Keresés

Részletes keresés

Csokis Creative Commons License 2000.07.20 0 0 14
A "megbecstelenítés" érzése pedig előbb-utóbb el fog múlni, emiatt nem érdemes hamar túladni egy telken. Később megbánnátok!!
De inkabb utobb. :-((( Nalunk a szulok lakasat ramoltak ki, ahol nekem is eleg sok cuccom volt, mivel akkortajt alberleteztem. Neha ma is arra gondolok, hogy vajon hova lett az a szep kis nagyi-fele cigarettatarca. Ja, a betorok... Es persze nem az anyagi kar, meg a marha nagy ertek, de az az enyem volt, a nagyitol. Emlek, mert mar csak az maradt belole. Es en meg konnyebben vagyok, de mit mondjanak a szuleim, akiknek a teljes elete volt a lakasban osszeszedve. Ilyenkor legszivesebben a tokuknel fogva logatnam fel a betoroket.
Előzmény: Fornetti (12)
edit piaf Creative Commons License 2000.07.18 0 0 13
Ott még nem tartunk, hogy egyáltalán kijött volna a biztositótól a kárszakértő. Mert, hogy most utána nézett az ismerősünk, és lehet, hogy mégis látunk valami "lóvét".
Az ablakokat csak ma csinálják meg, mert egészen egyszerűen azon a vidéken nem dolgoznak hétvégén az emberek. No, meg hiába a sok kisokos, egyikben sincs egy használható telefonszám..
A tizkilós lánc-lakatról, meg annyit, hogy rakhatsz te bármekkora lakatot, /mint pl. mi a szerszámoskamrára, ahol inkább maradék lomok vannak, ugye.../ ugyis leveri az állatja, mint nálunk, de "jó fej" volt, mert végülis a lakatnak nem lett baja, viszont az a kis u alakú akármi, amibe beakasztanád a lakatot, az adta meg magát teljesen. És persze, pont a legegyszerűbb dolgokhoz a legnehezebb hozzájutni..
Hiába Bricostore, meg Praktiker, nem mondom, szépek, meg mutatósak, de inkább akkor valami kis eldugott aprócikkes bolt, ahol minden van, és nem fizettetik meg veled a + designest...
Mellesleg, nincs valami ismerősötök, aki rácsokkal foglalkozik??????
Előzmény: HAMBURGERMAN (11)
Fornetti Creative Commons License 2000.07.17 0 0 12
Ez jó :))))
Csak nem jellemző, hogy fehérembörnél is műxik...

Különben is, ha egyszer pont betörésre nem volt megkötve, akkor mit tud az ember lánya/fia csinálni? Széttárja a kezét és legközelebb jobban vigyáz, meg beszerez egy tízkilós láncot-lakatot...

A "megbecstelenítés" érzése pedig előbb-utóbb el fog múlni, emiatt nem érdemes hamar túladni egy telken. Később megbánnátok!!

Fornetti/telektulajdonos

Előzmény: HAMBURGERMAN (11)
HAMBURGERMAN Creative Commons License 2000.07.17 0 0 11
A biztositas \t ugy kell intezni mint a cigany:

A Biztosító kérdezi:
- Mit vittek el?
- TV, Videjó, Hifi, Hütö, mosogéjp...
- Ember! Itt nincs 1 szal aljzat se!
- Ja kérem: aggregator, mühódvevö....

:0
Hátha a feher embernek is bejön :))))))))

edit piaf Creative Commons License 2000.07.17 0 0 10
egész hétvégén esett, de nem csak emiatt nem volt túl nagy kedvünk kimenni... de mégis, mindkét nap kimentünk, tettünk vettünk, de nem volt a igazi...
remélem hamar elmúlik ez az érzés, mert ezt igy nem igazán lehet elviselni.
mintha anyukámat hallottam volna... egyébként pedig tényleg igy van... bár, nem tudom, hogy emberek mit kezdenek az elfuserált narancssárga vödrökkel, és egyéb, talán csak számunkra fontos dolgokkal...

Előzmény: Fornetti (9)
Fornetti Creative Commons License 2000.07.14 0 0 9
Röhejes, de jóanyám többször felhívta a figyelmem arra, hogy (akár egy húzósabb buli után sem) ne hagyjak a hétvégi telek udvarán semmit... Még azt az elfuserált narancssárga vödröt se, nehogy megkívánja az IQ10 "látogató" az éjszakában oly szépen megcsillanó műanyagot, s ezen vérszemet kapva esetleg a faházat is feltörje... Nemsok mindent lehetne ugyan elvinni, de az embernek az a kis (már csak) három kerekű fűnyíró is számít... No meg a tudat...
edit piaf Creative Commons License 2000.07.14 0 0 8
nem rossz...és meg is valósitható... lehet, hogy hétvégén ki is próbáljuk...!!!
köszönöm a tippet!
visszahivott a biztositó, hogy mindenféle kárra van biztositásunk, csak pont betörésre nincs!
nem hiszem el!!!
nem figyeltünk oda, se mi se az üzletkötő...
: (((((
szép kis tanulópénz lesz....
Előzmény: Laci (7)
Laci Creative Commons License 2000.07.14 0 0 7
Én arra gondoltam, hogy ha valami márkás wiskhey-t félig megiszik valaki, és az üveget véletlenül kinthagyod az asztalon, csak közben öntessz bele valami patkánymérget, akkor annak nem hiszem, hogy ellent tudna állni egy betörő. Onnan már nem lesz nehéz kinyomozni, csak annak kell utánanézni, hogy a napokban kit és hol kezeltek ilyen mérgezéssel. (persze megölni talán nem kell, de egy-két hétig legyen már kórházban, amíg elkapjátok) Ha meg kérdik, hogy mi volt, meg lehet mondani, hogy ti ott tartjátok a patkánymérget, és rájöttél, hogy Whiskey-vel keverve még jobban jönnek rá a patkányok :). A saját házadban jogod van olyan üvegben tartani, amiben akarod, nem?
edit piaf Creative Commons License 2000.07.14 0 0 6
na, akkor te tudod, mit is jelent ez... hirtelen felidulásunkban, először arra gondoltunk, hogy eladjuk a francba az egészet..de annyi munka, és fáradság van benne, persze még több vidámság, öröm, buli meg miegyéb, hogy nagyon sajnálnánk...
és olyan klassz helyen van, közel mindenhez, bármikor ki lehet menni...és és már nő a fű is rendesen... érted... : ((((
egyébként, hétfőn jön a kárszakértő.. majd meglátjuk mit mond..reméljük, jó fej lesz... bár itt is vannak végletek..

az ablaküveget, mindenesetre, kifizetik... /5000 Ft db-ja/ számla ellenében...

Előzmény: Mószer Aranka (5)
Mószer Aranka Creative Commons License 2000.07.14 0 0 5

Fogadd együttérzésem! A mi szőlőnkben a házat már többször is föltörték. Senki nem értesített
bennünket, hetekig úgy állt. Csak az nem ment be és vitt el valamit, aki nem akart. Ez az érzés valóban leírhatalan, hogy idegen emberek mászkálnak az ember dolgai között, mindenbe
beletúrnak, mindent megbecstelenítenek. A szüleim nem is nagyon akarnak oda kijárni azóta, annyira kedvüket szegte az egész. És állítólag elkapták a fosztogatóbrigádot, akik teherautóval jártak a szőlőbe, de azóta már újra föltörték a présházat.
edit piaf Creative Commons License 2000.07.14 0 0 4
van hálaistennek.. most intézzük, hogy lesz-e belőle valami, nem tudom..
ha tudok valamit rögtön jelentkezem...
Előzmény: modigliani (3)
modigliani Creative Commons License 2000.07.14 0 0 3
biztosítás??
Előzmény: edit piaf (2)
edit piaf Creative Commons License 2000.07.14 0 0 2
Na, ilyen gyorsan sem reagált még senki, köszi nektek!
Mellesleg, balra két, jobbra egy szomszédnál vágták át a keritést, /ugyanebben az időben/ és bontottak falat, tomboltak, stb.
Ja, és szintén semmit nem vittek el...
Remélem, még egyikötök sem volt ilyen helyzetben, nem is kivánom senkinek, mikor este tizkor, szögeled be az eblakodat, hogy legalább valamennyire védve legyél..
Mi is ilyen tettenérősdin gondolkodunk, de gyanitom, hogy nem teszi/k/ a kirakatba, amit kapni fog. Már, ha megmarad, a bunkója.
A rendőrségről, pedig annyit, hogy "elég" gyorsan kiértek, kb. 3/4 óra. 55 év körüli körzeti megbizott, kb. 19 éves rendőrlánykával.. eldobható fényképezőgéppel, némi papirokkal..
Nem volt túl meggyőző az egész dolog...de hát nem is vártunk jobbat. Iszonyú felfordulás volt, mondták, hogy akkor most diktáljuk be, hogy mi hiányzik.. Nem értettem, hogy hogyan gondolják, mikor ott állok, egy nagy kupacon, ami üvegszilánkból, ruhákbók ágyneműból áll, honnan kellett volna tudnom, hogy mi nincs meg???
Ezt csak akkor tudja, az ember, ha már minden a helyére kerül, az meg legalább 1 nap.Ha nem több.
Annak "örülök", hogy csak a hétvégit buherálták meg, mert itt nem volt túl sok érték...de mégis, bosszantó, hogy "emberek" mire képesek.
Hol itt a magántulajdon... ha meg lelövöm, vagy áramot vezetek a keritésbe,akkor meg én leszek a hunyó...
Bocs, ha túl hosszú voltam... de rettnetesen idegesit a dolog... még mindig...

leha Creative Commons License 2000.07.14 0 0 1
egyetlen esély van elkapni őket: amikor a szomszédot is fosztogatják, tetten kell érni! a rendőrség nem fog ujjlenyomatot venni, meg kutyákkal nyomozni : (
BahnScorper Creative Commons License 2000.07.14 0 0 0
sajnálni tudlak... meg nullázni is...
örülj inkább, hogy nem az alap-lakást bucherálták csak a hétvégi kérót...
Előzmény: edit piaf (-)
edit piaf Creative Commons License 2000.07.14 0 0 topiknyitó
Tegnap, vagy tegnapelőtt, feltörték a házunkat...
Igazából, túl sok mindent nem vittek el... de mégis iszonyú dolog azzal szembesülni, hogy valaki/k/ turkáltak a cuccod között, betörték az ablakot... szanaszét dobáltak mindent stb.
Kihivtuk a rendőrséget, de túl sok jóval nem biztattak, sajnos...
Ha valami vélemény, hozzászólás, javaslat...jótanács, és egyéb, akkor azt szivesen venném..
Köszi

piaf, aki most eléggé elkeseredett : (((((

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!