Én tíz éve döglodöm, szerencsére csak a parlagfu-szezonban. Zyrtec a király! Állítólag az is lelassíthat, de én eddig nem vettem észre (4 éve szedem). A Claritin nálam kevésbé vált be, talán gyengébb lehet. Az Allergodil orrspray-t is próbáltam, meg az Antipoll-gyógynövénykivonatot. Egyik sem volt igazán hatásos, bár az Allergodil-t több ismerosöm is dícsérte.
na most komolyan, en tenyleg a gyogyszer hive vagyok, nem szeretek szipogni, konnyezni es prusszogni
fo ellensegeim: a mogyorobarka - tavasszal es a parlagfu - osszel
2 antiallergikumot is ismerek, nalam az egyik jobban bevalt, s egyiknek sincs eszreveheto mellekhatasa (legalabbis rovidtavon)
Tegnap reggel 8:10:23-kor megdőlt egy babona. Azt hittem, kinőttem az allergiát, mert idén még nem... Aztán 5 perc alatt mint aki könnygáz gyakorlaton vesz részt gázálarc nélkül. Most éppen csend van, de nem lehet tudni meddig...
Semmit...
Kiskoromban érzékeny volt a szemem a virágporra,de azóta kinőttem. Fogalmam sincs mire vagyok egyáltalán allergiás... beteg sem szoktam lenni...
Én idén elkezdtem inni egy teakeveréket és csodálkozom, hogy vajon kétezerben a parlagfű később érik, vagy tényleg a tea hat, mert semmi tünet. Allergológus írta fel a receptet, néhány gyógyszertárban előre összekeverve lehet kapni mint "Müller" teakeverék. Ha esetleg nem lenne ezen a néven elérhető, itt az összetevők listája: