Keresés

Részletes keresés

precious Creative Commons License 2000.08.07 0 0 36
Akkor nem ertetted meg azt amirol irtam. Lehet, hogy baromi jol esett volna ha adnak valamit a roman gyerekeknek, de a korulmenyek egyszeruen nem engedtek meg. Ott tapostak meg utottek egymast, csak hogy az idegenek kozelebe kerulhessenek. Kesobb meg elokerultek volna a kesek. Az talan jobb lett volna?

Nem akartalak lehangolni. Vegulis ez a tema nem is tartozik ide.

Előzmény: Yoo (34)
Your Devil ismét... Creative Commons License 2000.08.06 0 0 35
Nem értek eggyett veled Yoo a pedofil témába. Egyetlen rosszindulatu bulvárlap se tegye senkinek semmilyen okbol kifolyolag a nevét!!!
Elég érdekes modon érintett meg a kérdés éppen tegnap: kint voltam a szigeten és berugott kis fiucsapatunkhoz csatlakozott egy lány aki 16 évesnak mondta magát, de az egyik haverom még elég hamar kideritette hogy HOPP! a kicsikének nincs szeméLyi igazolványa. Ezután a lány megtört és beismerte hogy csak 13 éves!! Felteszem hogy kikeztzem volna vele. Akkor az én nevem is odakerült volna a többi pedofil neve mellé?? És egész életemet megbélyegezve töltöm le, egy csitri
hülyesége miatt?
Nem szerintem nem szabad az ujságokra bizni a döntést, meg az emberekre. Döntsön a hivatalos hatalom.
Előzmény: Yoo (-)
Yoo Creative Commons License 2000.08.06 0 0 34
Azt elfelejtettem, hogy sosem fogom megérteni, aki hajléktalanokat bántalmaz. Miért jó azelesettbe még belerúgni? Most megint lehangolt lettem.
Előzmény: precious (31)
Yoo Creative Commons License 2000.08.06 0 0 33
Mikor először jártunk Romániában, csak azt a rágó és csokikészletet adtuk oda, ami saját használatra volt bepakolva. Mikor másodszor utaztunk át, két doboz Donald (lehet még kapni?) rágót vittünk, és azt osztottuk szét. Ez nem sok, de örömet szerzett nekik, és nekünk is.
Mindenre van valamilyen megoldás, mégha jelentéktelennek is tűnik:))
Előzmény: precious (31)
nickwarren Creative Commons License 2000.08.06 0 0 32
nekem végülis mindegy, vitatkozni nem fogok, de az biztos, hogy hasonló súlyú bűncselekményekről korántsem esik ennyi szó. szerintem divat, pont olyannyira, mint a drogról, drogosokról beszélni. Általában az szokott az érdeklődés középpontjába kerülni amire igény van valamilyen szempontból.

Én pl. azokat az embereket sem szeretem akik gyilkolnak, de vhogy úgy általában a gyilkosság, mint téma nem hozza lázba az embereket. (nyilván hiszen kisgyerekekkel a sex az sokkal izgalmasabb dolog, mint megölni valakit...)

nw

Előzmény: Yoo (30)
precious Creative Commons License 2000.08.06 0 0 31
Ez mind nagyon szep meg jo. En is szoktam az utcan penzt adni annak aki raszorul, meg cigit is, hogyha kernek tolem. Ennel tobbet en nem tudok tenni. De van olyan aki, nemhogy segit, még meg is rugdossa oket.

Kicsit off leszek

A baratomek atutaztak Romanian es Bulgarian. Akarhanyszor megalltak egy etterem elott, kisgyerekek tucatjai rohamoztak meg oket penzert kajaert, ruhaert. Egyikuknek sem adtak semmit. Nem azert, mert nem volt mit, de tudták, hogyha mindegyikuknek adnanak valamit, akkor is olyan viszalyt szitanának a gyerekek kozott, hogy kárt is tennenek egymasban.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem minden helyzetben elitelendo a nemtorodomseg.

Előzmény: Yoo (30)
Yoo Creative Commons License 2000.08.06 0 0 30
Nem bánt senki. Divatjelenség lenne? Elég szörnyű. Mellesleg a legveszedelmesebb terroristák fotóit le szokták közölni az újságok.

"És ne felejtsétek el, hogy általában azok szoktak a leghevesebben fellépni egy jelenség ellen akik valamilyen oknál fogva érintettek benne. Vagy áldozatok voltak, vagy maguk is vágynak erre..."

Ne haragudj, ezzel nem tudok egyetérteni. Hülye általánositás és kibúvó keresés. Én nem foglalkozom a témával mert nem vagyok érintett és természetesen pedofil sem? Hát... Jó ez az álláspont? Amikor közveszélyes elmebeteget gyógyultnak nyilvánitanak, és kiengednek, majd agyoncsapnak valakit vagy kinyitják a gázcsapot, legszivesebben kötélre küldenék az orvosokat. Főképp azok, akik abban a házban laknak, ahol robbantott. Persze nekünk, többieknek nem kell vele foglalkozni, mert nem nálunk történt az eset.

Hajléktalan sem vagyok, és elég hülyének néznél, ha azt mondanám, hogy az szeretnék lenni. És foglalkoztat a hajléktalanok sorsa. Segiteni is szoktam, összegyűjtöm az újságpapirt, hogy legyen mivel tüzet rakniuk, és ne büdös műanyagokat égessenek, és beszélgetek velük. Ez sokat számit, azt mondják, hálásak érte, ha valaki szóba áll velük, nem érzik magukat méginkább kirekesztettnek.

Állatnak sem érzem magam, és nem is vágyom állati létre. És állatvédő vagyok.
A két emlitett témában ugyanilyen eltökélt vagyok, és ugyanennyire keresem az utat, bár kilátástalanul és reménytelenül. De ha az én fiam nem tapos hobbiból bogarakat, az már egy lépés.

Előzmény: nickwarren (29)
nickwarren Creative Commons License 2000.08.06 0 0 29
A pedofil kérdésben az a legszomorúbb, hogy csak a divatfelháborodás miatt foglalkoznak vele ennyit. Nyilván azért közlik a képüket az újságban, mert sok TITKOLTAN perverz alak meg akarja nézni. Látni akarja azokat az arcokat akik meg merték tenni azt amire ő még gondolni is alig mer, de rettenetesen izgatja...

A pedofília nem pár beteg bűnöző és áldozataik problémája. A pedofília világméretű jelenség és rengeteg olyan ember van a világon akit izgat ez a kérdés. Emiatt van ekkora sajtóvisszhangja az egész kérdésnek.

Vajh miért nem tudhatom meg, hogy kik a gyilkosságért, kéjgyilkosságért, nemierőszakért, fegyveresrablásért, terrorizmusért elítélt emberek? Ezek u.i. lényegesen jobban veszélyeztetnek minket mint a pedofília...

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy hány családban "szokás" az apa-lánya/fia kapcsolat. De hát ugye a család szentsége...

És ne felejtsétek el, hogy általában azok szoktak a leghevesebben fellépni egy jelenség ellen akik valamilyen oknál fogva érintettek benne. Vagy áldozatok voltak, vagy maguk is vágynak erre...

nw.lehet.bántani

precious Creative Commons License 2000.08.06 0 0 28
Yoo,

Talan elkerulte a figyelmedet, de azt irtam, hogy

"
Val'szeg, ha az en gyerekemet is hasonlo tamadas erne egy pedofil reszerol, akkor az biztos, hogy megszabaditanam a ferfiassagatol(?), es a kinok kinja kozt halna meg( marmint a pedofil).

Ez azert szerintem elegge egyertelmu, nem?

Előzmény: Yoo (27)
Yoo Creative Commons License 2000.08.06 0 0 27
Kedves von Schwarz ! Ezt irod:

"De gondoljuk meg a társadalom melyik rétege megy ki "pedofilt verni" ? Nem te és nem én, nem a gondolkodó normális emberek."

Ebben azthiszem egyetértünk. Valójában azt gondoltam, érthető, miért tartom jónak, hogy tudjam, adott esetben kivel állok szemben. Védekezésből. Ez egy kisebb településen vagy faluban működik is, mindenki tudja, ki kicsoda, nem lehet elbújni. Van egy falu, ahol tisztában van mindenki azzak, hogy egy ember kegyetlen gyilkosságért el volt itélve. Nem verte agyon senki, de amikor ott nyaraltunk, felhivták a figyelmünket arra a felnőttek, hogy kerüljük el a házát. És még azt sem mondhatnám, hogy ki lett volna közösitve. (Egyébként ma is ott él, idős ember.)

Kedves Sinus! Te ezt irod:

"Mongyuk van egy szomszedod. Nem szeret teged. Sot. Utal. Mert mongyuk keson jarsz haza es o nem tud aludni. Mennyivel kenyelmesebb lenne neki ha te nem lennel. Fogja magat, keres/keszit/montazsol rolad egy kepet ahol egy gyerekkel jaccol. Ir egy meghato sztorit, hogy az a szegeny gyerek, meg az a szemet pedofil. Elkuldi a blikknek. Megjelenik. Masnapra agyonvernek. Mert ezt erdemli mind."

Ennek nem igy kéne működnie. Milyen alapon is vádolnának meg bárkit bármivel? Ha jól tudom, az az újság ilyen bűncselekmény miatt elitélt emberek fotóit közölte le. Szigorúan csak arra lehet mondani, hogy bűnös, akiről a biróság megállapitotta. (Sajnos sokan megússzák.)

Kedves sinequanon!

"1. Ha őket életük végéig elzárod, akkor mit csinálsz pl. egy sorozatgyilkossal - a büntetőjognak nagyjából arányosnak kell lennie."

Vannak országok, ahol a sorozatgyilkosokat, de nem csak a sorozatgyilkosokat, hanem akik egy gyilkosságot követtek el, azokat is életfogytiglanra itélik. Pl. Amerikában, ha jól tudom az életfogyt. valóban élete végéig tart. Esetleg kiszabnak rá 3-400 évet.
Mellesleg szerintem nem csak a testet lehet megölni, sokszor a lélek megölése is gyilkosság. Vagy annak kéne tekinteni.

"2. Vannak olyan szerek (egyes országokban valamennyire már alkalmazzák is ezeket) amelyeket alkalmazva minden szexuális vágyat ki lehet iktatni. Szvsz ez a megoldás."

Ez valóban nem lenne rossz megoldás. És akkor nem kellene adatokat sem közölniük az újságoknak.

precious ezt irja:

"Bizonyos vagyok abban, hogy olyanok is reszt vesznek ebben az onkenyes igazsagszolgaltatasban, akinek soha semmi koze nem volt egyik pedofilhoz sem.
Val'szeg, ha az en gyerekemet is hasonlo tamadas erne egy pedofil reszerol, akkor biztos, hogy megszabaditanam a ferfiassagatol(?), es a kinok kinja kozt halna meg.
Mivel azonban nincs se gyerekem, se nem ismerek egyetlen pedofilt sem, igy aztan ertelmetlennek tartok minden rajuk iranyulo tamadast, addig, amig tenylegesen( birosagi targyalas)be nem bizonyosodik, hogy tenyleg rossz utakon jartak. Maskulonben, egy kicsit struccpolitikat folytatok, bevallom"

Erre nincs is mit reagálni igazából. Ez a teljes közöny, de bezzeg, ha veled történik, te leszel az első, aki lincselésre buzdit, és nekiáll gyilkolni.
Nekem van gyerekem, nem vagyok érintett (hálisten), nem ismerek (tudtommal) pedofilt, de nem tudom osztani a nézeted. No comment.

Tehát felvetődött egy épkézláb javaslat, a szexuális vágy teljes kiiktatása, de tartok tőle, hogy a jogvédők ezt is ellenzik.

precious Creative Commons License 2000.08.06 0 0 26
Szerintem, nem volt joguk ahhoz, hogy nyilovanossagra hozzak a listat. Teljesen egyetertek SINUSSAL, hogy eleg egy rosszindulatu telefon es engem is ratasznek arra a listara. Valoban nagyon sajnalatos, hogy ilyen dolgok tortennek gyerekekkel, de ez meg nem ok arra, hogy kozzetegyek a pedofilok fenykepeit, ES legfokebb a cimuket. Tegnap este volt a hiradoban, hogy eleg durva tamadasok erik azokat, akiknek a fenykepet leadtak abban a bizonyos cikkben. Nyiltan megverik oket az utcan vagy kovel dobaljak be az ablakuvegeiket. Egy felduhodott tomeget semmi sem allithat meg. Bizonyos vagyok abban, hogy olyanok is reszt vesznek ebben az onkenyes igazsagszolgaltatasban, akinek soha semmi koze nem volt egyik pedofilhoz sem.
Val'szeg, ha az en gyerekemet is hasonlo tamadas erne egy pedofil reszerol, akkor biztos, hogy megszabaditanam a ferfiassagatol(?), es a kinok kinja kozt halna meg.
Mivel azonban nincs se gyerekem, se nem ismerek egyetlen pedofilt sem, igy aztan ertelmetlennek tartok minden rajuk iranyulo tamadast, addig, amig tenylegesen( birosagi targyalas)be nem bizonyosodik, hogy tenyleg rossz utakon jartak. Maskulonben, egy kicsit struccpolitikat folytatok, bevallom, de gondolom, hogy a pedofilia olyan dolog, amire nincs megelozes, ezzel csak akkor lehet foglalkozni, ha tenyleges megtortenik.
sinequanon Creative Commons License 2000.08.06 0 0 25
Yoo

Én írtam, hogy ugyanannyi pedofil volt, csak az ilyesmit elhallgatták. (Olvasol Te arról, hogy pl. mit csinálnak egyesek a _saját_ gyerekükkel - sokkal többen mint az "utcai" pedofilok, vagy mi folyik a nők hiánya miatt a börtönökben a gyengébb rabokkal, vagy a nevelőintézetkben, egyes hadseregekben néhány fejlődő országban stb.? Nem. Ez vagy nem hírértékű, vagy annyira kényes, hogy nem foglalkozik ezzel a közvélemény.) Ami új, az szemét nyugat-európaiak távol-keleti szexútjai iparszerűen. Meg persze a szexipar munkája azért, hogy _mindenfajta_ igényt kielégítsen (esetleg előtte felkeltsen....).
Egyébként nem lehet/kell őket életük végéig elzárni. Két okból:
1. Ha őket életük végéig elzárod, akkor mit csinálsz pl. egy sorozatgyilkossal - a büntetőjognak nagyjából arányosnak kell lennie.
2. Vannak olyan szerek (egyes országokban valamennyire már alkalmazzák is ezeket) amelyeket alkalmazva minden szexuális vágyat ki lehet iktatni. Szvsz ez a megoldás.

S.

Előzmény: Yoo (21)
von Schwarz Creative Commons License 2000.08.06 0 0 24
Szia Yoo!

Szerintem az egyetlen gond azzal, hogy nyilvánosságra kerültek az adatok az az, hogy itt nem igazságszolgáltatásról van szó. Bármennyire is veszélyesek a pedofilok a társadalomra, bármennyire is utálom őket én is, és mindenki, ezzel a dologgal az újság az azt deklarálta, hogy a törvényes eszközök helyett nyugodtan menjenek az emberek lincselni. Mondom, én nem védem a pedofilokat, legalábbis börtönben a helyük életük végégig, de akkor kapjanak civilizált elbánást. Hangsúlyozom, nem saját maguk miatt. De gondoljuk meg a társadalom melyik rétege megy ki "pedofilt verni" ? Nem te és nem én, nem a gondolkodó normális emberek. És ha a társadalom ezen szegletének a fülébe teszi valaki a bogarat, esetleg akkor is lincselni megy, ha sokkal enyhébb bűncselekményről van szó. Már pedig van azért néhány dolog még, amin az emberek fel szoktak háborodni. Én magam láttam egy esetet, amikor egy húsz év körüli pasas megpróbált egy taxiból lenyúlni egy autórádiót. A taxis elkapta, és mire a rendőrök megérkeztek az egyre többen érkező taxisok a pasit péppé verték. Talán nem egy kocsifeltörésért nem kellett volna nyomorékká verni. Ha nem az emberek veszik kézbe a dolgot, börtönbe megy és a tettének megfelelő büntetésben részesül. Remélem érted, mi is az én gondom.

Sinus Creative Commons License 2000.08.06 0 0 23
Bizom abban, hogy a lista valós. A véletlenül rákerült embereket sajnálom.

Yoo, tegyuk fel hogy. Mongyuk van egy szomszedod. Nem szeret teged. Sot. Utal. Mert mongyuk keson jarsz haza es o nem tud aludni. Mennyivel kenyelmesebb lenne neki ha te nem lennel. Fogja magat, keres/keszit/montazsol rolad egy kepet ahol egy gyerekkel jaccol. Ir egy meghato sztorit, hogy az a szegeny gyerek, meg az a szemet pedofil. Elkuldi a blikknek. Megjelenik. Masnapra agyonvernek. Mert ezt erdemli mind.

gondolkoggy.

Sinus

hajnalpír Creative Commons License 2000.08.06 0 0 22
Igen, tönkretett, legyalázott kicsik, játékszerei
egy beteges hajlamnak, amiről alig tudunk valamit.
Elrabolt, megvett, elcsalt gyerekek, akik 1-2 év
múlva már a pedofileknek sem jók...hiszen öregek,
és bizony öregek. Testük-lelkük szétroncsolva.

És ennek az angol kislánynak megkelletthalnia,
hogy felébredjen egy társadalom.:(
De egy újság nem készíthet elő újabb gyilkosságokat.
Bármilyen jó cél vezeti, túl nagy a hibaszázalék.

üdv.
Aurora

Előzmény: Yoo (21)
Yoo Creative Commons License 2000.08.06 0 0 21
Nem mondok rád semmit:)) Sajnálni és megérteni pedig sosem fogom őket. Megkérdőjelezhető az újság eljárása, pont azért, mert kicsi a mozgásterük. Mindjárt más lenne a helyzet, ha nem igy lenne. Miért lenne elitélhető, ha biztos, rendőrségi információra alapozva jelentetnék meg a képeket, mintegy gyakorlatként?

Egyszer láttam egy dokumentumfilmet. Egy ny-európai (svéd vagy norvég? elfelejtettem) kisvárosban börtönt és rehabilitáló intézetet tartottak fenn, ahova pedofilokat is becsuktak. Amikor a helyi lakosok tudomására jutott, hogy az egyik kijárhat, nagyon felháborodtak és tüntettek. (Pedig ezek civilizált nyugatiak, ugye annyira szeretnénk hozzájuk felzárkózni, de ez egy más téma.) A pedofil pedig halálra sajnáltatta magát, hogy már a rabtársai is kiközösitik, nincs akihez szóljon, és akkor még ezek az emberek is ellene tüntetnek. Pedig ő mennyire megjavult. Az ember még majdnem megsajnálta, (én nem, de biztos sok jogvédő könnyezett) csakhogy egyszerre csak elkezdett mesélni a volt felesége. Kiderült, ez a bűnbánó szerencsétlen bizony visszaeső. Kiderült, hogy éveken keresztül megerőszakolta a felesége két hugát, egész kicsi koruktól fogva, és kiderült, hogy éveken keresztül megerőszakolta a SAJÁT FIÁT! Az az asszony olyan megtört volt, hogy nem lehet leirni. Elmesélte, hogy a fia már attól bepisilt félelmében, ha csak meglátta az "apját". És csak mesélt, mesélt további szörnyűségeket. És rettegett, hogy mi lesz, ha kiszabadul. Te mit szóltál volna, ha egy ilyen ember mászkál a közvetlen környezetedben? Én nem dühös vagyok, bár lehet, hogy az is. Inkább elkeseredett. Hogy ilyen emberek vannak. És nem értem.
Szeretjük homokba dugni a fejünket. Nem szeretünk ilyeneket hallgatni, ilyenekről tudni. Ez egy természetes védekezés. Megértem. Engem érdekel a gyerekek védelme, talán érzelmi beállitottságomnál fogva. Ezért vetettem fel a témát. Számitottam azokra, akik nem fognak egyetérteni velem. Ha ez érdekelt volna, más néven nyitom a topicot.
De valaki elmagyarázhatná nekem, miért van több joga egy bűnözőnek, mint a gyerekeinknek?
Irta itt valaki, hogy régen ugyanannyi pedofil volt. Ezzel szemben olvastam olyan cikket, ami szerint növekedett a számuk, és egyre többen járnak pl. németek pedofiltúrákra keletre.
Én nem azt akarom, hogy dögöljenek meg. Hanem azt, hogy életük végéig legyenek elzárva. De ez megint egy más téma. Én még mindig nem tartom olyan rossznak, ha nyilvánosságra hozzák a nevüket.

Előzmény: hajnalpír (20)
hajnalpír Creative Commons License 2000.08.05 0 0 20
Kedves Yoo, megértem a dühödet, és itt
szerintem mindenki. A pedofilok megitélésében
mozog egy kissé az inga a "dögöljön meg", és/vagy
"gyógyítassa magát", " szempontok szerint.
Akkor leszel majd igazán oda, ha beír ide pedofil is.
DE! Ez az újság elvállalta, hogy bejelentés alapján
is kinyomozza a csúnya bácsikat. Azért belátod, hogy
olyan nagy mozgásterük nincs. Ehhez házkutatás kéne,
belemászni a gépébe, stb. Ebben a helyzetben, amikor
bárki feljelenthet bárkit, mert nem szimpi, mert
egyszer látta, hogy megsimogatta egy gyerek buksiját...
Szal én gyűlölöm /nem őket, hanem azt a "hibát", amiért
erre kényszerülnek, a magyarázataikat a szeretetről stb.,
de tegnap 200 ember rohant rá egy pedofil/vagy annak hitt
ember házára, mert azt írta az újság...
Lincs!

üdv.
Aurora

P.S. Nehogy kiderítsd, hogy én védem a pedofilokat.

Előzmény: Yoo (19)
Yoo Creative Commons License 2000.08.05 0 0 19
. Az jutott eszembe, hogy nem kellene-e esetleg más bűnözők névsorát is közzétenni. Jogom van tudni, ha szomszédomban rabló vagy gyilkos lakik.

Ezt most nem tudom eldönteni, komolyan irtad e.

Ha egy pap pedofil, az sokszorosan baj, mivel az olyan, mintha egy pedagógus lenne az. Rájuk van bizva egy csomó gyerek lelki nevelése, iskolában, hittanórán. Már egy papban sem bizhat az ember. Örülök, hogy elkapták, még mielőtt komolyabb baj lett volna. És remélem, nem kap enyhe büntetést, csak azért, mert a körülmények alakulása miatt nem tudta véghez vinni a tervét.

Előzmény: Ideges (17)
Yoo Creative Commons License 2000.08.05 0 0 18
Pont erről van szó. Ugyanolyan,mint bárki más, csak... Ha különös külső ismertetőjele lenne, nem lenne nehéz felismeri. Persze ez egy baromság.
Előzmény: sinequanon (14)
Ideges Creative Commons License 2000.08.05 0 0 17
A mai újságban volt, hogy Miskolcon elkaptak egy pedofil papot. Sajnos, részleteket nem tudok. Az jutott eszembe, hogy nem kellene-e esetleg más bűnözők névsorát is közzétenni. Jogom van tudni, ha szomszédomban rabló vagy gyilkos lakik.
Yoo Creative Commons License 2000.08.05 0 0 16
Azért lehet szabadlábon, mert már "letöltötte" a büntetését. Biztosan van olyan is, aki "megjavult". Hogy honnan szerzi a sajtó az információit ,az az ő dolguk. Gondolom rendőrségi forrásuk van, bár ezt nem tudom. Talán egy rendőr adta át, akinek tele van a töke azzal, hogy elkapja őket, aztán néhány év múlva ismét szabadon sétálgat. Bizom abban, hogy a lista valós. A véletlenül rákerült embereket sajnálom.
Előzmény: Ideges (10)
eMM Creative Commons License 2000.08.05 0 0 15
Épp olyan felületesen ítéled meg a beírásomat, mint ezt a pedofil ügyet.
Ez így hecckapány,és pont ez történt a zsidókkal,történhet a kékszeműekkel.
kaviat erre akart rávilágítani a számodra,ezek szerint neMMsok sikerrel.
Előzmény: Yoo (13)
sinequanon Creative Commons License 2000.08.05 0 0 14
Yoo!

Rendelkezem bizonyos (sajnos lustaságom miatt korlátozott) kriminológiai ismeretekkel.
1. 20 éve nem volt sokkal kevesebb pedofil, mint most, legfeljebb kevesebbet hallottál róla. Meg ne bántódj, de az ember attól fél, amiről a környezetéből vagy a sajtóból sokat hall.
2. A pedofilok ugyanúgy néznek ki, mint Te vagy én, vagy bárki más. Nem lehet felismerni őket, tehát ha védekezni akarsz ellenük, akkor (a gyerek tanításán túl, amiben tökéletesen igazad van) valahonnan információt kell szerzni.(Csak zárójelben: engem 20 éve ugyanúgy neveltek, mint a fiadat, csak nekünk még cukrosbácsit emlegettek - volt is egy ilyen dög az ált. iskolánk körül, őt lekapcsolták.) Erre szerinted a legjobb lenne pl. Mo.-n a Blikk, vagy valami hasonló? Már hallom is: meeeeegjelent a Blikk, a zuglói pedofilokkall, csak tessék!
3. Az előzőeket leírtam, noha tulajdonképpen egyetértek Veled. Arra vigyázz csak, hogy a sajtó iszonyú mocskolódásra képes.

S.

Előzmény: Yoo (8)
Yoo Creative Commons License 2000.08.05 0 0 13
Most gondolod, hogy humoros vagy?
Előzmény: eMM (12)
eMM Creative Commons License 2000.08.05 0 0 12
Gondolom az a pedofilbarát,aki nem ért veled eggyet.
Sőt pedofil, már mehet is az újságba.
Előzmény: Yoo (11)
Yoo Creative Commons License 2000.08.05 0 0 11
Ajánlott olvasmány:

Marie-France Botte: Egy gyermek ára (Négy év a bangkoki gyermekprostitúció poklában)
Gyermekvédelmi kiskönyvtár, Pont kiadó

Az olvasás után váro a pedofilbarát megnyilvánulásokat.

Ideges Creative Commons License 2000.08.05 0 0 10
Szia, Yoo,
Néhány dolgot nem értek: a sajtó vagy aki közzéteszi a listát honnan ismeri a pedofilokat?
Mondjuk 20 éve volt egy ügye - de hátha azóta megjavult.
Ha tudják ki a pedofil, miért van szabadlábon? Lehet-e pedofil valaki anélkül, hogy elkövetne valamit? He elköveti, lecsukják, ha nem, akkor miért pedofil? (Ideges lennék, ha tévedésből pedofilnak néznének!)
Szóval, vesszenek a pedofilok, csak tudnám, kik azok.
Szóljon már hozzá itt, aki tud pedofilról!
eMM Creative Commons License 2000.08.05 0 0 9
Bizony neMMpedig egy bulvárlap eladott példányszám növelési célzattal.
Előzmény: sinequanon (7)
Yoo Creative Commons License 2000.08.05 0 0 8
Haha! Hivatalos szerv! Nem hallottál még róla, hogy jogaik vannak? Az újság vállalta a pereket, esetleges elmarasztalást.
Vissza lehet élni egy ilyen listával? Hogyan? Vagy arra gondolsz, hogy most a pedofilok retteghetnek? És? Én is rettegek nap-nap után. Rettegek, hogy ne érje baj a gyerekemet. Fel vagyok készülve rá, hogy tizenakárhányéves koráig hordom autóval iskolába, mert NEM LEHET felügyelet nélkül hagyni a gyerekeket. És hogyan nőnek fel a mai gyerekek? Szinte pórázon vannak tartva, nehogy bajuk essen. A fiam 4 évesen tudja, hogy nem szabad senkivel szóba állnia, aki idegen. Neveljük nyitottnak a gyerekeinket? Ugyan!
Én nagyon örülnék egy ilyen listának. Lehet, hogy a kedves "bácsi" a szomszéd utcából, aki mindig nagyon jópofa a gyerekemmel, éppen egy ilyen gazember?
Előzmény: sinequanon (7)
sinequanon Creative Commons License 2000.08.05 0 0 7
Üzenem a jövendő gyerekeimre vadászó pedofiloknak, hogy tűnjenek el, mert ha csak hozzájuk érnek is (mint szvsz minden normális ember) megölöm őket. Az ilyet el kell taposni, az ilyen egy svábbogár.
De. Kedves Yoo!
Tényleg nem gondolsz arra, hogy mennyire vissza lehet élni egy ilyen listával? Ha közzéteszi valaki, akkor az valmilyen hivatalos szerv legyen!

S.

Előzmény: Yoo (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!