyeget tekintve, legalabb is szavakban, az SzDSz, MSzP, MIEP ös FKGP egyetert abban, hogy a piros csikos boritekoket ki kell nyitni, mitol fel Kover es a FIDESz.
Tan csak nem nekik van a legtobb takargatnivalojuk?
feruggio Creative Commons License 2000.08.24 0 0 41
Tegnap az aktuálisban az MSZP meg az FKGP frakcióvezetője elég sok mindenben egyetértett.Hihetetlen,hogy ezt is megértük!Bár ez a jó példa,reméljük ragadós lesz!
feruggio Creative Commons License 2000.08.23 0 0 40
Holnap Pallag előjön a bizonyítékaival,febne tudja miért hagyta ennyi ideig kétségben az embereket!Különben már megy az m2-n az olajügyek vitája,biztos ezért nem nagyon írnak erre a topicra! :))))
tata Creative Commons License 2000.08.21 0 0 39
"Meg akarjak Kunczenak az SzDSz-es Belugyminiszternek a bizalmas forendoret menteni a kellemetlensegektol"

Akit Kuncze annyira szeretett, hogy ki is rúgta 2 év után. Nem véletlen, hogy pont a FIDES mellett bukkant fel később..

Előzmény: texaner (33)
feruggio Creative Commons License 2000.08.21 0 0 38
Nem kell azt nekik késleltetni!Késleltetés nélkül is el fog addig húzodni!
Előzmény: Tappancs (37)
Tappancs Creative Commons License 2000.08.21 0 0 37
"Miért nem akarja a kormánypárt, hogy végre tisztazni lehessen az olajügyeket?"

Budapest, 2000. augusztus 18. (MTI) - Várhatóan lesz elfogadott napirendje a parlament olajügyekkel foglalkozó rendkívüli ülésének; a tanácskozást kezdeményező MSZP-s, illetve a szabad demokrata és a kisgazda képviselők mellett elképzelhető, hogy a Fidesz-frakció tagjai is igennel szavaznak majd a napirendről szóló voksoláskor.
Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezető-helyettese pénteken az MTI-nek elmondta: bár megakadályozni nem akarták, a képviselőcsoport véleménye szerint semmi értelme a rendkívüli ülés megtartásának. "Ennek ellenére mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ha már összehívják, akkor legyen is rendkívüli ülése a parlamentnek" - fogalmazott a kormánypárti politikus.
Az mszp-nek sürgős a dolog nem a fidesznek. 2002-ben a kampány alatt is hullámokat verhetnek az olajügy toccsanásai. Az 1998-as választásokon az mszp-szdsz koala majdnem túlélte a tocsik-szokai ügyet. Lehet, hogy a sokféleképpen megosztott mszp egy része szeretné mielőbb meghozni az amúgy is elkerülhetetlen személyi áldozatokat, amint az már úgy-ahogy meg is történt a szaxeti vezetőkkel. Az olajügyben nem (vagy csak kevéssé) érintett pártoknál jó stratégia lehet az olajbotrány robbanásait a 2002-es kampányidőszakra késleltetni és időzíteni. Az mszp-nek kemény lecke van feladva. Nem lehet igazán jól megoldani és az mszp amúgy sem erős a jó megoldások kiagyalásában és megvalósításában.
"... akar ebben az országban valaki végre tiszta közéletet."
Igen, akarunk. Nem is kevesen. 1998-ban épp a közéleti tisztaságuk hiánya miatt bukott akkorát a szoclib koala, mint az ólajtó. Két év múlva megint fontosabb lesz, amit a választók akarnak, annál amit a politikusok akarnának.
Előzmény: texaner (-)
K.Trout Creative Commons License 2000.08.21 0 0 36
Az igazság odaát van, ahogy azt X-atkák óta tudjuk.
És senki nem akarja visszahozni. Se a FIDESZ, se az MSZP.

A kulcsszó ugyanaz, mint a Postabanknál: kussolj, és kend a másikra. Princz meg röhög a markába, mert mindenkiről tud valamit, és nyakamhoz a rozsdás bökőt, hogy neki tényleg dokumentumai vannak jó kis helyen, letétben....ez az életbiztosítása.
De nem is pisztergálja senki...

Itt már rég nem az igazság kiderítése a lényeg, hanem hogy ki bírja jobban és tovább gyomorral azt a sok szart, amit a másik oldalra ken.

A Pallag aszitte, élete nagy dobását hajtja végre, de izzatag amatőr módon csak vagdalkozik. Csak ennyit mond: higgyétek el, én láttam a papírokat, istenuccse igazat mond ez a kölök.
Kicsit már paranoiába hajlik, amit művel. Nagyobb kárt csinál, mint hasznot, mert ha most előkerülnének VALÓDI dokumentumok, akkor is mindenki csak legyintene: hát persze...

feruggio Creative Commons License 2000.08.21 0 0 35
Na ezt is megértük!Holnapután rendkívüli ülést tart az Országház,ahol tisztázzák az olajügyeket.Erre kiváncsi vagyok...
feruggio Creative Commons License 2000.08.21 0 0 34
Szerintem a 3. pontban igazad van!Pont ilyen önfeláldozónak,segítőkésznek,gondoskodónak ismertük meg őket két év alatt!Azért jó,hogy van még összetartás a politikában!
Előzmény: texaner (33)
texaner Creative Commons License 2000.08.09 0 0 33
Zmac, elolvastam. ös ha jol ertem:

1, Félnek, hogy idokozi valasztast kell tartani, (de ez tevedes, mivel Ok tisztak!)

2, Meg akarjak Kunczenak az SzDSz-es Belugyminiszternek a bizalmas forendoret menteni a kellemetlensegektol, (minek, az vegul is nem FIDESz-es)

3, Annyira szeretik az ellenzekuket (MSzP-t), hogy meg akarjak az MSzP-s kepviseloket menteni a blamazstol.

Tudud meg sem ertem a FIDESz-es kepviseloket!

Előzmény: Zmac (3)
hackz Creative Commons License 2000.08.09 0 0 32
Álmodik a nyomor :-)))
Előzmény: cogito (28)
feruggio Creative Commons License 2000.08.09 0 0 31
Pallag azért nem hozakodik elő a bizonyítékaival(már ha van ilyen neki),mert akar még egy kicsit élni! :-)))
Előzmény: fordfairlane (30)
fordfairlane Creative Commons License 2000.08.09 0 0 30
Csak egészen távolról figyelem az eseményeket, de pár kérdés azért megfogalmazódott bennem. Hátha tudtok segíteni.

1) Ha én Pallag László lennék, nem titkolóznék az iratokkal, hanem azonnal benyújtanám az ügyészségnek, hogy indítsák meg a nyomozást. Ez miért nem történik meg?

2) Ha én olajbizottsági tag lennék, nem azon vitatkoznék, hogy milyen legyen az ügyrend, hanem azért "harcolnék", hogy az összes aktát láthassam. és ez miért nem történik meg?

3) Ha én kormánypárti/ellenzéki képviselo lennék és a jogos ártatlanságomat hangoztatnám, akkor elvárható, hogy követeljem az ellenem felhozott bizonyítékokat. Miért nem mutatják be ezeket a bizonyítékokat?

4) Ha én TJ lennék és ekkora adu lenne a kezemben, akkor nem ülnék csendben mint sz@r a fuben, hanem a pártom tisztakezu emberére hivatkozva követelném a bunösök felelosségrevonását. És ez miért nem történik meg?

Meg még sok más egyéb

feruggio Creative Commons License 2000.08.09 0 0 29
Huhhh...Szegény Fideszesek micsoda gondban vannak!Azért csak nem tiltják be az "olajügyekben sáros" MSZP-t!cogito: ajánlanám,hogy olvasd el az összes üzit,meg a cikkeket is!!!Kis túlzással pont fordítva van a dolog!
Előzmény: cogito (28)
cogito Creative Commons License 2000.08.09 0 0 28
A FIDESZ-es képviselők attól félnek, hogy az egész MSZP benne van az olajügyekben és kellemetlen lenne, ha emiatt az MSZP-t be kéne tiltani és törvényen kívül helyezni. A pénzt ekkora felfordulás nélkül is vissza lehet szerezni tőlük, csak "ankétokat" kell tartani, hogy meggyőzzük őket, az önkéntes visszaszolgáltatásról.
Előzmény: texaner (-)
feruggio Creative Commons License 2000.08.09 0 0 27
Na ez a téma is leállt!Asszem mindenkit elijesztettem a kesze-kusza írásaimmal.Na de sebaj,majd írnak még ide! :)))
feruggio Creative Commons License 2000.08.09 0 0 26
Ja te jól írtál.Aszittem gondolatolvasó vagy! :))) Bocs,tényleg kihagytam,elnézést ezért!
Előzmény: iudex (21)
feruggio Creative Commons License 2000.08.09 0 0 25
Ó szóval sötét vagyok!Na mind1,észrevettem,hogy elég követhetetlen vagyok!Nem veszem sértésnek! :))) Gondolom,nem is annak szántad!
Előzmény: BaSand (20)
feruggio Creative Commons License 2000.08.09 0 0 24
Elolvastam!Egész értelmesen írt!Ha már ennyire ütközik a Munkáspárt és MSZP véleménye miért nem akar az MSZP +kb.3 %-os támogatottságot a Munkáspárttól?Nagy szüksége lehet rá 2002-ben,mert az SZDSZ esik vissza,míg a Miép javuló tendenciát mutat.A kormánynak valóban nem kéne lemondania,ennyi erővel a rendszerváltozás után minden kormányunk csődöt mondhatott volna.A kormánypártiaknak le kell vonni a konzekvenciát az olajügyekből,ahogy az MSZP-nek is,mely párt színvonala két év alatt jelentősen visszaesett szerintem.
Előzmény: Zmac (19)
nadia Creative Commons License 2000.08.09 0 0 23
A lólábat az előfizetők a szombati számmal együtt kapják. :)
Előzmény: Zmac (19)
azfix Creative Commons License 2000.08.09 0 0 22
Üdv,
A FIDESZ benyomásom szerint azért ellenzi - idáig mindenki azt nyilatkozta - javaslom mellozni a kizárólagos Népszabadság olvasást az objektivitás érdekében -, hogy egyszeruen nem látják értelmét, mivel az csak és kizárólag politikai demonstrálásra (lefordítom: beszédek felolvasására, szép újmagyar kifejezéssel tematizálásra) ad alkalmat.
Egyébként már az olajbizottság is csak a gyenge utéánlövos fegyverek közé tartozik, de eghy parlamenti itanap végképp a semmire sem jó eszköz ez esetben.
Avagy azt kell feltételeznem, hogy az MSZP-s képviselok olyan információk birtokában vannak, aminek én nem. Nagyon pozitív lenne például ha a vitanapot nem az olajügyekrol, hanem a vizsgálóbizottságok jog és szerepkörének megváltoztatásáról tartanák. Ennek speciel lenne értelme.
azfix
Előzmény: texaner (-)
iudex Creative Commons License 2000.08.09 0 0 21
Hogyhogy nem ezt mondtad? Hazudok? Meghamisítom az idézetet? És egy dolog, amit leírtál, egy másik, amit gondolsz. Mi vagyok én? Gondolatolvasó? A FŐLEG ugyanis kimaradt. Találjuk ki? Rákérdezhetek? Pongyola gondolat - pongyola megfogalmazásban? Mehetek a hangszórómért? :)))))
Előzmény: feruggio (18)
BaSand Creative Commons License 2000.08.09 0 0 20
Kedves feruggio !

Eddig megpróbáltalak követni, de ennyire mélyre nem megyek. Tudod félek a sötétben:-))
Megérted ugye?

Előzmény: feruggio (18)
Zmac Creative Commons License 2000.08.09 0 0 19
Nem tűnt el Nógrádi! Még az Indexen is itt a hír! Ha pedig tényleg érdekel a dolog, akkor ne csak írj, hanem olvasd el a Magyar Nemzet cikkét!
Előzmény: feruggio (15)
feruggio Creative Commons License 2000.08.09 0 0 18
Én nem ezt mondtam!Arra gondoltam,hogy FŐLEG a kormánypárti személyek védték magukat!Kivétel talán az FKGP,dehát őket Pallag úr nem is nagyon mocskolta be,hiszen itt akár még egy összeesküvés is állhat,pl. FKGP kontra többiek!
Előzmény: iudex (17)
iudex Creative Commons License 2000.08.09 0 0 17
Na akkor talán idézném az utolsó mondatodat: "A kormánypártiak állandó tilltakozásukkal, feljelentéseikkel, rágalmazásaikkal bizonyítják bűnösségüket!!!" 12. hozzászólás.
Vagyis szerinted ha kormánypárti, a tiltakozásból már bűnösségre kell gondolni, ha ellenzéki, ártatlanságára? Érdekes...
Előzmény: feruggio (15)
feruggio Creative Commons License 2000.08.09 0 0 16
Bocs!Dunai nem volt MSZP-s,ez lehet,de a kormányukban azért ott volt.Előző szövegemben írtam a "bizonyítékokról" is!Tényleg parttalan ez a vita,dehát...
Előzmény: BaSand (14)
feruggio Creative Commons License 2000.08.09 0 0 15
Önmagában még nem elég!Ezért nem bukott még le senki!Na meg azért mer Pallagék "bizonyítékai"nem állnak erős lábakon.El is tünt Nógrádi!!!Vagy épp azért tűnt el,mert a bizonyítékok túl jók lennének?Sok az ellentmondás ebben az olajügyben,túl sok!!!Pető Iván valóban megtette,nem is kormánypárti,de nem is MSZP-s.Ő megteheti! :-)))
Előzmény: iudex (13)
BaSand Creative Commons License 2000.08.09 0 0 14
(mert természetesen benne vannak lásd Dunai úr,rá is lett bizonyítva)
Ugyanmár. Ne vedd a szívedre. Dunai nem volt MSzP-s, csak egy egyszerű mezei pártonkívüli miniszter. Egyébként semmi sem lett "rábizonyítva". Mondjuk jobb példa az "Energol" esete, de az sem lett kivizsgálva, vagy ha igen, akkor mély hallgatás ővezi.
A dolgok természeténél fogva, nem vagyunk ebben tájékozottak. Először ki kell vizsgálni a dolgot, (Ügyészség, Rendőrség, Bizottság). Ha készen vannak, akkor teríteni a lapokat. Addig csak fölösleges szájtépés lehet a parlamentben, ami semmit nem mozdít előbbre, sőt.
Persze ez lehet valakinek az érdeke is....ahogy mondtad "figyelemelterelés".

Most csak annyit hallunk, de azt teljes hangerővel, hogy "Pintér".....és bizonyíték? Ja, az nincs.

Előzmény: feruggio (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!