Még mindig a régi beidegződések, de ja, ezek nálam is vannak. Látok egy Dlink switchet ami ránézésre működik és ott is csak azon pislogok, hogy de vajon meddig...
Elore jelzem,vasarloi,felhasznaloi szinten vagyok ebben a korben,"tudasomat" kizarolag kulonbozo ketyerek hasznalatabol ,meritem.Talan az atlagtol azert jobban allok hozza!
Nah szoval vettem egy ilyet,mivel nem szeretnem a telefont hotspotnak hasznalni egesz nap : D-Link DWR-932 Pocket Hotspot 4G LTE
a kerdesem:Letezik,hogy ez felezi,harmadolja a letoltesi sebesseget,sot akar 20ad reszere lassitja?
A ket meres kozott annyi ido telt el,amig kivettem a telobol a simet,atraktam es bekapcsoltam(amig jelet talalt) szoval addig akar a szolgaltatassal is lehettett valami!
Tipikus példája vagy a türelmetlen usernek aki összeolvas minden baromságot a netről, végigcsinál minden tanácsot amit más scenariokra adtak, majd csodálkozik, hogy a helyzet csak rosszabb lett.
"Tulajdonságok szerint minden jó, csak 0byte a mérete és formázni kell."
Dunning és Kruger urak gratulálnak neked mert a műtét sikerült, csak a beteg közben meghalt. Ha nem tortúráztattad volna a halálba a felesleges szoftveres próbálkozásokkal, akkor még lett volna esély egyszerű logikai mentés árában lementeni Deepspar USB Stabilizerrel, de így már csak a chip-off recovery az egyetlen szóba jöhető megoldás, kb. a háromszorosáért. Nem véletlenül nincs egyetlen DIY sikersztori sem a fórumokon, mert a 0 byte-os mérete azt mutatja, hogy vagy a vezérlő nem tud kommunikálni a NAND-al, vagy a translator sérült a gyengülő NAND miatt. Innentől tortúráztathatod szoftveresen akármeddig, mert hardveres hibát azzal úgysem tudsz javítani, de legalább a NAND állapota tovább romolhat a teljes menthetetlenségig. Ha kell róla az adat, akkor keress egy adatmentő labort ahol van PC3K Flash, RuSolut VNR vagy Softcenter FE (vagy még jobb ha mindhárom is, mert vannak olyan esetek amikhez nem elég csak az egyik). Ha nem kell az adat akkor engedd el és dobd ki, mert ilyen állapotból már nem lesz működő pendrive.
Ja, rákérdeztem az illetőre, az adott linux könyvtárban más esetben is ugyan azt a hibát adta, valami olyasmit mondott, hogy "virtuális link nem kezelhető".
Weben megtaláltam, letöltöttem, a doksit elolvastam, de csak merevlemezzel foglalkozott.
Fórumra rákeresve csak egy francia beírás volt a hibával, de nem volt rá megoldás.
Weben keresve linuxos oldalakon fat és exfat sudo-s utasításokat írtak, az egyik nem ismer fel médiát, a másik ugyan azt a hibát adja vissza.
Letöltöttem vagy húsz videot a progi megoldásairól, kettő kamu volt, a többség csak merevlemezzel, vagy csak adatvisszaállítással foglalkozott.
Egy volt, ami "format error"-ral kezdte, de annáls is merevlemezek voltak.
Na, belevágtam, win lemezkezelő szerint a pen megvan, F betűt kapott, 3,73GB RAW, tulajdonságok szerint minden jó, csak 0byte a mérete és formázni kell.
testdisk felismerés megtörtént, 4 GB pendrive 3823 MiB, exfat-nak és particio nélkülinek választotta, majd közölte, hogy boot sector ok, backup boot record bad.
A négy opció közül (quit, Org, BS, Dump) a BS-et választottam, eljutott 99%-ig, és azóta is ott áll, de egy ideje az alsó négyből újra választhatok.
Azon a pendrive-on már annyira elhasználódott a NAND, hogy a firmware-je nem tudja kicserélni a tartalék területről a hibás szektort, így látható maradt a bithiba. Elhasználódott NAND esetén a legtöbb vezérlő PAN!C módra váltva letilt, a tiéddel is ez történt.
Véletlenül se próbáld megformázni vagy inicializálni, mert az az adataid végleges elvesztését eredményezheti (a flash alapú tárolók, mint a pendrive, a memóriakártya és az SSD, egyébként is egyszer használatos, eldobható kategóriát képviselnek tartósság szempontjából).
A fő szakterületem az adatmentés, ha behozod le tudom menteni róla az adataidat, akár hardveres módszerekkel is. Ha adsz elérhetőséget, küldök rajta telefonszámot.
Nem olvastál bele a saját magad által belinkelt termékleírásba?
Az eső mondat ez: "Stylus Baseus Smooth Writing Series LED-es jelzőfényekkel aktív verzió (fehér)Tegye lehetővé, hogy még kényelmesebben írjon és rajzoljon táblagépén." Tehát laptopon nem! Ezért nem működik nálad. De ha meglenne a meglévőhöz tartozó használati utasításod, onnan is biztos kiderülne ugyanez.
Ezen kívül már a címben is kiderül,hogy a a telefon és tablet kiegészítők közt szerepel:
Ezért javasoltam, hogy olyat vegyél, ami a laptopokon is működik.
Azok egyszerűek, alul kicsavarozol tucatnyi vagy több csavart és utána nagyjából ott van minden az alaplapon, ha van ventillátor, egy van, kábelezés minimális.
Itt négy rétegben voltak fémlapok, kábelek, nyák-ok év vagy félszáz csavarral és legalább ugyanannyi egyéb módon rögzítve.