George, az istenért... csak vicceltem!
Persze, azert nosztalgiázok a régi szép idők után, amikor itt-ott harapdáltuk egymast...
Ami a klubot illeti...hát, abban én is megtűrt vendeg vagyok, kitéve mindenféle tizenéves abúzusainak, kateterre meg pacemakerre utalva... ezeknek fogalmuk sincs, hogy az, amit 20 eves korban szexnek neveztunk, az egy sajnalatos félreértés ahhoz képest, ami... na, mindegy...
p.s.: mondom, bunko vagyok! fogalmam se volt rola, hogy a Babits mondta ezt a csunyat...:-)
Bar ha jol belegondolunk, van benne valami...
Szia mud,
Nem én vagyok a Babits Bihály, hogy az elefántcsont-tornyomban mormoljam: "Gyűlöllek! Távol légy tőlem alacsony tömeg....", meg sosem szégyelltelek Téged, igaz, néha nem is vágtam fel rád..., de azért azt álmomban vagy haragomban sem mondanám(mondhatnám), hogy bunkó vagy..., igaz is, mit fog szólni a sznobellenes klubod, hogy cimborádnak neveztél? :))
George Sand
(Azértis aláírom, hogy legyen mibe belekötnöd :))
Hohó, már megin' szakteruletekre vitorlazunk...
Tessek szepen meghagyni a topik jellegét a kultura keretejin belul, ahogy illik...
Kár, hogy nem vagyok moderátor, mindig szerettem a zegyenruhát. Mega svasz. Tikát...
A müzli az valóban kellemes, de az okos fogyasztó - orosz szobrokat mintázva, bár ezt nem értem - külön állítja össze, nem veszi az agyoncukrozott elorecsomagolt változatokat.
Ja, a tudatos fogyasztói kultúrát népszerusíto sorozatom pedig szintén a szubjektív benyögések, alkalmi és nem jól átgondolt vélemények kusza hálózatává lett, de van ám folytatása is, egy tejtermékes meg egy húskészítmény-orientált, amely megélte talán a harmadik hozzászólást is.
Mert ő egy kifinomult irodalmar, en meg egy bunko vagyok.
A melyenszanto pedig bizonyos éllel lett volt említve nanánk billentyűjiből, ha jobban megnézed...en meg - mivel bunko vagyok - egyszerűen nevén neveztem a gyermeket.
Ilyen eccerű ez...
Nehéz bekapcsolódni egy száz vagy annál több hozzászólást megélt topicba.
Egy kis ellentmondás feszül abban, amit írtál: most vagy mélyenszántóak a gondolatok, vagy hülyeségekről szólnak. És ki az a George, aki a Towerben raboskodik? Ezt azért kérdezem, mert az utalásokat, áthallásokat sem lehet sokszor érteni.
Úgy tudom, hogy a dohányzás, az kultúra, van pipaverseny is pl., tehát ilyeténformán a gyümölcslé is (melyből én a meggyitalt kedvelem a legjobban, ti hogy vagytok ezzel?), az étkezés is kultúra végül is.
Egy szép pohárba kitöltött gyümölcslé, esetleg díszitve, komoly kulturális értékeket takar. Ez nagyon fontos, úgy gondolom, tehát ne söpörjük le ezeket a dolgokat egy hanyag kézlegyintéssel, kérem, mert azt utána vkinek fel is kell takarítani.
Nem úgy nem kultúra, hanem hogy nem a kultúrában van, én meg máshova nem megyek, illetve nem mehetek, de az is csak a málnaszörpösre vonatkozott, mert ez itt, ez a kultúrában van, és kultúra is abszolút.