Keresés

Részletes keresés

cloud Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1
Folytatás a "Frequency - Időutazás (Kultúra)"-ban.

Cloud

cinquecento Creative Commons License 2000.08.01 0 0 0
Az a fontos, hogy ha időutazásra szánjuk magunkat, mindig visszatérjünk a 0 pontra.
Egyébként: mars a Kultúrába!

500

Előzmény: cloud (-)
cloud Creative Commons License 2000.08.01 0 0 topiknyitó
Sziasztok,

Jövő hét csütörtöktől játszák a mozik (08.10) a Frequency című színes, feliratos amerikai filmet (118'). Főszereplő egyebek között Dennis Quaid.
Külföldön láttam a bemutatóját és az alapján nagyon megtetszett, sőt arra vetemednék, hogy mindenkinek ajánlanám akit valamennyire is érdekel az "időutazás" téma.
Jópár olyan elemet láthatunk majd a filmben, amit a Vissza a jövőből (Back to the future) már ismerünk, de szerintem ez sem okozhat gondot.
A történet röviden, amit a trailerből (http://www.frequencymovie.com) és a Moziadatbázisból is megtudhatunk:
John Sullivan semmit sem szeretne jobban, mint eltörölni az 1969 október 12-én megtörtént bruxtoni tűzesetet, ahol elvesztette apját (aki mellékesen tűzoltó volt). Egy nappal apja halálának 30. évfordulója előtt, egy nagy vihar közepette, a házban megtalálja apja régi radióadóját és elkezd játszani vele. Összekapcsolódik egy emberrel aki azt állítja magáról, hogy tűzoltó és 1969-ben él. Kiderül, hogy nem más Ő, mint rég halott édesapja 30 évvel azelőtt. Mi más is törénhet ezután? Megváltozik a múlt, de nem úgy ahogy John szeretné. Elkezdődik a harc az idővel az éteren át...
Mi a véleményetek? Esetleg fel tudnátok sorolni azokat a filmeket amik mind időutazással, vagy ehhez hasonló témával foglalkoznak? Könyvcímek is jöhetnek!!

Cloud

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!