1500-ert mar van masolt PS2 jatek, es ez a legdragabb helyrol. Ja, es ez teljes jatek, nem osszevissza hianyzo reszekkel mint DC-n. A dreamcast meg ugy el fog sullyedni mint a sega saturn, shenmue ide vagy oda.
Ja, es ne beszelj onmagad ellen:
"Szerintem még korai elszálni a PS2-töl, mert még ahhoz képest amit nyújt, túlzottan drága....
és a játékok is."
"Amúgy nekem DC-m van, és annyit elmondhatok hogy nem szabad lebecsülni, mert csak a játékkészítőkön múlik hogy mit hoznak ki a gépből"
Szerintem még korai elszálni a PS2-töl, mert még ahhoz képest amit nyújt, túlzottan drága....
és a játékok is...... Manapság mindenki vagy másol vagy cserél, de míg nincs megfelelő kinálat, addig nincs csere. Ha meg már van kinálat akkor nagy az árdiferencia és a veszteség. Amúgy meg nem sokan engedhetik meg maguknak a 20 ezer forintos játékokat, amik legtöbbje meg se éri. Szóval szerintem még nem érdemes venni.....
Amúgy nekem DC-m van, és annyit elmondhatok hogy nem szabad lebecsülni, mert csak a játékkészítőkön múlik hogy mit hoznak ki a gépből (lásd: Shenmue, ReEvil:CV, MSR, Soul Calibur, stb.).
Kinek van már európai gépe?
Milyen játékaitok vannak?
Bati, a gép jelenleg egy picivel nyújt többet a dreamcastnál, de már most is gyönyörű dolgok vannak benne. köd, por, tükröződés. És ezek még csak az első játékok.
Valaki játszott már kivetítőn? azon élvezhető?
Volt szerencsém élőben látni egy PS2-őt működés közben, mégpedig egy GT 3 demólemezzel. Ezután semmilyen pletyit nem bírok igaznak hinni, ami arról szól, hogy szar a gép. Igényes textúrák, gyönyörűen csillogó és tükröződő kocsik, nagyon minimális popup (az is csak a felhőkarcolók miatt), napsugár a fák lombja közül, árnyékok is rulz. Tudnám még sorolni, tessék szépen spórolni. :)
Hello.
Egy kis segítséget kérnék.
Tervezem vásárolni egy DC-et, és szeretném kihasználni azt a lehetőségét, hogy mennek rajta a PS játékok. Arra lennék kiváncsi ezt hogy lehetne megoldani majd. Azt halottam hogy Bleem! el lehet, de azt hogy rakom a DC be? Ez lehet hogy hülyeségnek hangzott, azért érdekel.
Azt kerdezted, hogy mi a kozos a PSX-ben es a Dreamcast-ban (meg, hogy mi a kulonbseg):
Kozos: mindketto megy masolt CD-vel :-) (a PSX-be be kell forrasztani egy PIC-et, a DC-ba nem kell semmit beleepiteni: egy Boot-CD-rol indul a gep, majd be kell rakni a "biztonsagi masolat" jatek CD-t es enjoy!)
Hat kb. ennyi a kozos... (Szerintem hangban sincs nagy kulonbseg, biztos jobb a DC, de TV-n nem hallatszik)
Kulonbseg: a DC ujabb generacios konzol, SOKKAL JOBB a grafikaja!!! A jatekok kb. ugy neznek ki, mint a PSX elore kiszamolt introi (pl: GT introja = Ferrari F355 introja es maga a jatek vagy Tekken 3 introja = Dead or Alive 2 jatek).
DC-ra nem is lattam meg elore kiszamolt introt a jatekok elejen, mindent real-time-ban szamol a gep! Ugy, mint PSX-en a MGS, csak az pixeles (kockas).
Szoval mar harom PSX-es ismerosom is cserelt Deramcast-ra...
Es a PSX2 meg a DC-nal is jobb grafikaval rendelkezik... (De szeretnem mar latni!)
nebaa' telleg futnak Dc-n a psx1-es jatekok? Na es meg mi szol mellette? :) mert, ha jol tudom az ara az semmikepp sem.
Pl, ha veszek egy Dc-t azzal tovabb elvagyok szerintetek, mintha most elmennek sony-ba?
hali,
Stil.
Dec 6-n, vagy 7-n jutok hozza. Szerintem meg karacsony elott Makon lesz. 2 game-t sikeult rendelnem: Tekken meg TimeSplitters.
Kesobb jon a DOA2, Summoner meg Kessen.
Harit meg viszik katonának...
jon a gepem. visszaigazoltak, nem allithat meg az, hogy MO-ra csak jovo aprilisaban hozzak, az sem, hogy angliaba csak 165 ezret visznek. Benn vagyok az elso par szazezerben, es nem is dragan...
Nov 25-n mar lesz egy gepem es vagy 5 jatekom. Majd jelzem, hogy jo-e...
Hat en nezegettem a jatek listat, es (foleg japanban) RPG es kalandjatek a dominans. Van 4 autos, 3 verekedos es kesz. A nagy szenzacio eppen a Baldur's Gate II jovo evre.
nincsenek elottem pontos adatok de term. nem csak grafikaban tesz tul...ugy, ahogy van, hardwerileg messze felulmulja "kortarsait", s mint az elso szeriaban a psx bizonyitotta:elkepesztoen ertenek magahoz a _jatekelmenyhez_ (is)
Na de, ha telleg csak februartol lesz kaphato, s akkor is horribilis aron....haaaat. Asszem veszek addik egy regit. Kaptunk kolcson egyet - hiaba sokeves konstrukcio, beszrs mennyire utos meg mindig.
Ja, nincs valakinek elado occsooee' ?
varnek en megha rohadt draga is lesz a Psx2....de kerdes, hogy egyaltalan be lehet-e majd szerezni?! Ki tudja mennyi jon be hozzank?! lehet, hogy 500-1000darab oszt hello, mindnek megvan mar reg a helye.... ;)
azt nem tudod -vagy valaki-, hogy mikortol lesz kaphato?
Most mar nagyon erik!!!
Ha anyagilag megteheted, varakozz es vegyel ps2-t (azzal ugyanugy jachacc PS1 programokkal is - igaz csak gyariakkal amig nem rakacc bele chipet). De 25-er megeri egy PSX is addig szerintem.
help!!! bevallom, csak most jutott el a tudatom odaig, hogy bizonyhudenagyonkene konzol/psx.
Problemam viszont: nagyon hulye vagyok szerintetek, ha most, kozel 2001-hez veszek relative occsoert (monnyuk 25E) Playstationt? Vagy most mar aztan birjam ki es varjam meg a PSX2-t? (ami relative ku%^& draga lesz es kituggya konnyen hozzajutok-e majd)
na valami hcgamer adjon tanacsot please!
kosz,
Stil.
2 évig voltam Supervisor,
Hálózatokat, weblapokat terveztem és építettem.
Lehet, hogy épp ezért egy csöppet elegem lett a PC-ből. Nekem célgép kell és ez a PS2.
Vettem egy nagy PC-t, két éve. Munkagépnek. Nem vettem bele hangkártyát, 3D kártyát, mert nem akartam, hogy dühítsen, amikor olyan játékok jelennek meg, amik nagyobb gépet igényelnek.
Most már kibírom Decemberig, mert érkezik:
a PSX2-m, Angliából, a Tekken Tag, a Dead or Alive: Hardcore, a Kessen, a Summoner.
Csak most leltem ra a topicra. Vegigolvasva a kovetkezok jutottak eszembe:
1. A "gyarban" egesz nap szamitogep elott ulok, nincs is otthon szamitogepem. Szerintem teljesen felesleges.
2.Nem erzem magam szamitogepes anti-talentumnak, szerintem teved aki azzal ervel, hogy a konzol azoknak valo, akik a pc-t meg bekapcsolni sem tudjak. A konzol a JATEKrol szol szerintem. Persze nem baj, ha mellekesen filmet is tudok vele nezni.
3 A konzol/PC jatekok viadalat nem a hardver erje donti majd el. Pontosabban nem kozvetlenul. A hw ero csak annyibol szamit, hogy erosebb hw-re tobb ido/munka a fejlesztes -> dragabb. Pelda: a GranTurismo fejlesztoi mondtak, hogy a psx-es valtozatban egy auto modell fel nap alatt keszult el. A PS2-re keszulo GT autoit viszont mar 1-1 hetig modellezik...
Nem tudom ki mennyire figyelte az eladasokat, de volt olyan idoszak, hogy a PSX-es Formula1-97-bol tobbet adtak el egy adott honapban, mint az osszes egyeb platform(pc, nintendo included) osszes jatekabol egyutt.
A legnagyobb pc-s durranasok is csak egy gyenge konzolos eladast produkalnak.
Nem eri meg a fejlesztoknek rengeteg penzt aldozni a pc-s fejlesztesre.
Amugy is egyre tobb eredetileg pc-s fejleszto all at a next-gen konzolokra.
Pl. a Descent-el befutott Volition a legigertesebb ps2-es rpg-t fejleszti. Igaz lesz pc-s es mac-es valtozat is, de szerintem az eladasi eredmenyek utan mar csak 1 platformon fognak nyomulni.
Most lehet, hogy egy konzol fanatikusnak tunok... magamat nem erzem elfogultnak.
azopi:persze hogy lehet mast is csinalni egy geppel mint dolgozni.Csak eppen en jobban szeretem ha otthon nem zug a fulembe egy masina.
Mondjuk enis mar csak aludni jarok haza.
Én is megszállottan gépezek. Nálam nem is nagyon szokott kikapcsolva lenni a gép, max a készenléti állapotot kapcsolom be (vagy hagyom, hogy saját magát kapcsolgassa). Otthon a következő dolgokat csinálom a gépen: játszok, programozok, netezek, zenét hallgatok illetve néha írogatok , meg egy-két hivatalos levelet írok. Továbbá elég sok emberrel emailban tartom a kapcsolatot, ha nem túl sürgős a dolog.
Őszintén szólva kicsit rosszul is érzem magam, ha nincs egy monitor a közelben mást meg nemigen engedek a gép közelébe ;).