Keresés

Részletes keresés

James Bond Creative Commons License 2001.05.21 0 0 6
Errefelé hogy haladnak a dolgok? Mégsem áll(t) olyan jól a sw...?
Előzmény: Pozsi (5)
Pozsi Creative Commons License 2001.01.02 0 0 5
Nos, az időt elég rosszul mértem fel :)
Viszont az sw már elég jó állapotban van. (már láttam működni :) Most viszont inkább nem bocsátkozom becslésekbe a határidőt illetően.
Előzmény: James Bond (4)
James Bond Creative Commons License 2001.01.01 0 0 4
Letelt. Van valami új hír ezügyben?
Előzmény: Pozsi (2)
Qkac Creative Commons License 2000.10.14 0 0 3
Már hónapok óta javasolgatom a www.royesadam.hu címet, de semmi változás. Jobb volt, mikor az Index nem volt ilyen "menő", mert akkor még indenre oda tudtak figyelni.
Pozsi Creative Commons License 2000.07.31 0 0 2
Szerintem minimum 1 hónap. :(
Előzmény: James Bond (1)
James Bond Creative Commons License 2000.07.28 0 0 1
Pozsi,

köszi a választ. Mikorra lehet számítani erre a sw-re, illetve, hogy ezáltal "felfrissül" a katalóg? Én szeretek nézelődni ugyanis az általatok ajánlott oldalak közt, csak unom már... :o))))

Előzmény: Pozsi (0)
Pozsi Creative Commons License 2000.07.28 0 0 0
Szia!

A Katalóg komoly fejlesztés alatt áll, igazi szakembert vettünk fel, aki sokkal jobban ért az internetes (és más) katalógusok felépítéséhez mint bármelyikünk itt a szerkesztőségben. Amíg az új szofver elkészül, az ajánlott linkeket archiváljuk, és az új adatbázis felépítésekor fogjuk kategorizálni, felmérni őket. A jelenleg katalógus valóban kicsit lemaradásban van, de igyekszünk minnél hamarabb a mostaninál egy sokkal "fényesebb" katalógussal előrukkolni.

Előzmény: James Bond (-)
James Bond Creative Commons License 2000.07.28 0 0 topiknyitó
Már feltéve, hogy Katának hívják az illetőt, aki a Katalóg rovat szerkesztéséért, frissítéséért felelős. Mert nézegetem, nézegetem, de semmi változás. Az még hagyján, hogy a(z általam) javasolt linkek közül még soha nem került be egy sem, lehet, hogy nem tetszik a szerkesztő rovatvezetőnek, de hogy olyan ajánlatok szerepelnek még mindig a rovatban, amik már nem is élnek, vagy a mellettük szereplő rövid ismertető nem igaz (már) rá...
Elgondolkodtató. Az index ma Magyarország vezető internetes lapja, és ezt (joggal) büszkén hirdetik is. Természetesen mindent meg is tesznek ezért.

DE!

Fantasztikus dolog, hogy a legnagyobb látogatottságú internet oldal ismeretlen(?) website-okra kalauzolja az érdeklődő látogatókat, és mindezt teszi ingyen, nem várva semmilyen ellenszolgáltatást. Mégis, ha már odamegyek, meglátogatom ezeket az oldalakat, talán mégis jó lenne, ha azt találnám, ami mellette szerepel. Vagy legalább időnként újakat. De hogy hónapok alatt semmi nem változik, azt hihetetlen. Pedig biztos vagyok benne, hogy az általam is már többször igénybe vett ajánlót már mások is használták. Vajon milyen sikerrel?

Tessék mondani, így minek az a rovat egyáltalán? Ráadásul legfelül, a lap tetején hirdetve...

JB, aki akadályoztatva érzi magát a szörfözésben, mert nem fúj a szél hozzá

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!