IDÉN IS LESZ!
Ha 2001.feb.12-ig elküldesz legalább 4 rajzolt békegalambot, a benepusztai Eötvös-Lóránt Szocotthonba (Benepuszta,
Soltészkert u.25.), akkor résztvehetsz a 2001.júl.14-én tartandó békegalamb-rajzolóversenyen, amit Óhatpusztakócson
rendeznek meg!
Végülis úgy döntöttem, hogy a száját egyenlőre nyitva hagyom és nem főzöm meg a kukacokat, hadd legyen minnél több belőle. Teljesen idilli kép lesz, amikor a békés együttélés szimbólumaként a szájában tartott csőből aranyos olajos hernyókák másznak ki, műben szájtátva gyönyörködő zsűrielnök mandulájára esve.
Továbbá művemet feldobon némi szalonnátsütő Csegevara és Lenin tetkókkal no meg a szokásos mék vár feliratokkal.
A szemét pedig bülcs tanázsodra festeni fogom, de nem kaparom ki az eredtit sem!
Köszönöm az ötletet, máris dolgozom rajta. Csupán két problémám van. Még nem érkezett meg a kőolajvezeték-darabka, így a szájjal nem tudom, hogy mit csináljak. Mert ha most beledobok egy lapát szilikont, akko' vakargathatom, hogy bele tudjam gyömöszölni a csövet, ha üresen hagyom, akkor jön a bűz. Előbb már egy aranyos kukac kimászott belőle, de azt rögtön beledobtam a készülő vakondlevesbe fűszernek. Viszont kicsi a kondér, már alig férnek a kukacok.
A másik probléma, hogyha a szemét kivájom, ami elég logikus, az nem csökkenti a pályamű értékét?
Gumiánpasztával, vagy szilikonnal kell leszigetelni a nyílásokat, de ilyenkor is előfordulhat szagszivárgás a szemen keresztül. A megoldás: kikapjuk a szemet, majd a helyére ragasztunk egy papírdarabot, utána olyan szemet rajzol rá az ember, amilyet csak akar!
Hát nem is tudom. Most, hogy jobban megnéztem, valóban elég csökevényesek a szárnyai. Dehát egy békegalambnak nem kell repülnie! Csak azt nem értem, hogy miért kezd büdösödni? Pedig le is lakkoztam már!
Elképzelhető, hogy valamelyik fehérbőrű, koraszülött gyereket madárnak nézted?
Nem baj, majd húzunk egy strigulát a falon, az olajvezetéknek pedig küldök egy Tátrát.
raba bácsi
Sajnos nem tehetem. Már készül a pályaművem. Lőttem egy békegalambot, robbanóhegyű szigonyágyúval egy csecsemőotthonban és most olyan békésen szunnyad, hogy nincs szívem újraéleszteni. Már csak az olajággal vagyok gondban. Úgy gondoltam kiásom a Béke kőolajvezeték egy darabját és bevonom olajágmintás tapétával.
Ha 2000.szept.12-ig elküldesz legalább 4 rajzolt békegalambot a benepusztai Eötvös-Lóránt Szocotthonba (Benepuszta, Soltészkert u.25.), akkor résztvehetsz a szeptember 22-én tartandó békegalamb-rajzolóversenyen, amit Óhatpusztakócson rendeznek meg!