Bár úgy látom, hogy régen nem írtak már ide, de hátha érdekel valakit. Tudomásom szerint Magyarországon az egyetelen balkezesek boltja még nyitva van január 1-ig a VIII.ker. Víg u. 8-ban. Mivel a rezsi magas, ezért be fog zárni, de utána is lehet tőle vásárolni. Az interneten fent vannak a termékek a www.balkezesbolt. hu honlapon. Telefonon is lehet tőle rendelni a 06-20/9816284-en. Budapesten ingyen házhoz is szállítja!
Köszönöm mindenkinek, a Bokor utcainak utánanézek, én Csipkerózsa tippje alapján feldeítettem, hogy a Burda-Verena bolt a József krt. 5-ben van, és alighanem lesz ott is balkezes olló.
Hobe, mivel ajándék lesz, szeretném ha originál állapotú lenne, de majd tartaléknak érdekelne :)
Én Budán a Kolosy térnél láttam egy ijen balkezes boltot. Egész pontosan a Bokor uccában. Ez most egy eléggé átalakult környék lett.Vagyis a bolt sem közvetlenül az uccáról nyílik hanem az egyik kapualjba kell bemenni ahol is megtalálható.
Sajnálom, hogy a pontos címre nem emlékszem de sok sikert hozzá!
próbáltam visszamenôleg keresni, van-e ilyen topic, de nem találtam, ha mégis volt, bocs.
Röviden: állítólag létezik Budapesten egy balkezes eszközökre specializált bolt, ennek szeretném a címét megtudni mielôbb, ajándékot kellene vennem ott sürgôsen (balkezes ollót mégpedig).
Kérlek, segítsetek, ha van információtok!!
Köszönöm!