Keresés

Részletes keresés

Bajót Creative Commons License 2007.02.17 0 0 54

Én is szeretem amikor egy szurkolókkal tömött lelátó "jól meg van csinálva".Zászlók,élőképek(uram bocsá' )pirotechnika stb.De szerintem a legfontosabb a hangerő.Csak ezekkel a "tömött lelátókkal" van baj,mivel ilyenek kis hazánkban nincsenek.

BRYAN Creative Commons License 2000.09.10 0 0 53
Na,végre van egy kis időm netezni.Szóval mit szóltok a válogatott meccs koreográfiájához?Mert szerintem baromi gyenge volt.A nagyzászló még elment de a kartonok kevesek voltak és a kiírás is tök igénytelen lett.Tudom hogy ez nagy sértés volt az alkotóknak(ha jól tudom a FRADISTÁK csinálták)és a fanatistáknak de egy kicsit olyan szaga volt hogy jönnek az Olaszok mutassunk nekik valamit.Ráadásul a kivitelezést is elcseszték,régebben jobban megszervezték,megcsinálták ezeket.Egy kicsivel nagyobb összefogással több is lehetett volna ebből.Ha van valakinek képe az tegye be.
_Fiqsz_ Creative Commons License 2000.09.10 0 0 52
Eltelt egy furduló.
A Vidi csinált valamit:

Más történt?

Üdv:
_Fiqsz_

Giorgetto Creative Commons License 2000.08.30 0 0 50
Robi!

Nem tudtam mit fox az Irress.-re válaszolni... Krisz-el beszéltünk róluk, neki se volt nagy véleménye róluk nekem se. Amúgy emléxel a macedónokra? Azért a zsir volt, hogy 1200 néző között 25-30 arc ilyen hangerőt tudott képviselni, most a többi ülő macedónt hagyjuk. A pogo-t hagyjuk, elvégre is itthon az az általános, hogy minden amit az olaszoktól látunk, és ők csinálnak, az a meleg, és azt kell csinálni... Valószinű jövök pár meccsre, jó lenne déli csapatot motiválni, az északi szerencsétlenek már unalmasak... no ciao.

Előzmény: Robi(FTC16-os) (46)
_Fiqsz_ Creative Commons License 2000.08.30 0 0 49
Parmi.
Kösz.
:o)
Előzmény: Parmi (47)
Chip-TFF Creative Commons License 2000.08.30 0 0 48
Parmi!

Csak nem erre gondolsz? :))


Előzmény: Parmi (47)
Parmi Creative Commons License 2000.08.29 0 0 47
Fiqsz!
Nem tudom hallottál-e a Vidi-UTE-n a látványunkról (RBD), ami azért nem lett túl rossz, sot...
Néhány nap múlva a honlapon is megnézheted: www.redbluedevils.com
Robi(FTC16-os) Creative Commons License 2000.08.29 0 0 46
Olasz!

Gondolom nem ezt vártad, de igen, az Irresistibles tagjain is röhögtem. Sőt az egész bandán általában röhögni szoktam, amiket azok művelnek.
Akkor valószínűleg összefutottunk már kézin, ugyanis mindhárom meccsen kinn voltam, amiket említettél. Majd legközelebb megkérem Kriszt, hogy mutasson is be minket egymásnak. Legalább újabb név mögé tudnék arcot behelyettesíteni!

Előzmény: Giorgetto (35)
PisztolyP_d Creative Commons License 2000.08.29 0 0 45
Ha vasárnap kijössz a vállogatottra; lejátszahtjuk...
(elsosegély dobozt hozz magaddal, mert csúnya verésben lesz részed).
Ezzel téma lezárva!!!!!
Előzmény: Törölt nick (44)
_Fiqsz_ Creative Commons License 2000.08.28 0 0 43
Üdv!
Kissé leragadtunk. Nem történt semmi a lelátokon?
Hány koreográfia volt?
A Vasas a szokásos igénytelen csíkozást csinált az UEFA kupán, a City Boys is csinált valamit Győrbe.
Mi történt még?
A FTC-nél van két új idegenbeli drapi (GM, Greenternet).
Ennyi.
Üdv!
PisztolyP_d Creative Commons License 2000.08.28 0 0 42
anddy drága,
megadjam a számomat vagy ráér ha összefutok veled vmi sötét elhagyatott helyen. Remélem edzel mert qrva eros vagyok :o))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (37)
Balázs Guardia Creative Commons License 2000.08.27 0 0 41
Na így már mindjárt más! :)))
Balazs_ka Creative Commons License 2000.08.26 0 0 40
Balazs

En most nem az erokulonbseget akartam vele peldazni, hanem azt, hogy a Kaos ugye mar nem letezik, mint ahogy szerintem a Dogs Elite sem..

udv

Előzmény: Balázs Guardia (39)
Balázs Guardia Creative Commons License 2000.08.25 0 0 39
Balázs!

Most még nagy a mellényetek, de ami késik, nem múlik! ;)))
Amúgy a fradisták tényleg összeütöttek kocsival érkező halisokkal, ami állítólag x körüli lett. Mondjuk azt azért én sem hiszem, hogy a Botiék lettek volna ott...

Balazs_ka Creative Commons License 2000.08.25 0 0 38
Bocs, hogy egy regi irast elevenitek fel, de azon elegge csodalkoznek,ha a Stormy+GM osszeverte volna a Dogs Elite -t..

Egyszer azert, mert ha jol tudom a Dogs Elite mar nem nagyon letezik, masszor azert, mert nekem volt mar szerencsem talalkozni mind a ket kulonitmennyel, es hat oszinten meg kell mondani, hogy a SS+GM kevereknek eselye nem lenne, a "Dogs Elite" ellen, ami mondom szerintem mar nem letezik. De javitson ki valaki ha tevedek. A Dogs Elite a Boti femjelezte brigad volt, amelyik a maga idejen Magyarorszag 3. legerosebb bandaja volt, es mara darabokra estek. Ugyhogy andd ezt szerintem biztos rosszul tudod.

Ez kb olyan volt, mintha a Nouva Guardia osszeverte volna a Kaos -t, ami ugye szinten nem letezik mar..

ugyhogy ez egy jo nagy baromsag. szerintem azt meg az idosebb fradistak is elismerik, hogy a regi Dogs Elite azert oda-oda utotogetett neha... ha mashova nem a ZTE -nek biztos eleg sokszor... Sopronnak... stb...

udv

Ui: Pisztolyos: Te kinek szurkolsz?

PisztolyP_d Creative Commons License 2000.08.25 0 0 36
andd,
láttam a milanoi brigadot pogozni a gól után, lehet hogy ok meg nem tudtak, hogy ok nem is szoktak... :o)
Előzmény: Giorgetto (31)
Giorgetto Creative Commons License 2000.08.25 0 0 35
Robi!

A pogózás látványelem, amúgy pedig egyfajta tánc, csak éppen más felépítésben, megmondom pont annyira nevetséges mint a háttalszurkolás... Abba is bele lehet kötni, ebbe is, mégis mindkettő létezik... De álljon itt a Herz-FTC - Győr kézimeccsről pár sor:
"..A mi táborunk rég nem látott méretet öltött. Széles skálán mozgó dalaink hatalmas hangerővel párosultak. Csoportunk több tagja félmeztelenül tombolt és az óriási gólörömöket néha őrült pogók váltották fel.."
Remélem ott voltál ezen a meccsen (úgy tudom jársz női kézire...), és remélem az Irresistibles tagjain ugyanúgy nevettél mint rajtunk... Amúgy lehet, hogy már össze is futottunk a Kismartoni úton (látás szinten), Krisz-el (tózse 16-os) voltam pár meccsen (Kometal Skopje, ASPTT Metz, HK Viborg).

Előzmény: Robi(FTC16-os) (25)
mash Creative Commons License 2000.08.20 0 0 34
Az Örkény Press jelenti:

Örkény - Szeged 6-3
egy busznyi + autók, kb 50-70 ember
szinte mindegyik részeg
összebalhéztak a rendörökkel a meccs vége felé
Eredmény: jó pár megbilincselt szegedi a kapitányság elött

PisztolyP_d Creative Commons License 2000.08.17 0 0 32
Olasz,
te írod a dalokat? A " Siamo qui, che cantiam..." nagyon ismeros volt, de akkor már tudom miért :o)
Előzmény: Giorgetto (28)
Giorgetto Creative Commons License 2000.08.16 0 0 31
andd!

utolsó reagálásom, erre, és kiszállok a drukkerkocsmából... itt nem a lelkivilágomról van szó, csak belefáradtam, rámszálltatok, és semmi kedvem sincs nektek bizonygatni semmit, csak időpocsékolás...

"Ha Te a vendégszektorban szurkolsz ezerrel, akkor hogyan hallhatod a stadion másik végében szurkoló ellenfelet?"

Én mindig figyelem a ellenfél brigádját, és az egész stadiont, a meccset nem annyira... Tudod többfelé is figyelni, de éneklés közben is (amig lehet) fél füllel benneteket hallgatlak, fél szemmel meg a meccset nézem.. Aztán pedig megnéztem videóról is, amikor hazamentem, kétszer is...

"Szerintem a pogózás nem tartozik igazán az olasz stílusú szurkolói mentalításhoz. Mi lenne, ha Milánóban az első emeleten pogóznának?"

Látni olaszban is pogózást, gól után főleg. Mi lenne Milánóban? Ha valaki leesne a keritésről az vált egy repülőjegyet, ennyi...

Előzmény: Törölt nick (26)
Giorgetto Creative Commons License 2000.08.16 0 0 28
A vitát befejeztem mindenkivel, belefáradtam ebbe a fasz internetbe, meg az állandó értelmetlen vitákba, inkább megyek és irok 10 új dalt a csoportomban...
Előzmény: Törölt nick (27)
Robi(FTC16-os) Creative Commons License 2000.08.15 0 0 25
Üdv Olasz!

Ugye azt nem írtad komolyan, hogy látványos pogózás? SZó mi szó látványos volt, mi például majdnem feküdtünk a röhögéstől. Már-már azt hittük eltévedt a fél banda, és valami metálkoncerten érezte magát. De volna egy kérdésem. Ennek a pogózásnak mi köze van a szurkoláshoz? Csak nem ettől lesz jobb kedvük Plókaiéknak?

Előzmény: Giorgetto (22)
Giorgetto Creative Commons License 2000.08.15 0 0 24
Ha nem haraxol inkább a 10 éve ismert haveromnak hiszek... Mivel ő még sose mondott valótlant nekem... Majd meglátjuk miként osztályoztok minket a félidőben, eléggé gyanitom, hogy jó lesz az osztályzat... Ja és én mindig objektiv vagyok, sajnos hangfelvételt nem csináltam (bassza meg), de az fix, hogy 90-ből 75-ön ott voltunk, nálatok ez az arány nem lenne ilyen hizelgő... az pedig, hogy hangosabbak voltatok csak 1 tényező, az összes többi mellettünk szól...de vitatkozzunk, melyik osztályzásommal nem értesz egyet, indokold is kérlek, én igy ugyanezt fogom tenni! a tapskombinációk miatt néhány dal elég halk volt elismerem, de a go west, a harcoljatok, és az i will survive még a TV-n is volt olyan hangos mint a hajrá fradi, ez tény. ja és tavaszi meccsen kevesebben voltunk (darabra 210-en), de az összefoglalóban ott is qrvára lehetett hallani minket, pedig akkor nem éreztem magunkat belülről soxor ilyen hangosnak. de remélem a bozsikban bizonyitunk hangban is, és akkor nem lesz félreértés, hanem egyértelmű végeredmény fog születni! egyébként a Bozsikban télen én bizony hallottam azt az 50-en fanatikust aki a részetekről szurkolt, teszem hozzá nem is rosszul! ennyit az objektivitásról....
Előzmény: BRYAN (23)
BRYAN Creative Commons License 2000.08.15 0 0 23
Olasz
Érdekes ez a táblázat nem biztos hogy mindenki eggyetért vele de hagyjuk.Én a K-ban voltam de nem sok mindent hallottam belőletek,jó néha lehetett hallani egy Kispest-Kispestet meg hogy Harcoljatok de a dob sokkal hangosabb volt mint a szurkolásotok.Mozgolódás is volt nálatok de kivenni nem igazán lehetett hogy mi.Összegzésképp szerintem most nem voltatok "toppon" mi pedig így jobbak voltunk nálatok de természetesen mindenki egy kicsit elfogult és saját véleményel van az eseményekről.AVANTI FERENCVÁROS!!!viola merda!!!
Giorgetto Creative Commons License 2000.08.14 0 0 22
Üdv!

Álljon itt egy rövid értékelés a meccsről, tőlem:

FTC:

Hangerő: 7
Változatosság: 5
Fanatizmus: 7
Hangmélység: 6
Dalok igényessége: 6
Látványosság (szurkolásban is): 4
Folyamatosság: 6
Átlag: 6,00

Kispest:

Hangerő: 6
Változatosság: 8
Fanatizmus: 7
Hangmélység: 8
Dalok igényessége: 8
Látványosság (szurkolásban is): 5
Folyamatosság: 7
Átlag: 7,00

Ez egy reális értékelés, ha nem is sokkal, de érezhetően jobbak voltunk. A látványosság azért lett x, mert bár nálatok volt füst és néha háttalszurkolás is, addig nálunk a pár rudas mellett több és látványosabb háttalszurkolások voltak (összekapaszkodva is), valamint két látványos pogó-zás is teritéken volt a karlengetéses variációk mellett. A hangmélység számomra egy fontos összetevő, ami zöld oldalon nem volt meg, szóval magas hangon nem illik énekelni, mert nem lesznek jók a dalok emiatt... Próbáljatok nem kételkedni a szavaimban, elvégre szurkolásban való tudásom a legjobbak közül való, ezt bárkinek személyesen is bizonyitani tudom!

Előzmény: BRYAN (20)
Giorgetto Creative Commons License 2000.08.14 0 0 21
Hello!

Bocs, te honnan nézted a meccset?
Szerintem, és a K,L-ben lévő pár ismerősöm szerint is jobbak voltunk a zöldeknél egyértelműen, mig nálunk 32 féle dal/rigmus hangzott fel (felsoroljam?), nálatok csupán 16-18, sokkal több egyszerű kórussal vegyitve... A TV hazudik mint általában, erre több meccs is tanúbizonyságot szolgáltat!

Előzmény: BRYAN (20)
BRYAN Creative Commons License 2000.08.12 0 0 20
FRADI-Kispest:
Hát a pályán elég szarok voltunk de a lelátón vertük a Kispestieket.Az elején egy kissebb füstölés ezzel szembe náluk semmi csak néhány rudas.Szurkolásban a vendégeknél csak az ütemes dobolás és egyszerűbb kiabálások nálunk azért a bonyolultabb dalok is jól szóltak de a prímet a HAJRÁ FRADI és a HAJRÁ FERENCVÁROS vitte.Jövő héten Nyíregyháza remélem sok százan leszünk jó szurkolással és akkor talán nyer a CSAPAT!HAJRÁ FRADI!!!
Norbi_ Creative Commons License 2000.08.08 0 0 19
Nem vagyok tagja semmilyen csoportnak csak egy sima szurkolo vagyok:))
Azért majd rákérdezek!
Norbi_ Creative Commons License 2000.08.08 0 0 17
andd!
Érdekes ezt most hallotam elösször !!
Még más fradista se mondott valamit erröl a dologról!
Ha kérdezzem már meg hol volt a box???
Norbi_ Creative Commons License 2000.08.07 0 0 15
andd!
Meséld már el létszi kiváncsi vagyok a te mesédre és utánna megkérdezek egy Dogs Elitest is!
Ezzel a szöveggel ne gyere hogy azért nem mondod el mert hazudsz!
Ha nem hazudnál akkor már rég elmondanád!!
Hajrá Hali!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!