Keresés

Részletes keresés

Irvine Kinneas Creative Commons License 2008.04.16 0 0 46
ALREADY GONE-the best!!!
MerBoy Creative Commons License 2003.10.08 0 0 45
Single Update
19.09.2003
Melanie's next single in the UK will now be released on November 10th 2003 and will be a double-A of Yeh Yeh Yeh and Melt

Melanie will be doing some television performances prior to the single release but these will all be of Melt. Yeh Yeh Yeh is a difficult song to perform when you can't move around!

We also want to reassure you that the live dates in Germany and the UK at the end of the year will go ahead. Melanie will obviously not be doing too much running or jumping around but that is not going to stop her giving a great performance.

Agassi Fan Creative Commons License 2003.06.17 0 0 44
Jó az új száma. :-)
MerBoy Creative Commons License 2003.06.17 0 0 43
Szia!

Én a megjelenéskor megvettem, mert kíváncsi voltam rá. Először nagyon nem tetszett, de mostanra úgy vagyok vele, hogy kellemes hallgatni, bár nem (lesz) sikeres az album. Az tetszik benne, hogy nagyon pozitív érzésekkel van tele és ha erre van szükségem, akkor meghallgatom...
A Reason című szám miatt meg elnézem az album -nem kevés- hibáit. :)))

Előzmény: erzelemgazdag_ (41)
erzelemgazdag_ Creative Commons License 2003.06.15 0 0 42
azért ekkor még más volt Melanie. Minden tekintetben :)

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

erzelemgazdag_ Creative Commons License 2003.06.15 0 0 41
Szia!

2 hete vettem meg a Reasonst, először nagyon bejött az album, de most már azt mondom, hogy egy rakás sz@r...

Egyébként Mel úgylátszik, követi volt csapattársait (A Virgin a Spice lányok közül Emmat, Victoriat, és Melanie B-t is kidobta), ugyanis az angol slágerlistákon az On The Horizon és aHere it comes again is csúfos felsülés. Az album dalait hallgatva nem is valószínű, hogy lesz listavezető kislemez valamelyikből is, max egy remix változattal, mint a Northern Starról az I turn to U, amit nagyon jól megcsináltak az albumon lévő gyengécske dalból.

Előzmény: MerBoy (40)
MerBoy Creative Commons License 2003.06.12 0 0 40
hát ide sem ír senki.
tegnap megvettem az On The Horizon maxit.
rajta van az album verzió, egy b-side (Love You Without Trying, meg a Goin' Down akusztikus (!) verziója.
A DVD singlet (még) nem vettem meg...

SENKI???? :(((((((

MerBoy Creative Commons License 2003.05.07 0 0 39
Én is szeretem Melanie C-t, eddig az összes CD-jét megvettem, kivéve azt, amin a Something's Gonna Happen van, mert nem tudta beszerezni nekem egyik CD bolt sem... :(((
Az új album először nagyon nem tetszett, mostanra már annál inkább.
Kedvencek: Reason, Home, Here It Comes Again, Water...
Az utolsó kettő track az albumon nagyon szar...
No meg a HICA b-side-októl sem dobtam hátast...
régebben jobb volt...
Előzmény: erzelemgazdag_ (38)
erzelemgazdag_ Creative Commons License 2003.04.06 0 0 38
egy kis érdekesség: a kép 3 évvel a Wannabe megjelenése előtt készült, vagyis azon a meghallgatáson, ahol a több 100 jelentkező közül a Spice Girls lányokat összeválogatták. Mellette későbbi csapattársa Melanie B

Előzmény: erzelemgazdag_ (37)
erzelemgazdag_ Creative Commons License 2003.04.06 0 0 37

Nagyon eltűntetek, pedig Melanieval zajlik az élet. Új album, új külső, új turné indul néhány hét múlva, itt járt Budapesten néhány hete, mégis hallgat mindenki?! :-))

Peace

Előzmény: Bibike (36)
Bibike Creative Commons License 2002.01.12 0 0 36
Mostanában nem hallok semmit Melanie-ról. Tud valaki valami új hirt róla?
Macus Creative Commons License 2001.03.08 0 0 35
Ím egy kép az If That Were Me-ből

Macus Creative Commons License 2001.01.19 0 0 34
Jó, igazat adok Bibike, egyedül minden nehéz. Ígérem majd keresgélek valamit róla.
Egyébként mostanság azt hallottam, hogy Melanie igen sokat iszik, és bár a spice-lányok próbálnak rajta segíteni, de az összetartás már nem olyan, mint régen volt.
Hiába, semmi sem tart örökké...
Bibike Creative Commons License 2001.01.18 0 0 33
Kedves Macus!

Sok igazság van abban amit irsz, de én nem magamnak, hanem nektek, azaz minden Mel C rajongónak hoztam letre ezt a topicot.
Így tehát, közös felleloségünk, e topic "fenntartása", és érdekessé tétele.
Ja, és örülök, hogy van még valaki itt az indexen, aki még nálam is jobban szereti Mel C-t.
Kár, hogy nem te vagy a topicgazda:((((

U.I: Igyekszem, egy kis életet vinni ebbe a topicba, de el kell a segitség:)

Előzmény: Macus (32)
Macus Creative Commons License 2001.01.12 0 0 32
Kedves Bibike, mint topicgazda, igazán jobban szíveden viselhetnéd e topic sorsát, és néha felvethetnél valami jó kis témát, mint Mel C rajongó, vagy holmi híreket netán...
Ez nem piszkálódás, csak egy észrevétel volt:-))
Előzmény: Bibike (31)
Bibike Creative Commons License 2001.01.10 0 0 31
Ma van Melanie névnapja!
Sok boldogságot neki e nap alkalmából, és még több klippet!
Macus Creative Commons License 2001.01.09 0 0 30
Én meg nem tudok szabadulni ettől a topictól, és mindig kihalászom valahonnan alulról...
Annál is inkább, mert annyi, de annyi klipjét játszák a zeneadók, és nem tudom megunni. Azt figyeltem, hogy az újabb Spice klippekben is Melanie-t mutatják a legtöbbet, valahogy most ő lett felkapott, amit nem is csodálok...
Crush Creative Commons License 2001.01.01 0 0 29
Én is bírom Mel C-t. Hallottam élőben énekelni, szerintem nagyon jó volt. A Britney Spears elbújhatna mellette. Nem vagyok SG rajongó, de azt elismerem, hogy a saját kategóriájukban ők a legjobbak. A két új számuk szerintem nagyon jó.
Bibike Creative Commons License 2001.01.01 0 0 28
Boldog új évet minden Mel C rajongónak!
Lieber Kati ura Creative Commons License 2000.12.28 0 0 27
MelC, sokáig nem tudtam eldönteni melyik a kedvenc spice-om, a Katinak Victoria, egy pillanatra sem volt kétséges neki, nekem nehezebb volt, mert nekem baby mellet a posh spice is bejött, nem beszélve gingerről, aki még inkább, hangban persze melanie, de ez a hosszú dajeros új frizu valahogy nem tetszik.
Macus Creative Commons License 2000.12.27 0 0 26
Lehet, hogy Spice-éknél a pénz, és mellette önmaga is tud lenni, mint Mel C. Valamiből neki is meg kell élni.
BahnScorper Creative Commons License 2000.12.06 0 0 25
Engem főleg mint spájzgörl zavar. A stílusváltás meg jelenthet tartáshiányt is, nemcsak sokoldalúságot. A punk fazon annyira nem zavarna, ezt a mostanit nem ismerem annyira, de a spájzgörlzség nálam a 8. halálos bűn...

Madonna semleges, pláne hogy sok, általam tolerált számról már nem is tudom, hogy ő énekli-e, vagy valamelyik koppintója...

Előzmény: alexa666 (24)
alexa666 Creative Commons License 2000.12.06 0 0 24
Mel C igenis jó mint rocker, és spice girl.
Madonnát sem szereted?Ő is váltja a stílusokat.
Jó tulajdonság,hogy az ember nem mindig ugyanúgy néz ki.
Előzmény: BahnScorper (23)
BahnScorper Creative Commons License 2000.12.04 0 0 23
no, erről a tagról mondta aztat egy volt iskolatársam, hogy Deszka Spice...
Amúgy nem semmi, először spájzgörlz, aztán átmegy punkba, most meg ezzel az Anouk-fazonnal nyomja... nem ismertem fel, mikor láttam vmi képen... most meg megint összeáll a többi spájzzal, fúj, fene a gusztusát...
És én még örültem, hogy behalt a spájzgörlz... ;-(((((((
drotmalac Creative Commons License 2000.12.04 0 0 22
Ez a vasorru anyuci?? Na ne, ha mar enekelni nem tud (mer ugye azt vegkepp nem tud) akkor legalabb emberarca lenne nekije, nem egy ily elkefelt flexkepu aranyfogu borda, bler viccs prodzsekt mellette matyo himzes.
Na mongyuk a dalai tele vannak filozofikus tartalommal ugy, hat pl. a Never be the szem again, ami ugye kifejezi azt a meggyozodest hogy o marpedig sohase lesz szem mer a szem az csak lat de nem erez, nem hall, foleg miota kiment ez a kuklopsz divat mert a Sztivi Wander mindket szemere megvakult ugye.Latod? Nem latod? na latod..

Cyclops women got one eye in the head
mascara clotted vision sdhe is fed
She can;t see nothing, nothing at all
whose reflection's on the retina????

vanmórtájm Creative Commons License 2000.12.04 0 0 21
ez az új dala tán if that were me a címe, nem tudom, ez nagyon kellemes. valahogy ilyen hangja van, ami az efféle dalokat teljesen telíti, valahogy így jó hallani az előadásában. tényleg kellemes. nekem jobban bejön, mint az i turn to you. jó ez az albuma, tényleg. ja és a klip is ott van. elismerésem. persze ez nem sokat ér.

érdekes egyébként, ahogy próbálja magát kiszedni abból a kibaszott imidzs-ből, amit ráraktak. vagy ő magára, nem tudom. no mór szporti szpájsz. nevör bí dö szém ögen:) nem tudom. kurva nehéz lehet lánybanda után és közben elérni azt, hogy komolyan vegyenek. de meg kell hagyni, tényleg felnőttek ezek a csajok. énekelni is megtanultak. én drukkolok mel c-nek, hogy ne ragadjanak le az emberek ennek a girl power fílingnek a kihahotázásánál.

Volvo Cowgirl Creative Commons License 2000.12.03 0 0 20
ezt a vitzet most találtam és nem bírtam LNállni:

Q. What's the difference between Sporty Spice [Mel C] and an ironing board ?
A. Occasionally you have trouble getting the legs apart on an ironing board.

Előzmény: Macus (19)
Macus Creative Commons License 2000.12.03 0 0 19
Jajj, de süllyedőben, kiábrándultatok Mel C-ből? Bár igaz, hogy felszedett pár kilót, de az még nem ok rá:-))
getom Creative Commons License 2000.11.13 0 0 18
És akkor itt van ő:

getom Creative Commons License 2000.11.13 0 0 17
Vazz, szia bibike, én akartam megnyitni ezt a topicot, már számtalanszor utalgattam rá, hogy meg fogom nyitni, micsoda dolog ez, hogy így megelőztél, nem szép dolog, biztos olvastad hogy mondogatom és ezért nyitottad meg, ejj, pont így jártam a karafiáth orsikáról szóló topiccal is, de mindegy, az I turn to you az utóbbi idők egyik legjobb száma, sőt, olvastam valahol, hogy silveszter stalonne ez az olasz csákó nyilatkozta a rocky c. filmjéről, hogy az évszázad legfontosabb filmje lesz, hát így vagyok én ezzel a számmal is, csak to'd mi van kurvásan elszúrva? A videoklip, hát az valami eszméletlen sux. Meg se bírom nézni. Csak a rádióban bírom hallgatni. A danóbiuson.
Előzmény: Bibike (16)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!