Az arctalan Taboo után, mikor hoz létre olyan csapatot, amelyik nyilvánosan a saját hangját sem mutathatja meg? :-) Interjú, kizárólag az előre elkészitett CD-n. Ilyet már csinált a HHBz is, sőt az egészet remixelték telefonhangra is!!
es ahogy tancol....na az kesz rohej...meg talan viccesebbek mint a szovegek :) pedig az azert nehez.... hallgattam a radiot, erre mi jon belole: valami angyalok alma az elete meg miafene...hat, nem igazan akarok akkor meghalni ha ilyenek az angyalok :)
tudjátok épp ma kell azzal az illetővel készítnem riportot és mán qrvára elegem van most abból, hogy mi a lótúrót kell neki feltennem. pedig még csak fél órája tudtam meg. ha gondoljátok segítsetek feltenni kérdéseket 2000.10.30. du. 7 óráig
Gusztustalan alak, ugyanakkor nagyon tehetségesen méri fel az aktuális piaci igényeket a szórakoztatóiparban. Végülis nem bonyolult: ami beüt nyugaton (előbb az USA-ban, ide már csak német közvetítéssel jut el minden), azzal itthon sem lehet tévedni, cseng a pénztárgép. Ráadásul a magyar reprodukciók (legyen az lány- vagy fiúbanda, vagy két fiú két lány) rendre igénytelenebbek, ami azt jelenti, hogy az egész projekt kisebb tőkebefektetést igényel = nagyobb profit. Így kell ezt csinálni.
én a helyedben nem használtam volna oly' elővigyázatlanul a "dalszerző" kifejezést... Helyénvalóbb a pofátlan koppintó vagy a TT, avagy tehetségtelen tincskiráj. Vagy nemtudom.
Ez nem igaz. (Mármint a topic címe)
Tudom, hogy a téma lerágott csont, de most eléggé gyűlölködős hangulatban vagyok, és tudtommal volt már egy hasonló témájú topic, de muszáj volt ezt megnyitnom. Beszélgessünk hazánk jelenleg legnagyobb szívvel rendelkező, legeredetibb, és legnagyszerűbb :-))) dalszerzőjéről.