Na. Azért lassan megint megindul az UTE. Azt nézem, hogy milyen jól építik be a tehetséges fiatalokat (Lőw, Terjék, Tokody, Kőhalmi), sőt, van akit már külföldre is sikerült eladni (Kvasz). Ez a jövő útja a pénzben nem dúskáló magyar csapatok számára. A Fradinál ellenben még mindig az elfogadható tudású, de idős játékosokat veszik (Pinte, Horváth Péter, Keller), akik nem rosszak, de továbbadni már nem lehet őket, miközben a tehetséges, piacképes fiatalok (Halgas, Földvári, Schultz) nem kapnak lehetőséget. Így aztán bevétel sincs. Nekem a Rosenborgnál folyó munka a példa, érdemes megnézni, évek óta folyamatosan ot vannak a BL-ben, miközben minden évben 6-8 játékost adnak el a nagy bajnokságokba. Vagy ott van például a jugoszláv foci...
Mi a Fasz közöd van hozzá hogy én milyen topicot nyitok?
Láttad mikor lett nyitva?
mikor sorra nyerte a csapatod a meccseit.
Nem most mikor 2 meccsen 10 gól kaptok!!!!
10-őt ember!!
Erre vagy olyan büszke?
Huzzál el öcsi....
Erdekes amit mondasz mert egy Vasas szurkolo baratom azota ugyanezzel a szoveggel ragja a fulem amiot a Kisteleki hozzank (Ujpest) kerult.Az Ujpestnek egy ideny ami rosszul sikerul de neki az edzoi karrierje veget jelentene egy csufos eredmeny.Remelem ram cafol es megmutatja hogy tud o...
HAJRA LILAK!
Az Újpest topicba még nyáron írtam, hogy nem sok sikert jósolok nekik Kisteleki edző miatt.
Az őszi szereplés végül rámcáfolt, de úgy látszik előbb-utóbb kijön a mester szakmai munkájának eredmény(telenség)e.
Annak idején egy kupagyőztes, stabil Vasast tett úgy tönkre a korszerű futbalépítés ürügyén, hogy 10 év kellett a romok eltakarítására.
Ha sokáig engedik Kistelekit Újpesten dolgozni, akkor évekre lemondhatnak a jó eredményről.
Tommasini te miert nem inkabb egy olyan topicot nyitootal hogy "Mikor 2005-ben vagy 2006-ban jatszhatunk ujra az elso osztalyban aZ Ujpesttel?Csak diosgyorieknek!"Te ...
Koszonom azoknak(Vampir) akik probaltak emelni az amugy ertelmetlen topic szinvonalat.
HAJRA UJPEST!
Az ősszel nem volt rossz az UTE, bár a mai világban túlzás, hogy pl. a DVSC ellen 3-at kaptak otthon. Jó, akkoriban még ment a csatároknak, de most nem, és így rögtön kiugrik hogy mennyire szar a védelem. Én nem vagyok edző, nem értek igazán a szakmai dolgokhoz, de én ekkora verések után elővenném Kozmát, és úgy tudom Szlezák is felépült már. Velük csak emberesebb lenne a védelem. Elől meg... Én nem vagyok UTE szurkoló (Fradi-rulez), de közületek valaki igazán elküldhetné már Herczeget a jó büdös francba. Ennyire nem lehet csalni a focit, mint ő csinálja most már hónapok óta. Az az orosz gyerek sem nagy durranás, de legalább néha betalál. Korsóst viszont kár volt elengedni, persze ha anyagi okokból muszáj volt, az érthető...
Nem vagyok fanatikus, igazából nem drukkolok egyik csapatnak sem, de imádom a jó focit, és a jó meccseket.1valamit el kell ismerni, az UTE 2 jó meccset játszott.Ennyi gól régen volt tvs meccseken.eddig azt mondtam, hogy a "Prince" egy ügyetlen vak.baze. 5 gól 2 meccsen.nemsemmi.