Helló Mindenkinek! Bocsika, de a nagyméretű pecsétes téglát eladtam egyben. Tehát már nincs eladó nagyméretű téglám. Viszont még mindig megvan a kisméretű, bontott, pucolt téglám. 850 darab. Ha valakit érdekel, 40.-/ darab áron eladó! Ez is a Bp. X. kerületben van.
Heló! A cserép Bp. X. ker. Diósgyőri utca 10/a. szám alatt található. 17-18 darab cserép kell 1 négyzetméterre. Ha érdekel akkor jó lenne, ha minél előbb el tudnád vinni. Köszike.
Sziasztok,van kb.1000 darab bontott dupla kampós hornyolt cserép jó állapotú. Helyhiány miatt 15 ft/db áron sürgősen eladó. A hibásakat ki lehet válogatni,lehetőleg egyben kellene elvinni. Budapest 18. ker.-ben van. 06209469549
Na megint Én! Bontott nagyméretű pecsétes, és címeres téglám is van eladó. Persze ez is sürgős. Darabja 50.- forint pucolatlanul. Most hétvégén is vittek belőle, de még van vagy 7000 darab. Nagyon jó burkolni, és szeletelni. Ha megnézitek az árát a neten, az is nagyon jó.
Sziasztok! Sürgősen eladnám: 1460 darab bontott tatai cserepemet. 20.- forint/ darab áron. Én csak 1400 darabot számolok, tehát aki egyben elviszi, az 28000.- forintért megkapja. Szerintem ez korrekt. Magyarul 60 darabot ingyen elvihet pluszban. Csak siessetek, mert kell a hely. Köszike.
Engem érdekelne lehetőleg ingyen bontott kis vagy nagyméretű tégla, nem baj ha nem csak egészek, boltives pincéhez kell. Még úgy is jó ha bontani kell. Esztergom 50km-es körzetében.
Sziasztok! Elkezdtem bontani 1 házat. Most jelenleg van kb. 1200 db. tatai cserepem eladó. Sürgős lenne, mert kell a hely a többi építőanyagnak. Ugyanis lesz nagy mératű téglám több ezer darab. Ebből legalább a fele pecsétes. Nagyon állat. Ha valakit érdekel valamelyik is akkor jelezze. grafgyula@freemail.hu, vagy telefonon: 06 20 982 9963. Köszike.
Volna 11 eves 1500db /cca:100nm/ Tondach Francia 14-es, duplahornyos keramia cserep elado. Mo-on a Bataszeki -nek felel meg gondolom ,vagy a Landdach-nak. Ebbol 15,5db kell 1nm-re. Van meg hozza 35db hornyolt gerinccserep , 60cmx60cm-es szereloablak 4eves Lexan van az uveg helyen es 1db 120mm-es csoatmerovel szellozoatvezetocserep muanyag.
Ha erdekel valakit,akkor jelezze a peti2006@zoznam.sk cimre.
Heló mindenkinek! Én még új vagyok itt. Viszont van kb.2000 Kisméretű, bontott, pucolt jó minőségi téglám eladó. Sürgős lenne.Az árban biztosan megtudunk egyezni. Ez Bp. a X. kerületben van.