Keresés

Részletes keresés

Wazull Creative Commons License 2000.08.01 0 0 3
kaviat,

nem, az illeto nem local fürer, hanem egy, a sor vegen kullogo senki. Nem hiszem, hogy barmilyen jogosultsaga lenne erre, amit tesz. Inkabb csak "onszorgalombol" serenykedik a fiu. A mail-boxokra szerintem nincs jogosultsaga ralatni, foleg nem mas szerverekere (ezert gondolom, hogy valami lokalis progival dolgozhat).
Masfel eve meg en is azon az egyetemen dolgoztam. Ott egy mezei juzernek a Word doksi elmentese is lekuzdhetetlen feladat, egyik-masik rendszergazda meg kirakja a rendszerfile-okat megtekintes celjara...
Rendszergazdas tippet koszi.

Előzmény: kaviat (2)
kaviat Creative Commons License 2000.08.01 0 0 2
uhh.. nem semmi.. a pasi aki olvagat az valami local fürer ? szerintem azonnal konzultálni kell a rendszergazdával, hogy nézzen rá : 1 mivel csípte el a jelszavakat, 2 hogy micsoda dolog hogy mailokat olvasgat.. abban az esetben hogyha a mailboxokra rálátása van, akkor pedig a hálózati jogosultságaira kell rákérdezni.. adott esetben a főnökének is lehet küldeni egy cc-t ha az első próbálkozás sikertelen.. mailfigyelés véleményem szerint csak úgy képzelhető el, hogy az összes érintett tudomására van hozva officionálisan az ellenörzés, az illető ezt írásban tudomásul veszi, de akkor is nagyon körültenkintően kell leszervezni azt hogy ki hogyan hány tanu jelenlétében kukkant6 bele akárki mailboxába..

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Wazull (-)
mulder_ Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1
Azért saját topicot nullázni az már kór0s:)))

mulder s.a.

Wazull Creative Commons License 2000.08.01 0 0 0
OK, tudom, 0 erkolcse van a fickonak...
Wazull Creative Commons License 2000.08.01 0 0 topiknyitó
Jonevu orszagunk jonevu orvosegyetemenen jonevu klinikajan egy rossz arcu doktor mindenfele komplexusoktol vezerelve arra vetemedik, hogy masok levelezesen elvezkedjen. Mivel nem o a rendszergazda az adott szerveren (legalabb is ugy tudom), ill. mas szerverekre bemeno leveleket is bongeszget, ezert valoszinuleg billentyuzetfigyelo progit hasznal a jelszolopasra. A kollegai tudnak a dologrol, de a dolog nagyon nehezen bizonyithato. Nyilvan sok embernek kellemetlen a dolog, de eddig meg senki nem vette maganak a batorsagot, hogy az illeto arcat beleverje a billentyuzetbe...
Hasznalhato otleteket kernek, mit lehet tenni ilyen esetben...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!