Az elmúlt éjjel kiraboltak egy budapesti vonósműhelyt. Rengeteg értékes hangszert vittek el. Aki bármit tud segíteni, az az alábbi link mentén elolvasható eltulajdonított hangszerlista alján található telefonszámon hívja az egyik hangszerkészítőt! Köszönjük!
Ezek nem gyerekeknek írt magyarázatok. Kell hozzá némi matek, fizika, meg egy kis együttgondolkodás. A zenei analfabétaság nem gond, az íromány célja pont ennek a leküzdése.
Kedves Petyus!
Nagyon koszonom. Elso ranezesre: pont ilyenre van szuksegem. REmelem a gyerekeknek irt magyarazatokat meg tudom majd erteni. Sajnos zenei analfabeta vagyok.
Ensor
Be lehet meg szallni? :) En is harsona :)
Az eredeti kerdesre -mibe kerul ma egy harsona- engem is erdekelnenek a valaszok... /Regen neztem utoljata akkor 85e HUFtol mentek 1,5 millioig/
Használt, kissé kopott, repedt csellót szeretnénk rendbehozatni (ragasztás, lakkozás...)
Bp-n tudtok-e ajánlani valakit, aki nem százezerért dolgozik, de rendesen?
Használt, kissé kopott, repedt csellót szeretnénk rendbehozatni (ragasztás, lakkozás...)
Bp-n tudtok-e ajánlani valakit, aki nem százezerért dolgozik, de rendesen?
Attól függ,milyen stílusú zenét játszunk.
A basszus nem baj,ha van,mert általában azt a nehezbb összeszedni. A többiből szoktak lenni elegen. Szóval fúvósok,ütősök gyülekező!
El sem hiszem,hogy van (volt) ilyen topic is. :)
Mint tubás javaslom a még netező fúvósoknak,hogy "alapítsunk" egy internetes zenekart és vitassuk meg a minket érintő dolgokat,örömöket,bánatokat, ezzel újraélesztve e kitűnőnek induló topicot.
Úgy látom, hogy a hangszerek árának emelkedése az amatőr zenekarokat átalakulásra kényszeríti (ha életben akarnak maradni). Erről lehetne diskurálni egy nagyot, de talán a musica-l levelezőlista lenne erre a megfelelő hely.
Ja, harsona... Sajnos semmi új nincs. Csak nekem lett kevesebb pénzem. Most már nem igazán tudnék többtízezer forintot költeni egy hangszerre. Csak a gond az, hogy így kiesek a zenekarból is és ott egyedül viszek egy egész szólamot....
Nem tudom, hogy mi lesz. Talán tudok egyet bérelni a helyi zenesuliból, de nagyon rossz állapotúak. Ha megcsinálják őket, akkor talán.
Harsonáról mi hír?
A fiam tanul tenorkürtölni, és szeretném, ha hamarosan harsonázna is.
Jómagam saját készítésű cinkemen gyakorolok, a harsonával jól megférne.