Keresés

Részletes keresés

Mikulas Creative Commons License 2000.10.02 0 0 35
Bocsi, de 100%-ig biztos vagy benne, hogy ő tőle kaptad a választ?
Egyes szülők sokra képesek...
Nekem ez gyanús, nem bolondított volna, ill. közölte volna már az elején.
Gyanús!
herci Creative Commons License 2000.08.18 0 0 34
Sajnalom. Azert ne csuggedj! Igy legalabb tisztazva van a helyzet, es nem er kesobb csalodas.
Sok sikert a tovabbi parkereseshez!
SumQuiSum Creative Commons License 2000.08.16 0 0 33
Ez a beszéd! Ne hagyd, hogy egy nő tartósan meghülyítsen! Csak tovább és rárepülni a következőre! :)
Előzmény: Seifer (32)


Seifer Creative Commons License 2000.08.16 0 0 32
Megkaptam a levelet...
Az ügyet lezártnak tekintem, köztünk vége mindennek. A levélben közölte, hogy o csak barátian akart velem találkozni és, hogy én miattam hagyta ott a barátja. Akkor nem értem, hogy miért bolondított így magába. Mindenesetre így utólag örülök, hogy nem találkoztunk, még rosszabb lett volna. Az érzelmeimet tönkretette, már nem érzek iránta semmit.

Köszönöm mindenki hozzászólásait és sok sikert a továbbiakban!

Seifer Creative Commons License 2000.08.14 0 0 31
A levelet még nem kaptam meg, de majd bizonyos részeit leírom, persze ami nem publikus, azt nem :-))))
herci Creative Commons License 2000.08.14 0 0 30
Ha +kaptad a levelet, szamolj be rola! Bar tudom, nem biztos, hogy ez a legoptimalisabb +oldas, de kivancsi vagyok.
Előzmény: Seifer (25)
Should I go Creative Commons License 2000.08.13 0 0 29
Seifer hello,

Magambol kiindulva azt kell mondjam, engem soha...meg 15 eves koromban sem tudtak visszatartani attol, amit igazan akartam. Tehat, ha en lettem volna a lany helyeben, akkor talaltam volna modot arra, hogy talalkozhassunk...ha igazan, igazan, igazan...!!!

SumQuiSum Creative Commons License 2000.08.12 0 0 28
Hi Seifer!

Az én helyzetem talán annyival szomorúbb, hogy mivel én már párszor találkoztam Vele, tudom, hogy miről maradok le ha a dolgok rosszra fordulnak. Te tudod is, meg nem is. Az internet, illetve az én esetemben az SMS egy olyan közeg, ahol csak úgy tudhatsz meg mindent a másikról, mint hogyha leírná egy papírra, kitöltene egy kérdőívet. (Lecsupaszítva) Mihelyst találkoztok, újra fel kell és fel fogod fedezni őt. Ez egyrészt könnyeb lesz, mert tudod, hogy miket szeret, másrészről nehezebb, mert élőben sokmindenhez másként fog viszonyulni.
Arra kell nagyon vigyáznod, hogy nehogy egy idő múlva olyan legyen a dolog, hogy te nem a lányba, hanem magába a szerelembe legyél szerelmes! A legtöbb nem megvalósult kapcsolatomban általában így jártam :) Az számomra kiderült, hogy mindkettőnké különleges eset és a gonosz erők ellenére is nagyon sok szépséget rejt magában, amiket nem nagy gond maradéktalanul kiélvezni annak ellenére, hogy eme örömforrások kiapadhatatlanok:)
A fejleményekről és az egész történetem fejlődéséről a Távkapcsolat... how to do it?

Előzmény: Seifer (27)
Seifer Creative Commons License 2000.08.12 0 0 27
Hello SumQuiSum!

Köszönöm értékes soraid, végre valaki aki tényleg hasonló helyzetben van mint én. Persze ez nem jó, senkinek se kívánok ilyen helyzetet. Mindenesetre te már valamennyire egyenesben vagy, hisz neked már megadatott a találkozó, míg én csak álmodok róla...
A levelet megkapta, ezt olyantól tudom, akiben minden körülmények között megbíznék (A legjobb barátnoje, vele szoktam üzenni neki, o is nagyon örülne, ha sikerülne összejönnünk).
A neten való ismerkedés tényleg kockázatos, nem is szokásom, de O most nagyon megfogott, ilyen eros szeretetet még olyan lány iránt se éreztem, akit a valóságban ismertem meg.
Köszönöm tanácsaidat, a szülokkel való találkozót mindenképp össze szeretném hozni minél hamarabb, remélem személyesen sikerül velük valahogy dulore jutni.
Neked sok szerencsét a mamával (jövendo anyós :-)) ) való boldoguláshoz és kívánom, hogy sikeresen záruljon ez az egész kalamajka.
Ha van valami fejlemény, nyugodtam írd meg!

SumQuiSum Creative Commons License 2000.08.11 0 0 26
Lehet, hogy át se adták neki a levelet!
Sziasztok!
Én is hasonló cipőben járok. Elektronikus úton ismertem meg a Szerelmemet, aki 290 km-re lakik tőlem, én pesti volnék. Már többször találkoztunk és ez az érzés csak mélyül és mélyül, és mélyül... Lehet, hogy sírig fog tartani:) Viszont az anyukája már másvalakit nézett ki a számára. Ő 16, én 17 vagyok még egy kis ideig. Emiatt a mama nem hagyja, hogy találkozzunk. A levél-ötlet szerintemn jó volt, avval a kis dologgal, hogy én nem a lánynak küldtem volna, hanem egyenesen a szüleinek. Mindenféleképpen akarjál találkozni és beszélni a szüleivel! Veszíteni semmit sem veszíthetsz, ha pedig a tárgyalás rosszra fordul, akkor az apja még csak hagy egy pár mp egérutat:) Beszélj velük és győzd meg őket arról (persze csak szerényen), hogy a Te ölelő karjaid közt van kicsi lányuk a legnagyobb biztonságban és semmi baja nem eshet. Bárki bármit mond, egy ember 17 évesen már rendelkezhet kifejlett felelősségérzettel! Igaz, jelenleg ez a kevésbé elterjedt :) Viszont a szüleit is meg lehet érteni. Meg akarják óvni a lányukat egy lehetséges kudarctól. Csak rossz módszerrel! Ezt a hibát legtöbb szülő elköveti, és valszeg Te is el fogod majd egy párszor, amikor neked leszenek kölkeid. Meg aztán... Ha objektívan belegondolsz, interneten ismerkedni tényleg kockázatos dolog...
Ha sikerül beszéni a szüleivel akkor valószínüleg engedni fognak. Ha nem akkor se add fel, mert ha kitartó vagy, akkor még megenyhülhet a szívük. Vagy lelőnek. :) De erre nem sok az esély. Kívánok neked sok szerencsét, bátorságot, kitartást és higgadtságot, valamint sok legalább olyan boldog pillanatot a kedvesedddel, mint amilyenben nekem van részem az enyémmel!

Baráti üdvözlettel

SumQuiSum

Seifer Creative Commons License 2000.08.11 0 0 25
Nos, most hallottam, hogy megkapta a levelet és már megírta a választ is! Nem gyozöm várni :-)))) Nehéz lesz kibírni keddig...
Seifer Creative Commons License 2000.08.11 0 0 24
Nos belegondolva tényleg nem befolyásolja a dolgot. Apám is bíztat az ügyben: "Lehet, hogy cégvezeto, de attól még o is csak ember..."
A levél szerintem nem érkezett meg (vagy nem adták oda neki...), mert egyellore semmi reakció...
herci Creative Commons License 2000.08.10 0 0 23
Nem vagy 1 ×encses alkat!
Szerintem se befolyasolja azt a tenyt, hogy legalabb az anyjaval beszelj.
Legy ovatos, de hatarozott!
Előzmény: Seifer (21)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.10 0 0 22
Hi!
Seifer
Hát vagy megvárod amíg letartoztatják valami csalásért-és akkor nyugodtan találkozhatsz a szerelmeddel-,vagy tudsz valahonnan fegyvert szerezni?:)))
na komolyra fordítva a szót,szerintem ez nem olyan probléma.Azért biztos nem tesz nyomkövetőt a lánya téskájába,de lehet hogy a telefont lehallgatja...:)
Szóval a helyzet nem változott...Beszélned kell a szülőkkel,főleg az anyai oldalon próbálkozz.Ha bevágottál az anyukánál,akkor az apa megbékítését az anyósjelőlt elintézi.Tudod hogy csak egyvalamitöl fél az oroszlán!Az oroszlánnétól.
Sim0n
Előzmény: Seifer (21)
Seifer Creative Commons License 2000.08.10 0 0 21
Ajajjj, új fejlemény van, épp most hallottam egy elég érdekes info-t...
Állítólag a lány apja valami maffiózó cégvezeto és most egyfolytában a "kislánya" körül forgolódik, mindenhova elkíséri... Állítólag mindent megtud, amit akar...
Szerintetek ilyenkor mit lehet tenni?
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.10 0 0 20
Hali!!!
herci
Hmmm...Talán igazad van.Nem biztos,hogy a meglepetés erejével kell hatni a szülőkre.Tényleg eggyeztetni kéne velük,pontosabban az anyjával.Talán ő puhíthatóbb..
Seifer
Hogy érted,hogy az anyjával már jobb a kapcsolatod?És egyébként mostanában hogy tudsz beszélsz a lánnyal?Nem kérdezted meg még az okát a (sok)mindentől való eltíltásnak ?Persze azért ne erőltesd nagyon a kérdést,mert esetleg nehéz helyzetbe hozhatod a lányt..
Sim0n
u.i Tényleg,hogy áll a levél?
Előzmény: herci (18)
Seifer Creative Commons License 2000.08.10 0 0 19
A levél ügy elég jól áll, tegnap megírtam, ma feladtam. 4 oldalasra sikerült. Megkértem, hogy hozzon össze a szüleivel és velem egy találkozót, de ezt majd még én is indítványozom telefonon. Váratlanul semmiképp nem akartam megjelenni, ez tényleg hülyeség...

Amúgy köszi a hozzászólásokat és a bíztatásokat!
A topicnak nem muszály csak errol az esetrol szólnia. Akinek ilyen, vagy hasonló problémája van, az nyugodtan dobja fel és megpróbáljuk közösen megoldani... Talán tanulhatunk egymástól egy-s-mást...

herci Creative Commons License 2000.08.10 0 0 18
Seifer!
Szerintem a szuloknel valo puhatolozas jo otlet. Akar telefonon, akar szemelyesen. De eloszor 1eztess veluk!!! Szerintem senki nem orul 1 varatlan, ramenos vendegnek, foleg, ha az a lanyukra hajt. Ha valamilyen formaban sikerul veluk beszelni, nyugtasd + oket, es bizonyitsd be, hogy Te vagy az, aki a lanyuknak kell, nem csinalsz vele semmi rosszat (ugy ertem nem viszed el rossz iranyba - kabitoszer, pia, ejszakazas, stb.), csak 1szeruen szeretitek 1mast, es szeretnetek 1mast jobban +ismerni.

Amugy hogy all a level ugy?

Előzmény: Seifer (17)
Seifer Creative Commons License 2000.08.10 0 0 17
Sziasztok!

Robbantómester el kell, hogy keserítselek, még ha meg is adnám a telefonszámát, semmire se mennél vele, még velem se engedik sehova, pedig engem már valamennyire ismernek, vajon mi lenne veled?
Sim0n: Azért nem mentem oda egyszeruen, mert akkor nem volt bennem annyi merészség, és elég kicsi az esélye annak, hogy pont o nyit ajtót... A telefont is eddig kivétel nélkül a szülei vették fel, akiknek aztán magyarázhattam, hogy miért keresem, akkor talán adták... Bár az anyjával már egész jó viszonyban vagyok, talán nála kellene próbálkozni...

Törölt nick Creative Commons License 2000.08.10 0 0 16
Hi!
Ez az bátorság,nézz szembe a szülőkkel!És arra nem gondoltál hogy egyszerüen odamész megbeszélni velük a dolgot.ha meg esteleg csak a csaj van otthon,akkor megoldódott a találkozás kérdése.
Nah majd akkor holnap!
Sim0n
Előzmény: Seifer (14)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.09 0 0 15
Azon szerencsések közé tartozom,aki láthatta a kedvesről a képet...
Rakd már be légyszíves a telefonszámát is.
Előzmény: Seifer (10)
Seifer Creative Commons License 2000.08.09 0 0 14
Sim0n igen már beszéltem a szüleivel telefonon, direkt velük akartam beszélni errol. Állok elébe a személyes beszélgetésnek. Egyébként Pesten laknak, nem is messze tolünk, bicajjal amikor tehetem, ott lógok a házuktól nem messze, de még nem volt szerencsém, még egyszer se láttam...
Most már az IRC-re nem megyek fel, mert holnap munka, mindenesetre köszi mindenki segítségét, holnap megint leszek.

Hali! Jó éjt mindenkinek!

Törölt nick Creative Commons License 2000.08.09 0 0 13
Na hi!
Hmmmm.Hát igen!!Nem mondom........
GYanus is volt nekem,hogy egy 17 éves fiú ilyen szerelmes legyen egy lányba akit csak az interneten keresztűl ismert meg...
Ez most nem az érzéseid lebecsülése volt,biztos nagyon jól megértitek egymást,de tudom hogy sokat számít a kinézet!!!Mégiscsak én is a Te korosztályodból vagyok.(Hidd el az én vágyam tárgya is nagyon gyönyörű!!
"Tényleg érdemes lenne megtudni, hogy mi történt, de sem o, sem a szülei nem mondanak errol semmit, csak annyit, hogy valami súlyos dolog... "
Ez azt jelenti,hogy már beszéltél a szüleivel is?Vagy csak telefonon?
Melyik város/falu ez hogy nem tudtok találkozni "véletlenül"?Hiszen egy 15 éves lány azért már sok helyre járhat egyedül,és akkor ott a lehetőség,hogy...
Jah és nem vagy fennt véletlenül irc-n?Küldhetnél még pár ilyen szép képet,meg beszélhetnénk is.Az
S index.hu-n fennt vagyok(kis reklám)
Sim0n
u.i Aztán jó legyen ám az a levél!
Előzmény: Seifer (10)
Seifer Creative Commons License 2000.08.09 0 0 12
Igazad van Sinn, köszi a figyelmeztetést, hülye voltam... Túlságosan elragadtak az érzéseim...
A képet töröltem...
A találkozóra készen állok, már csak az a kérdés, hogy a szülok akarnak-e egyáltalán találkozni velem.
sinn Creative Commons License 2000.08.09 0 0 11
Kedves Seifer,

a helyedben SOS levenném a képet - tudom, milyen érzés, amikor egy szerelmes ember szeretné a boldogságát mindenkivel megosztani, ("a világ lássa kincsemet"), de inkább légy óvatos.

A szüloket pedig esetleg egy személyes találkozás során (anyukának virág, apukának bor) meggyozheted arról, hogy nincs okuk az aggodalomra.

Előzmény: Seifer (10)
Seifer Creative Commons License 2000.08.09 0 0 10
Tényleg érdemes lenne megtudni, hogy mi történt, de sem o, sem a szülei nem mondanak errol semmit, csak annyit, hogy valami súlyos dolog...
Mindenesetre legyen itt egy kép, hogy tulajdonképpen mi is a tétje ennek a kérdésnek:
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.09 0 0 9
Szeva!
Azért ne kövess el érte bármit!!Hiszen még csak 17 éves vagy,sok lánnyal kapcsolatban fogsz még valószínü így érezni.Egyébként én is hasonló cipőben járok,csak nekem még több a gondo.(távolság,barátja van!)De én is úgy érzem,hogy bármit meg tudnék érte tenni!te egyébként hiszel ezekben az interneten keresztűl létrejött kapcsolatokban?(nah jó,ez hülye kérdés volt!!:))
Esetleg nem mondta el a lány,hogy miért van ennyire pórázon?Akkor sok minden kiderülne,és sokat segíthetne hogy megtudd a szülők problémáját a találkozásotokkal kapcsolatban.(meg kell ismerni az ellenfelet :) )Ha már ezt tudod,akkor biztos kitudtok találni valamit a lánnyal hogy létrejöhessen a találka.
Sim0n
Előzmény: Seifer (8)
Seifer Creative Commons License 2000.08.09 0 0 8
Sim0n köszi, általában ezek vetülnek fel bennem is. Ha jól tudom, egyébként már "boldogította" a szüleit más udvarlókkal. Nekem az a gyanúm, hogy ezzel kapcsolatos az is, ami miatt mindenrol le van tiltva...
A kérdésedre: Nem tudom mit mondjak, volt egy barátnom, akivel másfél évig jártam és a szakítás nagyon fájdalmas volt. Valhogy most ez az érzés kerített hatalmába ennél a lánynál is. Egyszeruen fáj, hogy nem találkozhatok vele, nagyon megszerettem és érzem, bármit el tudnék érte követni...
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.09 0 0 7
Szeva Seifer!
Hát nem lehet könnyű ennyi idősen a szülők ellen harcolni!De képzeld magad a szülők helyébe.Az aranyos,édes kislányuk(aki eddig valószínüleg nem sok udvarlóval boldogította a szülőket),most egy olyan fiúval akar találkozni,akit soha nem látott még,csak az irc-n keresztűl ismert meg.az anyuka fejében már lehet hogy egy emberrabló vagy egy sorozatgyilkos vagy,az apa meg lehet hogy egy farokkirályt lát benned,aki a fiatal lányokra specializálódott.Őket is meg lehet érteni!(Na eddig biztos sokat segítettem!!)A titkos találkozó ha nagyon veszélyes,akkor tényleg nem érdemes kockáztatni,mert örökre leírhatod magad a szülőknél,és benne sem fognak bízni egy ideig.(persze csak ha lebuktok :))De lehet hogy mégis muszály lesz..Mondjuk hogy elmegy bevásárolni és akkor(mondjuk nme túl romantikus és hosszú találka lenne,és a vásárólni valót se felejtsétek el),vagy biztos van olyan barátnője aki fedezi.De ezek ugye elég kockázatosak.éMajd ha eszembe jut valami még írok!
Sim0n
u.k(utókérdés)Tényleg szerelmes vagy belé?Így hogy sose találkoztatok?Jó ez a fiatalság!(egyébként én sem vagyok idősebb nálad sokkal!)
Előzmény: Seifer (6)
Seifer Creative Commons License 2000.08.09 0 0 6
Sziasztok!

Herci a levél épp most készül, remélem beválik :-))))
A titokban való találkozás nekem se tetszett, mert a lány nagyon nagy bajba kerülhet, ha megtudják, ezért nem is akartam. O már felvetette ezt az ötletet, de lebeszéltem róla...
Én is a becsületesség híve vagyok, de a kérdés az, hogy lehet-e itt még becsületesnek lenni?
Még a telefont se adják át neki, ha hívom... Így aztán nem lehet megbeszélni semmit, még egy szemétlevitelt se...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!