Hát doky, azé olcsóbb 3000-el az Otthon csomag, hogy azt csak este tudd használni. Vegyél Profit :)
Egyébként a UPC építési sebességét nézve nem kell miattuk annyira aggódni :)
Csak persze akkor az internet-hozzáférést is ki kellene terjeszteni. Pl most az Otthon csomagot egésznapra.Mert anélkül nem ér semmit az egész.Már akinek Matávnetes elérése van mint nekem pl. :-)
doky67
Szerintem a matávnak gyorsan lépni kell mert ahol a kiábeltévéhálozatok elkáészülnek az optikai kábelekkel aott pillanatok alatt el fogják vesziteni a netezőiket.
ha jól tudom havi tizezret kér az UPC és ennyiért fogja a matávcom is ugyanezt adni. emellett egyébként ugyanugy használhatod majd a telefonodat is.
szóval szerintem havi tizezerrel kellene inditani ezt az egésznapos átalányt engem pl. érdekelne akár máris...
Hát, ha valaminek lenne értelme
akkor ez lenne az, bár nemtudom, hogy ha arányosan nézzük akkor köbö 10 rongyra jönne ki havonta....
bááár....ott vannak az okosok, akik ezt arányosítani tudják a felhasználók kategóriáival, és a hálózat megterhelődésével...
...mindenesetre, talán már illene ezekért az összegekért minőségi szolgáltatást nyújtani, és fejleszteni...ezek a monopóliumok állítólagos előnyei közé tartoznak.
Szerintem nem ártana legalább demonstrálni itt a tasztalon, hogy köbö mennyien fizetnénk elő egy korrekt árú egész napos általányra, (magánszemélyeknek) de asszem én nem sokat gondolkoznék.
Hát, ha a Matávról magáról szólna a topik... Én is gondolkoztam, hogy indítok egy "Best of Matáv" topikot, mert anyag az van bőven...
Nekem pölö, mikor szar volt a háló, állandóan ledobott, de szinte 5percenként, betelefonáltam a hibabejelentőbe, és a nő mindent fölírt, hogy internet nem jó, más igen, stb. Másnap telefonál a szerelő, hogy jönne. mondom, jöjjön. De, kérdi, ha rossz a vonal, akkor most hogyan beszélgetünk mi? Mondom, hogy a vonal nem rossz, csak, ha internet van. Ja, ezt ő már nem kapta meg, csak, hogy vonalhiba... Matáv...
Bocs, nagyon OFF voltam... Lehet, hogy mégis lesz topik?
Igen, igen, a 4000 forintos kedvezmény kapcsán volt szó arról, hogy ezt követi majd később az egésznapos átalánydíj. Utána fogok nézni mindenképpen, így mindenféle hivatalos kérdezősködés nélkül annyit tudok: ősszel lesz néhány újdonság (már a korábban meglebegtetett ADSL mellett, természetesen).
Más: szerencse, hogy észrevettem a topicot, ilyen esetben a topicnyitás mellett dobjatok egy mailt is.
Ilyenreol meg en sem hallottam,de igazan lehetne mar,nem tudom elhinni,hogy nem latjak,hogy igazabol ez az oka annak,hogy a hazai internetezes knb. egy nagy 0.
Annak idején amikor a MATÁV bevezette a kedvezményes időszakokban az átalánydíjas "mindenkinek" csomagot olvastam itt olyanról,hogy a későbbiekben tervez egy egésznapos átalányt a MATÁV.
Tud -e valaki erről már valami konkrétumot.
VIKTOR (index szerk !) ha jól emlékszem Te írtál erről ?
Légyszi válaszoljatok!
Üdv: Péter.