LE A GERAPPÁVAL ,CSOKI SEX
Szerintem a GET UP PUNK a legjobb, erre még az is jol rimmel hogy NE HÁNYJ MÁ .amugy én Get up now ra tippelek.
NEKEM ABBOL VAN ELEGEM HOGY A SZIGETRÖL SZABADULT DISZKOSOK IS EZT ÜVÖLTÖZIK.De én ottvoltam amikor elindult a Gerappa pestis és ugy kezdödött hogy egy kibaszott részeg majdnem elesett és akkor :Gerappppa bazdmeg (bár lehet hogy ez nem az elsö eset) (Ez amugy a Toi TOI Roadon volt)
Látom nem olvastátok el mi van Les-linkjének a túloldalán...
A lustáknak:
Get Up I Feel Like Being A Sex Machine
James Brown
Get up, get on up
Get up, get on up
Stay on the scene, like a sex machine
Ezek után probálja nekem valaki megmagyarázni, hogy geráppá vagy geluppa (mint, ahogy azt az index-en lévő video neve is mutatja).
De egyébbként is hagyjátok már abba, a hócipőm is tele van már vele. Mé' nem kiabáljátok inkább, hogy: VEGYÉL CIPŐT A CIPŐBOLTBAN!!! Ez legalább vicces. Bocsi.
Az, hogy a Szigeten ezt üvöltözte mindenki, az még szerintem ok, meg szerintem volt egy kis összetartozás feeling abban, ahogy mentem a városban napközben, és akik kint voltak a Szigeten, azok getuppa-ztak egymásnak. Csak mentünk e egymás mellett, egy getuppa, és kész. :))))
De az már engem is idegesít, hogy mindenhol ezt hallom még most. Múlt hét végén a füredi borfeszkón is ezt üvöltözte pár barom, meg tegnap is a tüzijáték alatt...
Haverom szerint ő maga találta ki,csak az a kár,hogy előtte vagy fél évvel láttam az ominózus reklámot(nem a tv-ben,hanem számítógépen),és néha nekem is kiszaladt a számon(jaj bocs:-)) )
Mellesleg ezt a reklámot jónak tartom ellentétben sok mással!Aki ezt acselekményt kitalálta az biztos,hogy elmebeteg:-))
Nem tom, melyik fasz találta ki, hogy ezt üvöltözze minden fasz, de már kurvára elegem volt belőle Szigeten! Ez már nem volt vicces a második nap után.
Egyébként meg brooklyni niggásan csak GETUPPA.
Mi a francnak leírni? Úgyis mindenki csak mondja...vazze, én csak esténként vagyok kint, de már unom. Persze pick-up line helyett nem rossz, azaz nem kell fárasztanod magad, hogy milyen dumával menj oda a nőhöz :-)