Keresés

Részletes keresés

kuk Creative Commons License 2000.08.08 0 0 11
nézzetek bele az allergia, asztma parlagfű topicba itt a törzsasztalon, ugyanez a téma, lehetne minket akár egyesiteni is

kuk

szega Creative Commons License 2000.08.07 0 0 10
Én tíz éve döglodöm, szerencsére csak a parlagfu-szezonban. Zyrtec a király! Állítólag az is lelassíthat, de én eddig nem vettem észre (4 éve szedem). A Claritin nálam kevésbé vált be, talán gyengébb lehet. Az Allergodil orrspray-t is próbáltam, meg az Antipoll-gyógynövénykivonatot. Egyik sem volt igazán hatásos, bár az Allergodil-t több ismerosöm is dícsérte.
magyar tarka nagy barom Creative Commons License 2000.08.07 0 0 9
Nem tudom mi volt a hétvégén, de meg kellett dupláznom az adagomat. Pedig általában 1 Disophrollal elvagyok. Most meg...
evok Creative Commons License 2000.08.07 0 0 8
igen, o az egyik, a kevesbe jo...
a masik neve: Zyrtec, nalam bejott, macskaszor ellen is :-))
Előzmény: Filburt (7)
Filburt Creative Commons License 2000.08.06 0 0 7
Én Claritint kaptam. Egyszer... Attól úgy lelassultam mint a csiga. Azóta inkább tüsszögök... B-)

Bár azt az alant található teát lehet, hogy kipróbálom, max. lesz még egy fejem..

Filburt

Előzmény: evok (6)
evok Creative Commons License 2000.08.06 0 0 6
na most komolyan, en tenyleg a gyogyszer hive vagyok, nem szeretek szipogni, konnyezni es prusszogni
fo ellensegeim: a mogyorobarka - tavasszal es a parlagfu - osszel
2 antiallergikumot is ismerek, nalam az egyik jobban bevalt, s egyiknek sincs eszreveheto mellekhatasa (legalabbis rovidtavon)
Előzmény: evok (0)
Filburt Creative Commons License 2000.08.06 0 0 5
Tegnap reggel 8:10:23-kor megdőlt egy babona. Azt hittem, kinőttem az allergiát, mert idén még nem... Aztán 5 perc alatt mint aki könnygáz gyakorlaton vesz részt gázálarc nélkül. Most éppen csend van, de nem lehet tudni meddig...

Filburt aki mindenképpen túléli!

Meridian Creative Commons License 2000.08.06 0 0 4
Semmit...
Kiskoromban érzékeny volt a szemem a virágporra,de azóta kinőttem. Fogalmam sincs mire vagyok egyáltalán allergiás... beteg sem szoktam lenni...
Előzmény: kuk (-)
mulder_ Creative Commons License 2000.08.06 0 0 3
Virágzik már egyáltalán? Mert én általában alergiás vagyok rá, de most nem érzek semmit még...

mulder s.a.

Pepin Creative Commons License 2000.08.06 0 0 2
Levegőt itt sem kapsz, de talán tippet igen.
3xcess Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1
Én idén elkezdtem inni egy teakeveréket és csodálkozom, hogy vajon kétezerben a parlagfű később érik, vagy tényleg a tea hat, mert semmi tünet. Allergológus írta fel a receptet, néhány gyógyszertárban előre összekeverve lehet kapni mint "Müller" teakeverék. Ha esetleg nem lenne ezen a néven elérhető, itt az összetevők listája:

Chamomillae flos
Tiliae flos
Menthae pip. fol.
Sambuci flos
aa.gta 25,0
----------------
M.f. spec.
D.s: 2 kk. teakeverék
2,5 dl. forró vízhez

Egy az egyben a vényről másoltam ide, remélem rajtatok is segít (tág családi köröm örül neki nagyon)

3xcess

evok Creative Commons License 2000.08.06 0 0 0
d0kih0z megyunk
kuk Creative Commons License 2000.08.06 0 0 topiknyitó
Namármegint itt van ez a Dög,

ti mit csináltok ilyenkor?

kuk

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!