Keresés

Részletes keresés

TRf Creative Commons License 2000.07.17 0 0 6
Ugh, így utólag elolvasva olyan, mintha mi lennénk az ostobák meg a tahók, akik egyszer megyünk majd amortizálni Szegedre. Heh, nem egészen erről van szó, remélem, ez világos volt. Mi a "tisztelet a kivételnek" kategóriában indulunk. :-)
Előzmény: TRf (5)
TRf Creative Commons License 2000.07.17 0 0 5
Jó. Akkor szűkítsük az ostoba, tahó stb.-t Budapest és környékére. :-))) Szeged kicsit odébb van, de ha egyszer csapatosan arra járunk, biztos kipróbáljuk, már csak a feeling kedvéért is. :-)
Előzmény: fricy (4)
fricy Creative Commons License 2000.07.17 0 0 4
Szegeden megvan még, él és létezik a Fren klub, ugyan még nem sikerült eljutni sajnos, mivel nem jött össze a megfelelő csapat :((

fricy

ZedIzDead Creative Commons License 2000.07.17 0 0 3
Vidéken szerintem még előfordul, én pl. kábé egy éve játszottam Szegeden...és IMHO még olcsóbb is volt, mint Pesten lett volna. Asszem 300 Ft volt egy húszperces menet fejenként. És minden működött, én egyedül a füstöt hiányoltam.

[ZedIzDead]

Előzmény: TRf (2)
TRf Creative Commons License 2000.07.17 0 0 2
Hát, legjobb tudomásom szerint már csak múlt időben beszélhetünk róla. Kezdetben volt a Quazar a Wizards's-ban, aztán két másikfajta a Nyugatinál. A lényeg ugyanaz volt: kaptál magadra egy speckó mellényt mindenféle érzékelőkkel, és egy stukkert, amivel lőhettél különböző szabályok szerint. A számítógép meg számolta, hányszor kit, hol találtál el, és téged hányszor, kik és hol. Általában 15-20 perc volt, felpezsdítve mindenféle bázisok védésével és kilövésével, "tankolással" stb. Szóval, jó buli volt, ami természetesen nem tudta megvetni lábát idehaza, mert ostoba, bunkó, tahó csürhe vagyunk (tisztelet a kivételnek), akikre nem lehet rábízni az ilyen érzékeny, finom dolgokat, és akiktől nem lehet elvárni, hogy ilyen játékokat ésszel játsszanak (mondjuk, ne kardozzanak a fegyverekkel, ne verjék szét a mellényeket, ne tépjék szét a zsinórokat stb.) Tökrementek, a javításuk, pótlásuk egy vagyon lett volna. Marad a nosztalgia.
Előzmény: greg5 (1)
greg5 Creative Commons License 2000.07.14 0 0 1
Milyen az a lézeraréna? :)
Előzmény: Brumimackó (-)
TRf Creative Commons License 2000.07.14 0 0 0
De, teljesen. Nincs is jobb, mint jól fejbelőni valakit, úgy hogy halovány dunsztja nincs, hogy honnan nyomták le. :-) IRL, például a Nyugatinál az Arénában volt egy frankó kis lépcsőfeljáró, ami nem vezetett sehova, viszont egy olyan hely fölött volt, ami éppen átjáróház volt két pályarész között, és még fedezék is volt benne, így jöttek-mentek-bújtak és persze haltak az emberek, amíg ki nem szúrtak. :-)))

A camper csak akkor jár rosszul, ha mondjuk fragre játszanak egy játékot (ami, valljuk be, elég gyakran előfordul), mert ilyenkor a legritkább esetben nyer. De én ilyenkor sem az őrületen fel-alá rohangálós, mindekire teljes tárat kiürítős szerepet részesítem előnyben. :-)

Előzmény: Brumimackó (-)
Brumimackó Creative Commons License 2000.07.14 0 0 topiknyitó
Én szeretek campelni. Nincs is jobb, mint felajzott nyílpuskával lesni egy sötét, büdös, nyirkos likban. Akik a campereket szidják, azok egyszerűen nem tudnak kezelni egy teljesen reális harci helyzetet. Aki meg volt már lézerarénában, az tudja, milyen kifizetődő IRL campelni: nem szakad ki a tüdőd a rohangálástól, és gyűjtöd a killeket hűvös halomba.

Nem mondom, egy idő után a játékostársak kezdenek minden lyukba gránátot dobálni, meg hátbatámadni, de ha van vki, aki fedez hátulról, vagy egy-két tripmine, akkor meg van oldva.
Vagy nincs igazam?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!