Azért megsüvegelendő teljesítmény. 525iM20 vizes Mitsubishi turbóval és intercoolerrel, és még ráadásul jó is lett, a cikk szerint az 535i szintjén van, de könnyebb nála, kezesebb.
Ha elolvasod a cikket, az átépítést végző cég az Alpine Development of Pinetown volt, ami egy dél-afrikai cég, most is létezik, és nincs köze a francia Alpine-hoz. :)
(Pedig azt hittem, hogy az Alpine az a Rönóhoz meg a hangtechnikához köthető csak, és hogy egyesek tévedésből írják a BMW Alpina helyett, hogy Alpine.)
Ha valaki - ugyan márkahű de ennek ellentmondóan használja az irányjelzőjét - szeretne még is olyan kényelmi funkciót mint a mai műanyag autók, azaz a komfort index előnyeit akkor jelezze felém!
"Tudod ez az a baromság hogy csak megpöccinted az irányjelző kart és még is hármat (esetleg négyet) villant csak, mindeközben öklödet felmutatva és a másik kezeddel manőverezve próbálod túlélni a közlekedést meg a bírságorientált világunkat amitől ugyan semmi nem lesz jobb...."
Sajnos nagyon kevesen követik már ezt a fórumot, de itt is szeretnék meghívni mindenkit egy szezonnyitó E 34 talalkozóra 2025.04.26 szombat 13 órától a Budapest Polus Pláza parkolójába.
remélem a facebook-os link is megnyitható lesz igy:
Hali. Van egy pár fehér,nem gyári,fényszóró melletti villogóm,ingyen oda adnám bárkinek,kidobni nem szeretném. E-mail publikus,vagy írjon a 304196119 re. Kecskeméten van,nem küldöm sehova mer nincs értelme 🙂
Pedig annak a kétfokozatú kapcsolója a vízhűtő menetirány szerinti jobb oldalán van, arra megy egy 3 eres vezeték. Nézd meg, lehet, hogy beszart a gomba. Vagy beragadt a kis- vagy a nagyfokozat reléje, citromsárga szokott lenni, és a motortér bal oldalán van egy fekete dobozban.
Amelyik a radiátor előtt van. Gondolom az elektromos lehet. Jár a motor 3 percig hideg a vízcső mégis megy a venti. Jövőhéten jön a trailer érte. Biztiket átnéztem mint a 3 helyen az összes jó.
Helló! Visszatértem. Most jött elő az első hiba - eddig semmi nem volt napi használatban van 8000 km-t mentem 1 év alatt. Fogtam egy kátyút a bal elejével majd kaptam egy hibát hogy magas a víz hőfok. 2km-t után már piros lett a hiba és meg kellett álljak. Víz nem fogy. Vártam majd hazajöttem. 2E81 és 2E82 hibát látok. Alapjáraton hideg motornál 100%-on megy a hűtő ventilátor. Próbáltam légteleníteni hogy megnézzem csinál-e valamit a víz szivattyú de semmi - se kép se hang. Kár hogy szerdán mentem volna kb 1000 km-s útra.
Mostanában az OT rendszám megszerzése is haveri kéz kezet mos alapon megoldható lehet.
Egyazonáltal egészen nagy kilengések vannak a minősítés megszerzésének a mikéntjére. A muzeális minősítő táblázatban foglaltaknak teljes mértékben eleget tehetsz; s az autó valamilyen oknál fogva mégis megbukik az ellenőrzésen - avagy fittyet hányva a leírtakra - mégis minősítve lesz, s megkapja a rézplakettet.
Nehéz eltalálni az épp aktuális megfelelési küszöböt; de persze nem lehetetlen "sem így, sem úgy".