Természetesen milliméterben és a pattanások és a miteszerek is érdekelnek, meg az anyajegyek helye, mert a tervezésnél egy kis redő is fontos lehet!
Kérlek küld az egész testtérképet 100-szoros nagyításban, mert a tévedés veszélye fennforog és veszélyeztetheti az egész munkát!!!
Bocs, de már nagyon alászállt ez az értékes politikai fórum, amit Rezső a
nagy filosz nyitott nekem, mert érezte a téma súlyát!
Ezért Rezső emlékére feleMELLem.
Attól félek, hogy először az adminisztrácicióé a szerep. Mivel az utóbbi időben én cicipeltem a hátamon a boltot, most pihenésre van szükségem, neked kell összeállítanod a pályázatot, amivel elnyerjük Galadriel őfőméltósága bizalmát, hogy kezünkbe adja magát.
A médiacicilógós asszony (aki - hála végtelen szakértelmednek - már nem cicilógós, hanem inkább cicirkáló rakéta) is elégedetten távozott. Ráadásul ígéretet tett arra, hogy az Elsevierben lehozat egy hosszab reklámcikket a mi kis közös vállalkozásunkról (gazdasági-politikai tanulmánynak álcázva).
Arra gondoltam, hogy most már biztosan összeszedtünk elég referenciát ahhoz, hogy végre Galadriel melltartóját is mi tervezhessük, kivitelezhessük, majd in situ finomhangolhassuk. :-))))
Igenis, kedves világmegváltó dididivat-Didiktátor, segítségeddel máris orvosoltuk a problémát. Utólag az is kiderült - jól sejtetted -, hogy a kisasszony a próba közben befalt három franciakrémest. Részben tehát ő volt a hibás, megúsztuk a kártérítést annyival, hogy kapott ingyen egy új modellt némi ráhagyással (egyelőre kitömtük a rést két félmázsás cementeszsákkal, de jövő héttől valószínűleg már nem is lesz rá szüksége).
Viszont a baj sosem jár egyedül. Alighogy sikeresen kipréselte magát az ajtón, máris berontott az irodámba egy minden elképzelést felülmúló kapacitású médiacicilógós, és támasztotta követeléseit ... az íróasztalomra (ami egyből össze is roskadt). A méreteit nem tudom itt közölni, mert túlterhelném a szervert. Külön levélben küldöm tehát az ábrákat, a méreteket mérföldben légy szíves értelmezni.
Mielőbb várom a szabásmintát, mert a kedves tudós asszony nem tágít, amíg ki nem elégítem igényeit (nem szeretném természetben letudni). Tartok attól, hogy kevlárnál gyengébb anyagból reménytelen próbálkozni.
Benned csak azt utálom, hogy te is lerágnád ha rajta lenne és nem jutnál a tartalmához másként, de te itt csak felsőbbrendűen fanyalogsz és bután és kimérten tartod a távolságot az általad nyitott topic tárgyától. Persze ez rád mindenütt jellemző! Örülj,hogy kuratóriumi tagnak felvettek, csak azt nem tudom, hogy minek. Az a baj Rezső, hogy a humorod csak addig tart amig te röhöghetsz másokon, ha rajtad röhögnek akkor megsértödsz. Pedig még ilyen komolyan és kimérten is elég röhelyes vagy, ez a pozitívumod, ne add fel!
Várhatsz rám Kedvesem...postakocsin érkezem:)
Azt hiszed, hogy én tudom? Csak jobb lenne, ha
a Kapitány abbahagyná a kokottozást, Te pedig
elhinnéd Neki, hogy tényleg érdekli a dolog. Ezért
lenne jobb, ha mélben tisztáznátok. Mielött "ellenségek"
lesztek.
Bocs, ha beleszóltam.
Kedves Rezső, és Kedves Kepten,
már az sem jó, hogy egy igazi mellescicis
topicban vesznétek össze, de beszéljétek
meg inkább mélben, mert itt egy
félreértés van kibontakozóban...szvsz.
Legalább egy 85/D-méretű.
(asszem ezt eltévesztettem, de valami jónagy:))