Keresés

Részletes keresés

Axon Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5
Ne csak bírtokold, hanem tedd közkincsé...
Előzmény: Space Cowboy (4)
Space Cowboy Creative Commons License 2000.07.26 0 0 4
Úgy tunik egyedül én birtokolom a teljes verziót! Ekkora ritkaság lenne idehaza a dolog?
Diravi Creative Commons License 2000.07.26 0 0 3
Egy par honappal ezelott inditottam en is egy CM topicot erre fele, de a 0-zastol eltekintve sok dolog nem tortent benne...

A jatekot egyebkent csak az interneten lehet megrendelni, en meg is tettem, de sajnos pont zeruson volt a bankkartyam a szamlazas pillanataban... Valoszinuleg a jovo honapban ismet megprobalkozom.

Egyebkent a jatek tenyleg fenomenalis, a tobbiek meg a nyomaba se ernek. Amit meg szep lenne: Hidden and Dangerous + Combat Mission egyutt, vagyis katonakra lebontott, korokre osztott WW2 strategia a CM tortenelmi husegevel (volt regen valami hasonlo izometrikus jatek, Man of War talan a neve vagy valami hasonlo).

Diravi

Kham Creative Commons License 2000.07.26 0 0 2
Ez a hivatalos oldal: http://www.battlefront.com/products/worldwar/cm/index.html
Csak az a kérdés hogy beszerezhető-e nálunk ez a remek game?
Space Cowboy Creative Commons License 2000.07.26 0 0 1
Ez az elso teljesen 3d kinézetu stratégiai játék. Maga a harctér max 3*3 km, teljesen élethu egységekkel, harcászati elvekkel, jármuvekkel. A gyártó elsosorban egy minden kritériumnak megfelelo taktikai szimulációt akart létre hozni, ami nagyon is sikerült.

A grafikák kiválóak, és hála istennek megvan a lehetoség a módosításokra, fejlesztgetésekre. A játék körökre oszlik, de mindkét fél tervezett mozdulatai 'filmként' egyszerre történnek.

Combat Mission cuccok:

www.combathq.thegamers.net

Itt megnézhetsz mindent. Részemrol bele vagyok zúgva. Eddig végiggyurtem az összes elérheto strat. játékot, de ilyet még tényleg nem láttam.

Ha van olyan játék amellyel teljes történelmi huséggel vissza lehet adni egy harctér eseményeit, akkor az csak ez lehet

Tudom mit beszélek: szép reményekkel annak idején tört. tanárként végeztem, szakterületem pedig a '43-45 hadászati, harcászati és haditechnikai fejlesztések volt.

Előzmény: ToMy_ (0)
ToMy_ Creative Commons License 2000.07.25 0 0 0
Kicsit bovebben lehetne?
Előzmény: Space Cowboy (-)
Space Cowboy Creative Commons License 2000.07.25 0 0 topiknyitó
Felejtsetek el minden eddigi WWII stratégia játékot, töröld le a Close Combatokat és minden egyéb harcászattal foglalkozó gamezt.

1 hónapja gyuröm, azóta függo lettem! Valaki ismeri még?

SC

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!