Keresés

Részletes keresés

sztyepp Creative Commons License 2006.12.18 0 0 15

Hova lett Ő???????

hiányzik nagyon óhhhh.......

hc Creative Commons License 2000.10.21 0 0 14
Az arctalan Taboo után, mikor hoz létre olyan csapatot, amelyik nyilvánosan a saját hangját sem mutathatja meg? :-) Interjú, kizárólag az előre elkészitett CD-n. Ilyet már csinált a HHBz is, sőt az egészet remixelték telefonhangra is!!

hc

Előzmény: zyran (10)
zsosz Creative Commons License 2000.10.21 0 0 13
es ahogy tancol....na az kesz rohej...meg talan viccesebbek mint a szovegek :) pedig az azert nehez.... hallgattam a radiot, erre mi jon belole: valami angyalok alma az elete meg miafene...hat, nem igazan akarok akkor meghalni ha ilyenek az angyalok :)

zsosz

minarik ede Creative Commons License 2000.10.21 0 0 12
kozso<<<<0
sztyepp Creative Commons License 2000.10.20 0 0 11
1. Miért kell szeenyezned a magyar popzenét?
2. Anyukád mit szól ahhoz, ahogy kinézel?
3. Miért nem takarodsz már el az országból?
Előzmény: zyran (10)
zyran Creative Commons License 2000.10.20 0 0 10
tudjátok épp ma kell azzal az illetővel készítnem riportot és mán qrvára elegem van most abból, hogy mi a lótúrót kell neki feltennem. pedig még csak fél órája tudtam meg. ha gondoljátok segítsetek feltenni kérdéseket 2000.10.30. du. 7 óráig

zyran

Justin Creative Commons License 2000.08.20 0 0 9
Haverom meg akarja ölni azt a szemétláda patkányt!!!!
paulinamartinez Creative Commons License 2000.08.16 0 0 8
boááááááááááááááááááá

ez a reakcióm, ha meghallom, meglátom....a nevét le se írom, mert aztán takaríthatok :)

DRT Creative Commons License 2000.08.16 0 0 7
És milyen jók a saját számai!
Vagy leköpöm a TV-t, vagy sírva röhögök, ha meglátom.
sztyepp Creative Commons License 2000.08.16 0 0 6
Yesss!
Előzmény: Bure (5)
Bure Creative Commons License 2000.08.16 0 0 5
Gusztustalan alak, ugyanakkor nagyon tehetségesen méri fel az aktuális piaci igényeket a szórakoztatóiparban. Végülis nem bonyolult: ami beüt nyugaton (előbb az USA-ban, ide már csak német közvetítéssel jut el minden), azzal itthon sem lehet tévedni, cseng a pénztárgép. Ráadásul a magyar reprodukciók (legyen az lány- vagy fiúbanda, vagy két fiú két lány) rendre igénytelenebbek, ami azt jelenti, hogy az egész projekt kisebb tőkebefektetést igényel = nagyobb profit. Így kell ezt csinálni.
sztyepp Creative Commons License 2000.08.16 0 0 4
Ide gyere withe!
sztyepp Creative Commons License 2000.08.07 0 0 3
Ezt a "dalszerzőt" én se gondoltam komolyan.
Előzmény: La Méduse (2)
La Méduse Creative Commons License 2000.08.05 0 0 2
Kedves sztyepp,

én a helyedben nem használtam volna oly' elővigyázatlanul a "dalszerző" kifejezést... Helyénvalóbb a pofátlan koppintó vagy a TT, avagy tehetségtelen tincskiráj. Vagy nemtudom.

Előzmény: sztyepp (-)
La Méduse Creative Commons License 2000.08.05 0 0 1
Amit a kozsó csinál, az egész egyszerűen:

PROLITÁP!!!!!

Röviden ennyi. Hála Orwellnek.

La Méduse

Előzmény: sztyepp (0)
sztyepp Creative Commons License 2000.08.04 0 0 0
tudom, hogy önnullázás nem ér, de nemsokára húzok haza, úgyhogy gyerünk gyerekek!!
sztyepp Creative Commons License 2000.08.04 0 0 topiknyitó
Ez nem igaz. (Mármint a topic címe)
Tudom, hogy a téma lerágott csont, de most eléggé gyűlölködős hangulatban vagyok, és tudtommal volt már egy hasonló témájú topic, de muszáj volt ezt megnyitnom. Beszélgessünk hazánk jelenleg legnagyobb szívvel rendelkező, legeredetibb, és legnagyszerűbb :-))) dalszerzőjéről.

Uccu neki!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!