Teherautókon, vasúton és hajókkal is egyre több kőolajat szállít a Mol Szerbiába
Két és félszeresére növeli a Mol decemberben a kőolaj és a kőolajtermékek szállítását Szerbiába – jelentette be Szijjártó Péter külügyminiszter szerdán Belgrádban. Magyarország ezzel a nehéz helyzetbe került szomszédját igyekszik kisegíteni.
Hogy őszinte legyek, én elhiszem, hogy teljesen korrekt koncepción alapul ez az egész oljabizottság, és hogy van a kezükben anyag olajügyekről, csak mivel valszeg valóban nagyobb kaliberű ez az olajügy, igazából az a benyomásom, hogy talán a kezdeteket leszámítva (bár talán már eleve) azért van a bizottság, hogy a nép érezze, hogy dolgoznak az olajügy megoldásán. Csak épp nem úgy tűnik, hogy megoldható az olajügy, hogy végére érhetnek valaha is, már persze mielőtt esetleg a bizottságot megszüntetik, az elért eredményeiktől függetlenül.
Aki csak kicsit is odafigyelt a riportra, észrevehette, hogy Nógrádi betanult szöveget mond. Én nem hiszem, hogy az elmondottaknak a többsége igaz lenne. Talán van közte némi valósággal kevert ferdítés, de a többsége, amit Nógrádi állít, nem igaz.
Az úgy látszik, tény, hogy a Boross-kormány a szigorítás helyett enyhítette az olajszőkítők helyzetét, tevékenységét és igazak lehetnek bizonyos részinformációk. Ebből aztán valaki(k) összegyúrtak egy mesét. Hogy mi célból, az remélem ki fog derülni.
Megmondom őszintén elég kellemetlen itthol ülni a Tv előtt pl. az Aktákat nézve, tudván, hogy igazat mond Nógrádi, és én sajnos semmit sem tehetek. Ez nagyon igazságtalan. Azt az egérképű Pintért meg ki nem állhatom!
Sajnos az a baj, hogy az olajban mindenki bene volt es koztuk olyan emberek akiket nem lehet megfogni. Pallag ur Donkihote szelmalomharcahoz hasolot viv. A fo bunosok az igazi agytrosztok es azok akik a nagy osszegeket zsebre ragtak mind meg uszak es elnek mint hal a vizben termeszetesen a mi penzunkon. Mert ugyebar elmeletileg nem minket hanem az allamot karositotak meg csak sopk ember nincs tisztaban azal, hogy az allam tulajdonosai mi vagyuink. Az allam penze a mi penzunk es nem tulajdonosunk az allam hanem foditva.