Keresés

Részletes keresés

arc véder Creative Commons License 2002.07.01 0 0 125
Kedves mindenki,

megjelent Uhrin Benedek első műsoros videója SZERETÜNK BENEDEK címmel. Nyolcvan perces, rajta van a híres zenittévés műsor, eddig soha nem látott interjúrészletek és klipek, valamint helyet kaptak a Mester Almási téri és Pepsi szigeti fellépéseiből a legforróbb pillanatok. Rendeld meg közvetlenül a Mestertől az uhrinvideo@freemail.hu címen!
Ára postaköltséggel együtt 3000Ft, az összeg utánvéttel a postásnak fizetendő. Infó: 06 20 3913442

freeze flash Creative Commons License 2000.10.25 0 0 124
Hm.
Ki ez az Uhrin Benedek?!
:-)
:-O

Valaki mondja már el.
De a frankót...

ff/ma.különösen.provokatív

Labov Creative Commons License 2000.10.17 0 0 122
Hali! Tudtátok, hogy a debreceni Szóla Rádióban Uhrin Benedeknek külön egyórás műsora van? Bizony, szerdán 11-12-ig.
A stáb hétvégén Gyomaendrődön, Benedek korábbi lakhelyén járt, s az Üvegház nevű szórakoztató centrumban megkérdezte a helyi lakosokat, emlékeznek-e még a mesterre. Az eredmény meglepő, mert igen, sőt Uhrin úr egyik rokonát is mikrofonvégre kapta a stáb. Az interjúsorozat letölthető egyben (6 perc, 21 másodperc, 2.91 MB) a műsor médiatámogatójának, az Egyetemi Életnek a honlapjáról. Cím: http://www.egyetemielet.unideb.hu
Kattintsatok az oldal tetején lévő Benedek-bannerre.
Fáradt Vándor Creative Commons License 2000.08.10 0 0 121
Én eddig csak hallottam az öregről, mígnem a lapomtól megkaptam az ukázt: Tudósítsak Benedek bá' Sziget-koncertjéről... katartikus élmény volt... a sátor tele egymás lökdösték ki az emberek, Benő bá' meg nyomta nyomta és nyomta... először nagyon le voltam döbbenve, ikésőbb már csak néztem, vágül egészen megkedveltem az öregurat...

Mindent összevetve: UHRIN BENEDEK RULEZ!!!!!

Bogyisz Creative Commons License 2000.08.10 0 0 120
Otthon hallgatom is és olvasom is. Értéket nem sokat találok műveiben. Kosztolányit is, meg Senecat rágok. Azokban többet. Mégis Fun vagyok. Ki érti ezt? Le velem! Vagy éljek?

És a művészetet meg lehet magyarázni, csak mindenki másképp magyarázza. Mint ezt is, mégha nem is az, bár ki tudja?
Beszélni mindenről lehet. Mindenről szoktak is. Taoról is, meg Picassoról, meg a Fradi FC-ről, meg a kutyasz*rról (Rebecca milyet sz*rhat?). Itt UB-ről. Azé' van.

UB lassan ALAP. Mint a pont. Nem kell magyarázni.

És persze, hogy a funok tartják fenn a topicokat: védekeznek az antifunoknak a tárgyat támadó kritikái ellen. Azért anélkül is meglennének, elhiheted, de így érdekesebb.

Hát legyen "BÉÉÉÉKE"! Az a tuti. Ha ki tudod énekelni.

B.

Előzmény: vickie (112)
technocol Creative Commons License 2000.08.10 0 0 119
Én meg nem vagyok fan. Gratulálok a kisráchoz előre is az egész gerillamozgalom nevében. Toleráljuk a gyerekeket.

sziloplaszt

larzen Creative Commons License 2000.08.10 0 0 118
Olyan érdekes, hogy a rajongók végig arról papolnak, hogy az egész nem a zenei értékről szól, hanem a megértésről, de csak ők személyeskednek.

Nem. Nem. Nem. Csúsztatsz.
Arról beszélünk, hogy legyél szíves tolerálni, hogy mást is lehet szeretni, mint pl. a divatcsapatokat. A leírtaknál többet nem tudunk elmondani Benedekről, mert ez nem leírható. Vagy érzed vagy nem. Ezért nem erőltetjük.

És én is hallgatom otthon Benedeket.

Remélem a fiadban több örömöd lesz.
Én a helyedben vele foglalkoznék a továbbiakban...

fanfan13 Creative Commons License 2000.08.09 0 0 117
Szasztok!

Jó nem olvastam el minden véleményt, de azt láttam, sokan nem értik, mit is "ettünk" benedeken a Táncdalfesztivál sátorban. Szerintem azt, hogy aranyos. Annyira rossz, viszont annyira lelkes! Mikor előszőr láttam az ATV-ben, visitottam a röhögéstől. Mikor másodszorra láttam, már azon mosolyogtam, hogy milyen jó fej bácsi. Vállalja magát, vállaja a "művei" és élvezi. Akkor miért ne élvezné más is! Kicsit "aggódtam" hogy a Szigeten kiröhögés lesz a vége a dolognak. Odamegy egy csomó ember és kiröhög egy bácsit, akinek ez az élete. De megnyugodtam...mert a nevetés nem kiröhögés volt, nem bántó....Ellenkezőleg! És hogy mi a jó Benedekben? Végülis az egyénisége...és REBEKA!
És büszke voltam, hogy a sok vad rocker képes egy bácsit szeretni!

John Zero Creative Commons License 2000.08.09 0 0 116
vickie:
"És tényleg van olyan, aki ezt egyedül hallgatja otthon?"

Én is...

De mondd, ez miért olyan furcsa? Te nem szoktad a kedvenc számaidat otthon hallgatni?

CooCooFoo2ooo Creative Commons License 2000.08.09 0 0 115
Azért ne légy magadra annyira büszke, hogy "belenyúltál a dolgokba." Egyszerűen provokáltad a népet, és nem is túl stílusosan. Továbbá nem válaszolsz a számodra kellemetlen reakciókra. Azt hiszem, ez szégyen -- Uhrin Benedektől függetlenül is az.

Ami a "fun" szó következetes használatát illeti: szégyen az is, hogy kinevetsz egy embert, mert nem tud fogalmazni, miközben magad sem vagy írástudó. (Kettőspont után nem nagybetűvel folytatódik a mondat. Szidna, nem szídna. Süllyed, nem sűlyed.)

És újra, hátha most megérted: nem papolok neked a megértésről, sőt. Éppen hogy szinte ordítva kifogásolom, hogy primitív módon provokálsz embereket.

Uhrin Benedektől mindez már régen független.

Törölt nick Creative Commons License 2000.08.09 0 0 114
És tényleg van olyan, aki ezt egyedül hallgatja otthon?

igen, pl. én is

cyber.greg Creative Commons License 2000.08.09 0 0 113
Nem funok, fanok!
Mint fanatikus, rövidítve.

Ja, én is ott voltam a szigeti koncerten és nagyon tetszett!!!

vickie Creative Commons License 2000.08.09 0 0 112
Látom belenyúltam a dolgokba... Sőt, már nem is merek hozzászólni, mert azonnal ezer fun esik nekem. Figyelem: Akit irritál a mestert, bocsánat Mestert érő negatív vélemény, az ne nyissa ki EZT a topicot. Funoskodjon a sajátjukban, van nekik külön bejáratú.
Olyan érdekes, hogy a rajongók végig arról papolnak, hogy az egész nem a zenei értékről szól, hanem a megértésről, de csak ők személyeskednek. Nem lehet ezt igazán megmagyarázni, mert nincs mit. Én nem háborodnék fel, ha találnék egy olyan topicot, ami olyan előadót kritizálna, szídna, amit, akit történetesen én szeretek. Ki se nyitnám, van ilyen, elférünk a törzsasztalon.
És most kicsit gonoszkodom:
larzen:`... a művészetet nem lehet megmagyarázni...`
A művészetet valóban nem lehet, pedig azt érdemes lenne:o))
És tényleg van olyan, aki ezt egyedül hallgatja otthon? ajjjajjj (most szídjatok, mondjátok, biztos megérdemlem, elvégre Benedek az igazság, szeretet, békesség stb.)
Megjegyzem, a topic rég elsűlyedt volna, ha Ti, drága funok nem lennétek oly elvakultak.
Ám a sok valóban humoros hozzászólás miatt (sajnos kedves funok ti nem vagytok közöttük ), most megéri olvasni.
Én mindenesetre elvonulok lassan szülni, , de remélem a gyerekágyi depresszióra is tartogattok számomra vidám perceket.

Ja, fiam lesz. És nem Benedek.

Most látjátok lehet szídni, bántani, mert MOST valóban személyeskedtem és negatívoskodtam. De már igazán megérdemeltétek:o))

Csocseszku:
W.

pataporc Creative Commons License 2000.08.09 0 0 111
Ha mar igazi intellektuellek modjara kaprazatos elmeleteket gyartunk a Mesterrol (mellesleg elegge parttalanul, ugy latom), akkor hadd citaljam mar ide a Taot is, mert az meg nem volt :)) (es reszkessen minden lelkes teoriagyarto ennek hallatan): ugyanis a Mester maga a Faragatlan Tonk (idevago szakirodalom: Micimacko es a Tao), ebben rejlik baja es ereje. Minden tovabbi magyarazat folosleges. Ez van.
zotyi Creative Commons License 2000.08.09 0 0 110
Az kurva jó szöveg hogy "UB nem árt senkinek"....de ennyi elég..???????

Passz...kifogytam az érvekbol..!!

CooCooFoo2ooo Creative Commons License 2000.08.09 0 0 109
Én már csak azt sem mondom, hogy "legyen béke", mert meguntam.

Bár én is hányok XZY muvészetétol (vannak páran), de nem nyitok róla topicot. És bár XYZ képtelen zenélni és énekelni, de belátom, hogy a popzenében ez nem annyira számít. Rossz napjaimon azt is gondolom, hogy aki XYZ-t szereti, az hülye, de ezt sem mondogatom mindig.

Ha én, buta kis ccfz meg tudom ezt csinálni, akkor nektek, akik nagy, rot, lükteto esztétikai érzékkel és Eiffel-torony erosségu morális tartással rendelkeztek, szóval nektek mi a karórépáért kell állandóan és mindenbe beleugatni?

Tele van a cipom ezzel a szerencsétlen, horpadt tüdeju, muértelmiségi megmondóember-tempóval.

És ne emeljük e vita alapkérdését éteri magasságokba: a fölényeskedo fikázhatnék, mint feszíto késztetés igazából egyéni nyomor, kordában tartása pedig nem tolerancia kérdése, hanem az éttermi hangos büfögéssel egyensúlyú viselkedési probléma.

Viselkedjetek, kérem.

gersu Creative Commons License 2000.08.09 0 0 108
Tegnap láttam a Mestert a Móricz Zsigmond körtéren.
Lila ing, sporttáska, paróka nem volt.
Most akkor mi van,
Legyek boldog egy életre?
HaWer Creative Commons License 2000.08.09 0 0 107
Nem akarom végigolvasni a topicot. Uhrin Benedekről a véleményem:

Ez már annyira rossz, hogy jó.

technocol Creative Commons License 2000.08.09 0 0 106
Hehe, hehe, hehehe. Ezt komolyan gondolod? (intermezzo) Amikor fiatal voltam, volt egy sárga műanyag mackóm, aminek rücskös volt a felülete.

Az a hátborzongató ahogy felfújjátok ezt a dolgot. Mondok én is frankót: helyes-e, igaz lehet-e az a felvetés miszerint. Ha az "ellentábor" (mi ellen? ki ellen? minek?) egyes tagjai (nem feltétlenül te) nem vetik beléje magukat ilyen nagy elánnal az "ellenreformációba" vagy hogy nevezzem, akkor ez az egész hype nem ér el ilyen méreteket. Támadjátok ezt, én is híres akarok lenni, meg van egy unaketestvérem aki szintén. Megérdemelné. Egyszer kerek perec kijelentette, h szép a mackóm.

Nem is volt szép.

sziloplaszt

A média szvsz meg nem fog Benedek klónokat gyártani. Ugyanis Benedeket nem ők csinálták meg. Senkise csinálta meg, mindenki csak nézi. Tuti bukásba meg uccse fektetnek - talán. (hehe, talán meggyőztél mégis???)

Elolvadt egyszer, amikor a kocsi hátsó ablakában felejtette anyukám.

Előzmény: micu (105)
micu Creative Commons License 2000.08.09 0 0 105
Amíg Uhrin egyedül van, addig senkinek. De ha ebből stílusirányzat lesz, és tucatjával fognak nyomulni a klónok a médiákban - nos, az szerintem picit már hátborzongató lenne.
Üdv:Micu
Előzmény: technocol (104)
technocol Creative Commons License 2000.08.09 0 0 104
Bocs Duda, de tényleg ne vicceljünk már. Álljunk meg itt. Ezek az Uhrinosok kinek ártanak? Szerinted ez egy új vallás? Ezek elvakult őrültek? Nem hiszem el, komolyan. A technocol szerint a tolerancia nagy dolog, bár nekem is volt olyan esetem magammal amikor meglepődtem magamon, hogy nem vagyok toleráns, és akkor egy kis bőrkesztyűvel megütögettem a tomporom. Büntetve voltam, valószínűleg. De ez nem tartozik ide, csak ide, meg ide, meg ide. Legyél te is Busman bazeg. Kértem már eccer, bár nem én mondom meg a frankót valszeg. A bemutatkozásod alapján, inkább te.

Ogly G. spanja: szilo

Előzmény: Duda (100)
John Zero Creative Commons License 2000.08.09 0 0 103
Duda:
Egyre viccesebbeket írsz ;-)))
Légyszi ne hagyd abba, folytasd, olyan jókat lehet rajta kacagni! Kösz! ;)
Előzmény: Duda (99)
technocol Creative Commons License 2000.08.09 0 0 102
Isten megvilágosított téged köcsög.

sziloplaszt

larzen Creative Commons License 2000.08.08 0 0 101
Hideg, de azért próbálkozz csak!
Fáj a rekeszizmom, jajj. :-)))))))))))

[love] [respect] [uhrin benedek]

Duda Creative Commons License 2000.08.08 0 0 100
Egyebkent itt nem a HIT gyuli van a hatterben?
Duda Creative Commons License 2000.08.08 0 0 99
"Miattam egybként egy énektanárnot a gimnáziumban majdnem leszázalékoltak (olyan a hangom), DE ha megígéritek hogy imádni fogtok,
megpróbálok betörni a zenei piacra....!!! (ha csak ennyi kell)"

Nekem is borzalmas kappanhangom van.

En reggebben mindig azthittem, hogy mely es bugo. Ilyennek hallottam belulrol, aztan amikor eloszor hallottam mgam magnorol vissza nem hittem a fulemnek. En nem voltam sehol, es egy ismeretlen kappanhangu mondta az en szavaimat.

Szerintem enekeljunk duettet, fessuk lilara a hajunkat, toljuk le a gatyankat es ezek imadni fogjak minden szavunkat.
Csak elotte ne felejtsunk el lefizetni nehany fanatikus rajongot. Tudod, 1 hulye 100-at csinal.

Előzmény: zotyi (86)
Igazmondooo Creative Commons License 2000.08.08 0 0 98
Én sem hiszem, hogy ennyi sok agyalágyult képes "szeretni". Ez egy vicc. Ébresszetek fel!!!!!
micu Creative Commons License 2000.08.08 0 0 97
Igaz, én már a teknót és a reppet sem értettem igazán, bár ebben a kategóriában azért vannak olyan számok amik egész jól sikerültek, amiket még én is meg tudok hallgatni, ugyanezt UB-ről nehezen hinném el.
Előzmény: micu (96)
micu Creative Commons License 2000.08.08 0 0 96
Én sem vagyok annyira nagy antiUB, csak kissé csodálkozom hogy annyi normálisnak tűnő ember mit eszik rajta ? De végül is, mindenkinek magánügye hogy milyen zenét szeret, és az UB fanok sokkal értelmesebbnek tűnnek mint egy rakás más irányzat fanjai. De akkor sem értem...
Előzmény: Törölt nick (94)
technocol Creative Commons License 2000.08.08 0 0 95
That's right, dude. A Busmanoknak több az esze, mint a magaskultúrnyomó többségnek? Nade, szégyeljétek magatokat! (Ez egy kifejezetten rasszista hozzászólás, kérjük moderálni, azonnal !!!)

sziloplaszt

Előzmény: Törölt nick (94)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!