Keresés

Részletes keresés

albi1 Creative Commons License 2005.08.23 0 0 13

Kedves Kata 2.0

 

Pl.ul a minap is egxy jó film ment az RTL KLUb-on.Persze kinek mi a jó film!Lehet ami film nekem jó,az neked nem!

Na meg müveltségi vetélkedő is van az RTL KLUb-on.

De más csatornákat is nézzek!

Ön milyen tv csatornákat részesit előnyben?

Előzmény: kata02 (11)
Gáborbakter Creative Commons License 2005.07.26 0 0 12

Csak azt nem értem hogy ezeknek a ker.adóknak mi a céljuk.Szerintem:népbutítás.

Vegyenek példát a Viasatrol .Néha ott annyi jó film megy és emberi időben.Ha viszont a tv2őn ill az rtlen ha megy egy normális film és ha valaki csak videóról tudja visszanézni direkt mindig csúsznak a műsoridővel a sok pocsék reklám miatt,vagy rákényszerítsék azon műsorok nézésére is amiket a pocsék mivoltuk miatt kevesen néznek

Előzmény: kata02 (10)
kata02 Creative Commons License 2005.07.25 0 0 11
Mondj rá példát légy szí! Olyan kiváncsi vagyok rá!
Előzmény: albi1 (8)
kata02 Creative Commons License 2005.07.25 0 0 10

Igazad van. Szinte már semmi nézhető nincs rajtuk!

Ha esetleg lenne valami jó film az tuti éjjel van, amikor a nép úgyis alszik.

Előzmény: Gáborbakter (9)
Gáborbakter Creative Commons License 2005.07.25 0 0 9

Üdv!

Megmondom,hogy az a gáz hogy a ker tv-k műsorai egyenessen iszonyat:Mónika só,Claudia só,Barátok közt,és még lehetne sorolni.Van egyáltalán olyan műsor amiért érdemes ezeket az adókat nézni?

albi1 Creative Commons License 2005.07.25 0 0 8
Vannak jó filmek is a kereskedelmi tv-ken!Na meg nem kötelező őket nézni!
bádiháli Creative Commons License 2000.07.17 0 0 6
Bocs, de amíg néhánymilló parasztnak ez kell, sorozatok, Fókusz, gügyögés, addig csak annyit tehetünk, hogy kikapcsoljuk a p****ba !
greg5 Creative Commons License 2000.07.15 0 0 5
Az egész TV musor egy nagy rakás kaki. Múlt hónapban is egyszer valamilyen indítatás által vezérelve kattogtatni kezdtem az irányítót, hát mindenhol szappanopera megy! Elképeszto! Aztán jön a fókusz, ahol tíz percig mesélenek egy olyan hírt, hogy mekkora káposzta nott a Pistabácsi kertjében (megkérdezik Pistabácsit+ a szomszédokat is, mi a véleményük) Közben persze ömlik a reklám! Aztán jön a Dáridó szépLajcsival.
Sajnálom azokat, akiknek a TV jelent az egyetlen kikapcsolódást, mert hogy ezt a musort minimálisan is élvezni lehet e azt én erosen kétségbevonom.

Greg5

netizen Creative Commons License 2000.07.15 0 0 4
A kicsit minőségibb sorok, pl ER qrvadrága. Az igazán jó Hollwoodi nagyfilme méginkább azok. A brazilt megkapja videotape árban ellenben. Mindaználtal a szombat délutánjaik nem olyan rosszak, imho. Arról se feledkezz meg, hogy a film forgalmazója szempontjából se mindig jó ha 1 keresk tv. lead egy jó nemisolyrégi filmet, mert pl ez csökkenti a videokazetta kölcsönzéséből szánára befolyó pénzt. Azért ne köpd le őke teljesen. A TV2 újabban bemutat főiskolás animációs diplomafilmejet is (igaz csak éjfél után). Ezek az adók a reklámbevételekből élnek és MaO-n ugylátszik ennyire futja. A +boldogult TV3 ami 1 icipicivel volt a békasegge szint fölött sajnos csődbe ment (most tom hogy a TV2 tulaja számolta fel végülis de a csőd ténye azért nem tagadható). Amúgy meg van TV újság, így a hazugládát csak akkor kell kinyitnod ha tényleg nyújt is számodra valamit...
Előzmény: von Schwarz (2)
http Creative Commons License 2000.07.15 0 0 3
A 25-35-ös korosztály többsége átlag 22-ig nézi a tévét és utána a Danubiust, vagy a Juventust hallgatja lefekvésig. Ebben a kérdéskörben a Danubius lehet a kulcs. Ömlesztett egyenmassza. Csak semmi agytorna. Vizuálisan sem. Valami mozogjon a képernyőn, és valami szöveg fűzze össze a képeket. Zsong a fej a melótól, aztán valamit adnak. Nézik. Kész. Azért arról nem szabad megfeledkezni, hogy a tévé, relatíve érdekes, függetlenül attól, hogy mit is adnak benne.
Előzmény: von Schwarz (2)
von Schwarz Creative Commons License 2000.07.15 0 0 2
Persze, értem én, hogy el kell adni a sok terméket, akár szar, akár nem. Csak azt gondolom, hogy a tévék színvonala hihetetlenül alacsony. Jóval alámennek a nézők színvonalának. Én sok olyan, hogy is mondjam, "egyszerű" családot ismerek, ahol a tévé az egyetlen, állandó elfoglaltság, és folyamatosan azt hallom, tőlük, hogy szar az egész. Hangsúlyozom, az úgymond célközönségről beszélek, aki hazamegy a munkából bekapcsolja a tévét és elalvásig nézi minden nap. Ezt nem értem. Miért hiszik azt, hogy az emberek, akik nézik őket elhiszik a TévéShop debil reklámdumáját, hogy nem veszik észre, hogy a "giga-mega-szuper" esti film, hetvenes évekbeli, b-kategóriás ócskaság ?
Előzmény: http (1)
http Creative Commons License 2000.07.15 0 0 1
Szerintem az ok igen egyszerű. A nem szemét az drága (néha a szemét se olcsó). Ergo a szemetet veszik, gyártják. Eáltal nem-szemetet senki se gyárt, mert úgysem veszik meg. Ezzel a kör bezárult.
Hogy aztán ezeket miért nézik, az számomra is talány.
Előzmény: von Schwarz (-)
cucu Creative Commons License 2000.07.15 0 0 0
Helo.
Látod, ez van. Én sem értek ezzel egyet, nem is nézem őket ha csak tehetem.
Főleg az RTL taszító.
cucu
Előzmény: von Schwarz (-)
von Schwarz Creative Commons License 2000.07.15 0 0 topiknyitó
Ma megint jól fölhergeltem magam a tévén. Ritkán nézem, általában csak a híreket, de egyszerűen gutaütést kapok, hogy a kereskedelmi tévékben nincs egyetlen normális, értékes műsor. Nem vagyok képes elhinni, hogy ma Magyarország lakossága tényleg ennyire a béka segge alatt van. Most vagy én vagyok hülye, vagy az a néhány millió ember, aki miatt ezt a silány szemetet ontják. Vagy mi van itt ?!
TV2, RTL Klub ! Nem szégyellitek magatokat ? Biztos vagyok benne, hogy mindkét helyen egy rakás tehetséges, jól képzett szakember (is) dolgozik. Ők sem szégyellik magukat ?
Elég !!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!