Keresés

Részletes keresés

silento Creative Commons License 2000.08.14 0 0 7
Szemely szerint en nem azt mondanam hogy tetszik, hanem inkább azt hogy erdekes.

Erdekelne peldaul hogy a bemutatott programok kozott milyen aranyban van elore lebulizott, es mennyi olyan van amit tenyleg a csapat szeretne.

Peldaul erdekes hogy a sracok akartak leginkabb sarkanyrepulozni es pont ok nem tudtak (allitolag 75 kg-nal tobbet nem birt a ketyere a pilotan kivul persze). Ezt most pszichologia "terror" volt a keszitoktol, vagy csak veletlen ?

A elso reszben mennyire volt "veletlen" a vitorlasrol borulas. "Veletlenul beesett operatorunk is, a helyzet dramaian fokozodik" stb... Elegge tv2-os fogasnak tunik ez.

A jovo heti reszben allitolag feltunik a srac anyja, kivancsi leszek ra :)

Neha eleg ego a musor, peldaul a fiuk a kozos penzbol nyonjak a draga piakat, azert en ilyet nem mernek csinalni. Na meg a fel sztori arrol szol hogy isznak aztan masnaposak. Ugye milyen izgi, ezert megerte lemenni a Balcsira :)

Szvetozár Creative Commons License 2000.08.14 0 0 6
Remélem nincs igazad. :-)))
Előzmény: citromfű (5)
citromfű Creative Commons License 2000.08.14 0 0 5
Én elhiszem, hogy ilyenek azok a fiúk, sajna. Sok hasonlóval találkoztam én is. Szerintem megalázó a helyzet, amibe "kényszerültek" (tudom, ők vállalták) a fiatalok, DE: számomra sokkal érthetetlenebb az, hogy MIÉRT vállalták...? Ők biztos nem érzik, hogy bohócot csináltak magukból, és ez a nagyobb baj. Akkor már inkább Tégla, pedig aztán....

Én nem vállaltam volna, ill. nem egyeztem volna bele, hogy a szobámba kamerát tegyenek.

Előzmény: Szvetozár (4)
Szvetozár Creative Commons License 2000.08.14 0 0 4
Üdv!

Tegnap én is láttam kb. a közepétol. Szerintem az egész meg lett rendezve. Legalábbis a "rejtett" mikrofonben elhangzottak alapján gondolom. Szvsz ekkora gyökér (itt a srácokra gondolok) nem lehet valaki magától, vagy ha mégis akkor örülök hogy nem hozott össze a sors ilyenekkel.

Előzmény: catyca (3)
catyca Creative Commons License 2000.08.03 0 0 3
Nos, kétségtelen cirkusz volt: DE OK VÁLLALTÁK a non stop kamerás rögzítéstol az egészet végig: a legjobb a srác volt: akinek az apja hintágyba mondta el az atyai jótanácsokat és az egész falu kinn állt és integetett....szvsz ez mind megrendezett hatásvadász kereskedelmitévés filing

Szerintem kikupálták oket egy kicsit....ha ennyire szegények akkor nem ilyen cuccokban rohangáltak volna....szponzorok!!

Elköltözés: bárki megteheti: csak merni kell MEGTENNI, bár biztosan kényelmesebb a mama védoszárnyai alatt..... ezek elore leoaztott lapok, lehet hogy semmi sem igaz belole: tudjátok amikor a farok csóálja .....

Nekem akkor is jó kis csemegézni való volt Sváby Andrásostúl az egész....

Előzmény: nobodybuilder (2)
nobodybuilder Creative Commons License 2000.08.03 0 0 2
hát röhögni azért erős.
szerintem elég lehangoló, hogy van magyarországon egy csomó ember, akinek egyszerűen nem telik arra, hogy nyaraljon. meg kényszerűségből tart kecskét, hogy kiegészítse a jövedelmét. és nem tud elköltözni a szüleitől ha felnő, mert nincsen hová. elég lehangoló volt. nagyon nem tetszett a műsor, úgy éreztem, hogy ez a lényeg benne és nem a nyaralás. úgy mutogatták őket, mint valami cirkuszi produkciót. : ((

(nekem a Bea olyan ismerős volt ... én is ott jártam gimibe, de ez nagyon régen volt. valami ismerősöm rokona lehet)

Maz Creative Commons License 2000.08.03 0 0 1
Hát ami azt illeti én is a térdemet csapkodtam röhögés közben. Amúgy mi ez a diszkrimináció? Somogyban vannak olyan 80 éves nénikék, akik szintén nem látták a Balatont, pedig esetleg 20km-re vannak csak tőle.
catyca Creative Commons License 2000.08.03 0 0 0
Nem hagyom, hogy más tegye meg: 0.
Előzmény: catyca (-)
catyca Creative Commons License 2000.08.03 0 0 topiknyitó
Megnéztem vasárnap a Napló különszámát: a Balatoni naplót:

Érdekesnek találtam szocilógiai, pszichológiai szempontból..... mégis: valami nem stimmel:

megalázó-e a helyzet amibe a 6 fiatal került??

Aki nem tudná: pályázatot hírdettek: balatoni nyaralást biztosítanak 6 fiatalnak - fiúknak, lányoknak vegyesen - akik még soha nem látták a Balatont. Cserébe éjjel-nappal a kamera elött élik az életüket...

Helyes kis riportfilmek mutatták be a szereploket
halálra röhögtem magamat: pedig tudom hogy sajnálnom kellene, hogy így is élnek fiatalok...

Illetve nem tudom, hogy szabad-e sajnálnom oket: elvégre nem választhatunk azt illetoen honnan jövünk, max kitörhetünk - akár ily módon is.
Kikérnék maguknak hogy nem sajnálatra méltóak!

Pedig az a srác aki még a sarokig sem ment el a mamája nélkül??? Hát szóval....

Na és a tanyasi kislány???? Kecskefejés közben....

És nem tinik, huszonévesek...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!