Fura egy eset, annál is inkább, mert képzeld csak el, nekem is van egy ismerosöm, szintén egy fura figura, és az élete meg, hát pont, amit te is itt leírtál...
fura film szentigaz, erdekes, hogy akik csinaltak mindvegig esznel voltak, megsem sult ki semmi jo igyekezetukbol, sot!; olyan ez, mint egy ismerosom esete, akinek vagott az esze, sziporkazott,mindenki szepjovoju, tehetseges yuppienak tartotta, aztan amikor egyre tobbszor derult ki, hogy bizony teved , sot, egeszen elferditve eli meg a mindenki mas altal kezenfekvonek itelt valosagot, akkor bizony korhazba kerult; tobb sikon elte eletet, napkozben tisztes polgar, dolgos fiatalember, amolytan mosolygos, megnyero, diplomatataskas, nyakkendos figura, aztan a vilaghalon kitombolta magat, osszehordott hetet-havat, ejjel pedig, nos ejjel parokat oltott, es nokent elte ejjeit, artatlanokat ijesztgetett, ruzsos szajjal szorta atkait a joravalo, pihenni vagyo emberekre;
nos ez a meghasonult elme ma mar senki altal nem ismerten egy korhazban tengeti eletetm eg egy-ket ev es < isten ne adja senki sem fog emlekezni ra, csak mint egy megbokrosodott elmere, mint erdekessegre, mint isten zsenialis oncelusaganak apro bizonyitekara
L.A., real time. From her limo, the wealthy Lauren eavesdrops on her lover Rose's tryst with movie producer Alex Green. The assignation takes place in his company's screening room between meetings. Alex's wife walks from therapy to his office, tells him she's leaving him, weeps in a bookstore restroom, and walks home with a cocaine-sniffing actress friend for what may lead to sex. Alex is drinking, wants to quit work and move to Tuscany, laughs at pretentious movie pitches, and puts off Rose when she asks for an audition. A film director sees Rose and decides she's perfect for his next picture; she takes a screen test. She's ecstatic and calls Lauren: jealousy takes over.
Lattam egy filmet. Nem egy nagy kunszt. De hasonlot meg nem lattam mint ez, a kepernyo 4 reszre van osztva. 4 kulonbozo sikon futnak az esemenyek. Ha valaki tudja,hogy mirol beszelek kerem jelezze. Szereplok? Saffron Burrows, Salma Hayek, Stellan Skalsgard, etc. A legjobb es legfurcsabb film amit valaha is lattam. Ismeros valakinek????