Keresés

Részletes keresés

raba Creative Commons License 2001.01.25 0 0 11
IDÉN IS LESZ!
Ha 2001.feb.12-ig elküldesz legalább 4 rajzolt békegalambot, a benepusztai Eötvös-Lóránt Szocotthonba (Benepuszta,
Soltészkert u.25.), akkor résztvehetsz a 2001.júl.14-én tartandó békegalamb-rajzolóversenyen, amit Óhatpusztakócson
rendeznek meg!

raba mester

Vanek Creative Commons License 2000.08.04 0 0 10
Végülis úgy döntöttem, hogy a száját egyenlőre nyitva hagyom és nem főzöm meg a kukacokat, hadd legyen minnél több belőle. Teljesen idilli kép lesz, amikor a békés együttélés szimbólumaként a szájában tartott csőből aranyos olajos hernyókák másznak ki, műben szájtátva gyönyörködő zsűrielnök mandulájára esve.
Továbbá művemet feldobon némi szalonnátsütő Csegevara és Lenin tetkókkal no meg a szokásos mék vár feliratokkal.

A szemét pedig bülcs tanázsodra festeni fogom, de nem kaparom ki az eredtit sem!

Előzmény: raba (9)
raba Creative Commons License 2000.08.04 0 0 9
1. Ideiglenes megoldásként átmenőcsavarral kéne összefogatni a száját, egy-egy betontiplivel, amibe 150-es gázbetoncsavar-kötés alkalmazhatnál.

2. Ha a szeme rajzolva van az csak a mű értékét fogja növelni, nem pedig csökkenteni!

raba bácsi

Előzmény: Vanek (8)
Vanek Creative Commons License 2000.08.04 0 0 8
Köszönöm az ötletet, máris dolgozom rajta. Csupán két problémám van. Még nem érkezett meg a kőolajvezeték-darabka, így a szájjal nem tudom, hogy mit csináljak. Mert ha most beledobok egy lapát szilikont, akko' vakargathatom, hogy bele tudjam gyömöszölni a csövet, ha üresen hagyom, akkor jön a bűz. Előbb már egy aranyos kukac kimászott belőle, de azt rögtön beledobtam a készülő vakondlevesbe fűszernek. Viszont kicsi a kondér, már alig férnek a kukacok.

A másik probléma, hogyha a szemét kivájom, ami elég logikus, az nem csökkenti a pályamű értékét?

Előzmény: raba (7)
raba Creative Commons License 2000.08.04 0 0 7
Gumiánpasztával, vagy szilikonnal kell leszigetelni a nyílásokat, de ilyenkor is előfordulhat szagszivárgás a szemen keresztül. A megoldás: kikapjuk a szemet, majd a helyére ragasztunk egy papírdarabot, utána olyan szemet rajzol rá az ember, amilyet csak akar!

raba bácsi

Előzmény: Vanek (6)
Vanek Creative Commons License 2000.08.04 0 0 6
Hát nem is tudom. Most, hogy jobban megnéztem, valóban elég csökevényesek a szárnyai. Dehát egy békegalambnak nem kell repülnie! Csak azt nem értem, hogy miért kezd büdösödni? Pedig le is lakkoztam már!
Előzmény: raba (5)
raba Creative Commons License 2000.08.04 0 0 5
Elképzelhető, hogy valamelyik fehérbőrű, koraszülött gyereket madárnak nézted?
Nem baj, majd húzunk egy strigulát a falon, az olajvezetéknek pedig küldök egy Tátrát.
raba bácsi
Előzmény: Vanek (4)
Vanek Creative Commons License 2000.08.03 0 0 4
Sajnos nem tehetem. Már készül a pályaművem. Lőttem egy békegalambot, robbanóhegyű szigonyágyúval egy csecsemőotthonban és most olyan békésen szunnyad, hogy nincs szívem újraéleszteni. Már csak az olajággal vagyok gondban. Úgy gondoltam kiásom a Béke kőolajvezeték egy darabját és bevonom olajágmintás tapétával.
Előzmény: raba (3)
raba Creative Commons License 2000.08.03 0 0 3
Ha kérhetném a rajzokat zsírkrétával készítsétek el!

raba bácsi

cs_geza Creative Commons License 2000.08.03 0 0 2
Ja.:(
Előzmény: Vanek (0)
cs_geza Creative Commons License 2000.08.03 0 0 1
Birkagalamb0t nem lehetne?????
Vanek Creative Commons License 2000.08.03 0 0 0
Raba-topicot lenullázni még másodikként is nagy megtiszteltetés!
raba Creative Commons License 2000.08.03 0 0 topiknyitó
Ha 2000.szept.12-ig elküldesz legalább 4 rajzolt békegalambot a benepusztai Eötvös-Lóránt Szocotthonba (Benepuszta, Soltészkert u.25.), akkor résztvehetsz a szeptember 22-én tartandó békegalamb-rajzolóversenyen, amit Óhatpusztakócson rendeznek meg!

raba bácsi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!