Keresés

Részletes keresés

Don Palesz Creative Commons License 2007.10.28 0 0 9
Az merre van? Fateromnak uis balkezes kaszára lenne szüksége...
Előzmény: Sanyi-szan (8)
Sanyi-szan Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8
én most kerestem, varázsbolt néven nyomulnak, végre van balkezes konzervnyitó is :D
Tahitian Noni Creative Commons License 2004.12.22 0 0 7

Bár úgy látom, hogy régen nem írtak már ide, de hátha érdekel valakit. Tudomásom szerint Magyarországon az egyetelen balkezesek boltja még nyitva van január 1-ig a VIII.ker. Víg u. 8-ban. Mivel a rezsi magas, ezért be fog zárni, de utána is lehet tőle vásárolni. Az interneten fent vannak a termékek a www.balkezesbolt. hu honlapon. Telefonon is lehet tőle rendelni a 06-20/9816284-en. Budapesten ingyen házhoz is szállítja!

Kellemes Karácsont mindenkine!

MuzX Creative Commons License 2000.08.07 0 0 6
HEURÉKA!!! :)

Balkezesek Boltja, Bécsi út. 67, Bécsi Udvar Üzletház, nyitva H-P: 10:30-17:30, Tel: 250-8205

Kösz a tippeket!

MuzX Creative Commons License 2000.08.07 0 0 5
Köszönöm mindenkinek, a Bokor utcainak utánanézek, én Csipkerózsa tippje alapján feldeítettem, hogy a Burda-Verena bolt a József krt. 5-ben van, és alighanem lesz ott is balkezes olló.

Hobe, mivel ajándék lesz, szeretném ha originál állapotú lenne, de majd tartaléknak érdekelne :)

Törölt nick Creative Commons License 2000.08.07 0 0 4
Ha majd balkezes gyufára lesz szükséged, abban segíthetek :-)
Előzmény: MuzX (-)
vilard Creative Commons License 2000.08.07 0 0 3
MuzX!

Én Budán a Kolosy térnél láttam egy ijen balkezes boltot. Egész pontosan a Bokor uccában. Ez most egy eléggé átalakult környék lett.Vagyis a bolt sem közvetlenül az uccáról nyílik hanem az egyik kapualjba kell bemenni ahol is megtalálható.
Sajnálom, hogy a pontos címre nem emlékszem de sok sikert hozzá!

Üdv: Vilard

Csík Creative Commons License 2000.08.07 0 0 2
A Fiskarsnak is van balkezes ollója, figyeld a piros fogót! A sárga a jobbkezeseké.

Legutoljára, amikor néztem, pl. a Kátayban a Teréz krt.-on volt.

Csík, a balkezes

hobe Creative Commons License 2000.08.07 0 0 1
MuzX

Van egy balkezes ollom, nem vettem eszre, hogy az, megorulok tole:-( Sajnos mar nincs becsomagolva:-(

csipkerozsa Creative Commons License 2000.08.07 0 0 0
Szia!
Ha csak balkezes ollora vagysz, azt regebben lehetett kapni a Burda boltban is. Asszem a Blaha L ter sarkaban meg megmaradt.
MuzX Creative Commons License 2000.08.07 0 0 topiknyitó
Üdv,

próbáltam visszamenôleg keresni, van-e ilyen topic, de nem találtam, ha mégis volt, bocs.

Röviden: állítólag létezik Budapesten egy balkezes eszközökre specializált bolt, ennek szeretném a címét megtudni mielôbb, ajándékot kellene vennem ott sürgôsen (balkezes ollót mégpedig).

Kérlek, segítsetek, ha van információtok!!
Köszönöm!

MuzX

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!